هادی انباردار، تهیه کننده سینما بهبهانه برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی فیلم با بیان اینکه سینمای خانواده در ایران و خارج ایران دارای تفاوتهای جدی است، گفت: سینمای خانواده هنوز در سینمای ایران بهجایگاه اصلی خودش نرسیده است و من فکر میکنم قداست این جایگاه حفظ نشده است چراکه اگر بخواهیم این سینما را براساس آموزههای دینی و اسلامی دنبال کنیم باید مباحث زیادی را در دل آن بگنجانیم.
او شناخت مبانی دینی و قرآنی را مقدمه ورود به سینمای خانواد دانست و عنوان کرد: اگر فیلمسازان و متصدیان سینما در ایران همگی به مسائل دینی و قرآنی تسلط داشته باشند، بهبهترین شکل خواهند توانست مبانی خانواده را استخراج کنند و به شکل درست انعکاس دهند. سینمای خانواده هنوز در ایران و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جایگاه اصلی خودش را پیدا نکرده است درحالی که بهراحتی در فیلمهایی که در تلویزیون و سینما تولید میشود، میتوانیم تاثیرات بسزایی داشته باشیم.
این تهیهکننده سینما وضعیت سینمای خانواده را ضعیف خواند و تصریح کرد: هرچند قدمهایی برداشته شده است اما هنوز در زمینه سینمای خانواده تلاشها ضعیف و کم بوده است چراکه جایگاه خانواده در سینمای ما بعد از گذشت 43 سال بعد از انقلاب کمرنگ بوده است درحالی که خانواده مهمترین رکن یک جامعه و مهمترین مسئله کشور و حساس است که نیازمند موشکافی دقیق و روانکاوی است تا بتوان جایگاه خانواده را در سینما پیدا کرد.
انباردار ضعف فیلمنامهنویسی در موضوع خانواده را جدیتر از حوزههای دیگر سینما دانست.
گفتنی است؛ نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا به دبیری مهدیه سادات محور و با همت بنیاد بینالمللی گوهرشاد ۱۶ تا ۲۳ تیر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است