به گزارش مجاهدت از گروه بینالملل دفاعپرس، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز سهشنبه گفت که این کشور آماده حمایت از تلاشهای آشتی ملی در یمن هست.
وی در ادامه سخنانش گفت: «حملات آمریکا و انگلیس به یمن در افزایش تشدیدها در منطقه تاثیرگذار هست».
لاوروف اضافه کرد: «برخی طرفهای درگیری در خاورمیانه به دنبال پایان جنگ نبوده و در انتظار تغییر دولت آمریکا هستند».
وزیر امور خارجه روسیه گفت: «نیروهای اسرائیلی مردم غزه را نظامی میدانند و هر کودک بیش از سه سال را تروریست میدانند که این موضوع وحشتناکی هست». این در حالی هست که سازمان عفو بینالملل در جدیدترین گزارش خود درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد که حمله به اردوگاه آوارگان، مصداق بارز جنایت جنگی هست و اسرائیل نمیتواند از زیر بار مسئولیت این حملات، شانه خالی کند.
سازمان عفو بینالملل امروز سه شنبه خواستار آغاز تحقیقاتی درباره کوتاهی ارتش رژیم صهیونیستی برای اتخاذ تدابیر لازم و حمایت از غیرنظامیان شد؛ غیر نظامیانی که حملاتی محل زندگی آنان در جنوب نوار غزه هدف حملات صهیونیستها قرار گرفت.
این سازمان در یک تحقیق جدید تاکید کرد: ارتش اسرائیل در جریان حمله به اردوگاه السلام واقع در غرب رفح در ۲۶ میگذشته، اقدامات احتیاطی لازم را برای جلوگیری یا کاهش آسیب به غیرنظامیان در اردوگاههای آوارگان انجام نداده هست. این سازمان با انتشار گزارشی تصریح کرد، حادثه دوم نیز زمانی صورت گرفت که ارتش اسرائیل در ۲۸ ماه می، یک منطقه را در «المواصی» واقع در غرب شهر خان یونس بمباران کرد و در پی آن دهها آواره غیرنظامی از جمله زنان و کودکان به شهادت رسیدند.
دیدهبان حقوق بشر (HRW) هم هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد که حملات هوایی ماه گذشته رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن، ظاهراً یک حمله نامتناسب و بیرویه به غیرنظامیان بوده که جنایت جنگی محسوب میشود. در حمله هوایی ۲۰ ژوئیه (۳۰ تیرماه) رژیم اشغالگر اسرائیل به بندر الحدیده، دستکم ۳ نفر شهید و ۸۷ تن دیگر زخمی شدند. جنگندههای اف-۳۵ رژیم اسرائیل در واکنش به حمله موفق پهپادی یمنیها به تل آویو، مخازن سوخت در بندر الحدیده در غرب یمن را بمباران کردند که موجب آتشسوزی گسترده شد.
دیدهبان حقوق بشر تصریح کرد که حملات هوایی رژیم صهیونیستی، دهها تانکر ذخیره نفت و دو جرثقیل کشتی در بندر الحدیده و همچنین یک نیروگاه برق در منطقه الصلیف را هدف قرار داد.
این نهاد حقوق بشری با اشاره به این موارد خاطر نشان کرد: «این حملات ظاهراً خسارات نامتناسبی به غیرنظامیان و مواضع غیرنظامی وارد کرده هست و نقض جدی قوانین جنگی به صورت عمدی صورت گرفته که یا عمدی یا جسورانه صورت گرفته هست که اینها جنایت جنگی محسوب میشود».
عفو بین الملل در ادامه گزارش داد، ارتش رژیم صهیونیستی در جریان حمله به اردوگاه السلام از بمبهای هدایت شونده GBU-۳۹ استفاده کرده که بمبهای ساخت آمریکا بوده و دارای ترکشهای کُشندهایاست. به همین حملات مذکور، باعث شهادت دست کم ۳۶ نفر از جمله شش کودک شد.
عفو بین الملل با بیان اینکه استفاده از این نوع سلاح در یک اردوگاه مملو از آوارگان، «نامناسب» هست، تصریح کرد: در این حملات هیچ تفاوتی بین نظامی و غیرنظامی صورت نخواهد گرفت و باید این حمله را یک جنایت جنگی دانست.
به گفته این سازمان، نیروهای اسرائیل حملات به یک مقر در منطقه المواصی نیز حمله کردند. این حمله به منطقهای صورت گرفت که ارتش اسرائیل آن را یک طبقه «انسانی» طبقهبندی کرد و در جریان آن ۲۳ غیرنظامی از جمله ۱۲ کودک و هفت زن به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/۹۵۵
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست