مدیر بیمارستان کمال‌عدوان:جهان به درخواست کمک ما پاسخی نداد

مدیر بیمارستان کمال‌عدوان:جهان به درخواست کمک ما پاسخی نداد



مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها آب و برق و ایستگاه‌های اکسیژن این بیمارستان را قطع کرده‌اند، گفت، بارها از جهان درخواست کمک کردیم اما پاسخی نشنیدیم.

به گزارش مجاهدت از مشرق، در حالی که بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه، تبدیل به یکی از بانک اهداف اصلی ارتش صهیونیستی در این منطقه شده است، دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان، بعد از حملات اخیر اشغالگران به این بیمارستان اعلام کرد: حمله اخیر به بیمارستان با بیش از ۱۰۰ راکت و بمب انجام شد که ساختمان‌های بیمارستان را هدف قرار داد و خسارات شدیدی به بار آورد.

دکتر ابوصفیه امروز طی سخنانی اظهار داشت: یکی از ساختمان‌های بیمارستان، بدون برق، اکسیژن و آب در میان بمباران‌های مداوم مانده و با توجه به ادامه حملات ارتش اسرائیل، ما نمی‌توانیم شبکه‌های اکسیژن، برق و آب را تعمیر کنیم.

وی افزود: ما بیمارانی را در بخش مراقبت‌های ویژه داریم و تعدادی هم در نوبت عمل هستند و تا زمانی که برق و اکسیژن تامین نشود، نمی‌توان به اتاق‌های عمل دسترسی داشت.

دکتر ابوصفیه تصریح کرد: بیمارستان ما در حال حاضر، در حال مداوای ۱۱۲ مجروح است که شش نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند و ۱۴ کودک در بخش اورژانس هستند. ما نمی‌دانیم که قرار است چه بلایی بر سر ما بیاید و ارتش اشغالگر دقیقاً از این بیمارستان چه می‌خواهد.

وی گفت که ما از جهان خواستیم تا از سیستم بهداشتی غزه و کارکنان آن محافظت کنند، اما هیچ پاسخی از جانب هیچ طرفی دریافت نکردیم که نشان دهنده یک فاجعه انسانی علیه کارکنان بهداشتی و بیماران در غزه است.

بیمارستان «کمال عدوان» تنها بیمارستان فعال در شمال غزه است؛ البته فعال نه به معنای تام کلمه، بلکه به گفته «محمود بصل» سخنگوی دفاع مدنی غزه، تنها مدیر و چند پرستار در بیمارستان مانده‌اند. ارتش اشغالگر دو ماه است که شمال غزه را محاصره کرده و قصد دارد تمامی این منطقه را تخلیه کند. نظامیان اشغالگر همچنین کادر درمانی بیمارستان «کمال عدوان» را نیز تهدید کرده‌اند که در صورت ماندن در این منطقه، زنده نخواهند ماند؛ از این رو بسیاری مجبور به کوچ اجباری به مناطق جنوبی شده‌اند.

بسیاری از کادر درمان نیز به اسارت ارتش اسرائیل در آمده‌اند و یا به شهادت رسیده‌اند.

در حالی که رژیم صهیونیستی از ابتدای آغاز جنگ وحشیانه علیه نوار غزه، به شکل سیستماتیک و عامدانه زیرساخت‌های بهداشتی و بیمارستان‌های این منطقه را در بانک اهداف خود قرار داده بود، آنگونه که منابع دولتی در غزه گزارش می‌دهند از ۱۸ دسامبر ۲۰۲۳ همه بیمارستان‌های غزه از کار افتادند و سپس تعداد محدودی بیمارستان با ظرفیت بسیار کم توانستند خودشان را فعال نگه دارند.

بر این اساس، از ۳۶ بیمارستان غزه تنها ۹ بیمارستان در سراسر این باریکه توانستند تاکنون فعال بمانند که آنها هم امکانات بسیار کمی دارند.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه هم به نوبه خود گزارش داد که اسرائیل به دنبال تخریب آخرین بیمارستان فروریخته در شمال نوار غزه در چارچوب جنایت آوارگی اجباری مردم فلسطین است. هدف قرار دادن مستقیم و مکرر بیمارستان کمال عدوان در کنار تحمیل محاصره خفه کننده بر این منطقه، به معنای از بین بردن آخرین امیدها برای نجات مردم در اینجاست.

منبع: تسنیم

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید