آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت برگزار شد + فیلم و عکس

آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت در رویداد ملی قهرمان


آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت در رویداد ملی قهرمان

به گزارش نوید شاهد، رویداد «قهرمان ملی» 17 امین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و صبح امروز چهارشنبه به میزبانی فرهنگسرای بهمن و با حضور خانواده‌های معظّم شهدا، فعالان فرهنگی و هنرمندان در فرهنگسرای بهمن تهران برگزار و به صورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکه‌های سیما پخش شد.

همزمان با این رویداد فرهنگی، مراسم‌هایی در ۳۰ استان کشور به صورت متّصل برگزار می‌گردد که در آن‌ها از کتاب‌های مرتبط با قهرمانان جبهه مقاومت تقدیر شد.

در این مراسم تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر و از این سه اثر تازه حوزه ایثار و شهادت رونمایی گردید.

در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «بیست سال و سه روز»، روایت زندگی جوان‌ترین شهید مدافع حرم سیّدمصطفی موسوی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳ منتشر شد.

 

آمار بازدید : 16

 

متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «بیست سال و سه روز»

آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت + فیلم و عکس

به نام خدا
این شرح حال نیز برای امثال من غبطه‌انگیز و حسرت‌زا است. نور این جوان و امثال او چشم امثال مرا خیره می‌کند و ما را متوجّه تاریکی‌هایی که در آن گرفتاریم می‌سازد. آفرین به آن انگیزه‌ی نجات‌بخش که سیدمصطفی‌ها را به چنین اوجی می‌رساند و مرحبا به صبر و توکلی که پدر و مادری را در فقدان چنین فرزندی آرامش می‌بخشد. خدا را سپاس که در دوران چنین انسان‌هایی زندگی می‌کنیم.
خرداد ۱۴۰۳

 

آمار بازدید : 12

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری»
در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «مجید بربری»، روایت زندگی حُرّ مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی منتشر شد.

آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت + فیلم و عکس

متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را می‌بینیم که رشته‌ئی از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار می‌اندازد و دارنده‌ی آنها را به اوج می‌رساند. مجید قربانخانی مصداق آیه‌ی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاالله
تیر ماه ۴۰۲
خانواده‌ی این شهید عزیز را در اینجا از نزدیک زیارت کردم.

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «هواتو دارم»

آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت در رویداد ملی قهرمان
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
این نیز جلوه‌ئی دیگر از رویشهای انقلاب است: جوان دلاوری با عقلانیّت دهه‌ی ۹۰ و احساسات دهه‌ی ۶۰.. مصداق: الیه یصعد الکلم الطیب و العمل الصالح یرفعه.. با جهادی در بهترین راه و سرانجامی برترین سرانجام.. هنیئاً لأرباب النعیم نعیمُهم.. معرفت و صبر راوی (همسر شهید) در خور ستایش است.. گرامی و سربلند باد.
۲ تیر ۴۰۲

آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت + فیلم و عکس

 

در ادامه این مراسم سردار سلامی  فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم در سخنانی عنوان کرد:

خداوند را صمیمانه سپاسگزارم که به همه ما توفیق حضور در جمع خانواده‌های شهید عزیز عنایت کرد.

وی افزود: زندگینامه این سه شهید مورد مطالعه و توجه نایب حضرت ولی عصر قرار گرفته است.

سلامی ادامه داد: شهید عبداللهی محصول تربیت الهی خانواده‌ای است که سال‌هاست می‌شناسم و می‌دانم تربیت شده مسجد بود.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه شهید قربانخانی مطهر غیرت و جوانمردی است و نشانه مرام صاحبان مروت و مردانگی است، اظهار داشت: این جوان رعنا با آن قامت دل‌انگیز و سیرت پاک، معراج را واقعاً تجربه کرد. وقتی خداوند بر قلب انسان تجلی می‌کند فاصله فرش تا عرش را چشم بر هم زدنی تجربه می‌کند.

وی با بیان اینکه شهید موسوی جوانی خوش سیما، بلندقامت با روحی بلند است و به درجه‌ای رسیده که به همه آرزوهای آینده خود خط بطلان بکشاند و شهادت را بر همه چیز ترجیح دهد، گفت: وقتی خانواده‌ای تک‌پسر دارد، بدرقه آن برای جهاد و شهادت و رضایت به رضای الهی اوج تسلیم انسان در برابر خداست و این هنر اصلی مادران، پدران، فرزندان و همسران شهید است.

از دست دادن چنین جوانانی ایثار حقیقی است و درود خدا بر در مادرانی که آماده‌اند برای حفظ اسلام، فرزندانشان را به معرکه عاشورا اعزام کنند. اینها محصول چشمه‌ساری از فضیلت‌ها است که بر پیکره جامعه روحیه جهاد را جاری می‌کند و یک امام و پیشوای بزرگ که از حکمت‌های الهی الهام گرفته است.

 

آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر ۳ کتاب حوزه ایثار و شهادت در رویداد ملی قهرمان

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در سخنانی گفت: جریان عرفان و معنویت دفاع مقدس و مقاومت، عرفان جامعه گرا و ادامه دهنده راه امام علی (ع) است.

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم با اشاره به انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر ۷۰ اثر در سال‌های اخیر با تأکید بر اینکه تداوم و استمرار انتشار تقریظ‌ها بیش از حد معرفی یک اثر و نویسنده اهمیت پیدا می‌کند، گفت: وقتی ملاحظه می‌کنیم که نزدیک به ۷۰ اثر را ایشان تقریظ نوشته و منتشر کرده‌اند، طبیعتاً در محدوده صرفا معرفی یک اثر نباید این مسیر را خلاصه و محدود کرد.

وی با بیان اینکه با تحلیل محتوای تقریظ‌های رهبر انقلاب بر آثار می‌توان تشخیص داد که ایشان از این تقریظ‌ها چه اهدافی دارند و چطور می‌شود به این مسیر نگاه کرد و نگریست؛ افزود: نکته اول که بسیار مهم است، این است که در ادبیات جهاد، دفاع و مقاوت، بُعدی از سیر و سلوک را می‌بینیم که متفاوت و متمایز است از پاره‌ای از روش‌های سیر و سلوکی. در تاریخ عرفان و معنویت در جهان و از جمله در اسلام، عرفان‌ها و معنویت‌های جامعه‌گریز داشتیم، عرفان‌ها و معنویت‌های سیاست‌گریز داشتیم، اما جریان عرفان و معنویتی که در دفاع مقدس و در فضای مقاومت بروز و ظهور پیدا کرد و دیده می‌شود، عرفان و سلوک جامعه‌گراست و ادامه‌دهنده راه امام علی(ع) و یاران اوست؛ عابدان شب و شیران روز.

به گفته وزیر فرهنگ؛ بخشی از توجه رهبر انقلاب به این خاطرات و نوشته‌های ارزشمند نشان دهنده قصد ایشان در ترویج یک سیر و سلوک معنوی است که موتور یک تمدن‌سازی است، عرفان و معنویتی که با جامعه و سیاست پیوند دارد و موتور تحرک است نه خاکستر خاموش کننده آتش‌ها. تقریظ‌هایی که ایشان بر وجوه معنوی و سلوکی این عزیزان شهید در نوشته‌های مختلف زده‌اند، از این منظر قابل توجه است.

صالحی با اشاره به تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» اضافه کرد: برخی از تعابیر ایشان کاملاً می‌تواند معنابخش باشد که به این آثار از چه منظری می‌توان نگاه داشت. یکی از وجوهی که رهبر انقلاب در تقریظی که بر این ۷۰ کتاب نوشته‌اند، این است که جامعه دینی، انقلابی و معنوی ایران عزیز نیازمند به شناخت از یک سیر و سلوک ویژه است، سیر و سلوکی که هم باید باشد چون موتور تعالی است و هم نوع خاصی از سیر و سلوک را ترسیم می‌کند.

انتهای گزارش

 



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید