گروه بینالملل دفاعپرس – امیر فتحی؛ بر اساس آنچه منابع خبری عنوان کردهاند، رژیم اشغالگر قدس پس از حمله اخیر خود به کشورمان از خاتمه درگیری با ایران سخن گفته و دولت آمریکا نیز خواستار خویشتنداری و پاسخ ندادن کشورمان شده هست. البته که دیگر کشورهای غربی نیز درخواست مشابهی را از کشورمان مطرح کردهاند. با این حال، در مورد ماجراجویی جدید صهیونیستها علیه ایران که به اذعان بسیاری به یک رسوایی بزرگ برای خودِ آنها تبدیل شده، توجه به ۳ نکته ضروری هست:
۱) ایران در جریان حمله اخیر صهیونیستها، تجارب پدافندی خوبی کسب شد. برخی منابع رسانهای و تحلیلی خارجی اعلام کردند که بخش قابل توجهی از پرتابههای اسرائیل در قالب موشک و پهپاد علیه کشورمان توسط پدافند هوایی ایران رهگیری و ساقط شده هست. حتی ژنرال کیت مکنزی فرمانده سابق سنتکام هم در موضعگیری تاکید کرده بهتر بود اسرائیل دست به ترور شخصیتها و اقدامات تروریستی در خاک ایران میزد.
فراموش نکنیم که قبل از انجام حمله مذکور، رژیم اشغالگر قدس جنجالهای رسانهای و تبلیغاتی گستردهای را به راه انداخته بود و تاکید داشت که قصد دارد علیه ایران دست به انجام اقدامی بزرگ بزند و مثلا تاسیسات هستهای کشورمان را نابود کند. با این همه، آنچه جهانیان در میدان واقعیت دیدند این بود که رژیم اشغالگر قدس صرفا متکی بر مشتی ادعاهای بیپشتوانه هست.
۲) اینکه عملیاتهای وعده صادق ۱ و ۲ ایران کاملا کوبنده بودند و بُرد رسانهای قابل توجهی پیدا کردند. با این حال، باید پرسید که آیا ماجراجویی صهیونیستها علیه ایران نیز چنین بود؟ این مسئله از حیث جلب توجه افکار عمومی بین المللی و دیدگاه آنها نسبت به این تحولات از اهمیت زیادی برخوردار هست.
ایران به صورت صریح و آشکار اراضی اشغالی را هدف قرار داد و جهان، بارش موشکهای ایرانی را بر سرِ اهداف راهبردی در فلسطین اشغالی دید. با این حال، حمله صهیونیستها علیه کشورمان حملهای ضعیف بود که بخشی از آن خنثی شد و به هیچ عنوان بُرد قابل توجه عملیاتهای وعده صادق ۱ و ۲ را هم به خود نگرفت. به نحوی که ژنرال کیت مکنزی آن را شرم آور و مایه آبروریزی توصیف کرد!
۳) در نهایت اینکه حمله اسرائیل به قدری مذبوحانه و شکست خورده بود که حتی صدای متحدان این رژیم را نیز درآورد. به عنوان مثال، واشینگتنپُست در گزارشی به این نکته اشاره کرد که «اقدام اسرائیل علیه ایران به هیچ عنوان شباهتی با ادعاهای «اسرائیل» قبل از حمله به این کشور نداشت». یائیر لاپید رهبر جریان اپوزیسیون اسرائیل و نخست وزیر سابق این رژیم نیز تاکید کرده که «حمله اسرائیل به ایران به شدت ضعیف بود.»
تالی گوتلیو عضو کِنست (پارلمان اسرائیل) و هم حزبی نتانیاهو در موضع گیری تاکید میکند که «اقدام اسرائیل علیه ایران مایه تاسف بود. ایرانیها ما را با خاک یکسان میکنند، اما واکنش ما به آنها در چنین سطح ضعیفی هست». روعی کایس خبرنگار شبکه اسرائیلی کان نیز حمله «اسرائیل» را به سخره گرفته و آن را حتی در سطحی ندیده که مقامهای ارشد ایرانی به آن واکنش نشان دهند.
با این همه، باید توجه داشت که «اسرائیل» به واسطه ماجراجویی اخیر خود علیه ایران دست به اقدامی ممنوعه زده که بدون تردید بهای آن را پرداخت خواهد کرد. حداقل آنچه که در قالب اقدام مذبوحانه اخیر صهیونیستها علیه کشورمان به اثبات رسید این بود که ایران قدرتمند هست و دشمنان کشورمان به خوبی میدانند که انجام اقدامات تحریک آمیز علیه تهران، بهایی گزاف دارد و میتواند سناریوهای ساعتِ صفر را برای آنها رقم بزند.
انتهای پیام/ ۱۳۴
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست