محسن پرویز: بصیرت موجب پیروزی است/ ترس از تله جنگ نداشته باشیم


به گزارش مجاهدت از خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، «محسن پرویز» دبیر سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت، جایزه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی صبح امروز (یک‌شنبه) در آیین اختتامیه این رویداد ادبی که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: در دوره سوم جایزه شهید سلیمانی تعداد کتاب‌های واصله ۴۳ درصد افزایش داشت و پیش‌بینی می‌کینم این تعداد برای دوره بعد افزایش بیشتری داشته باشد.

دفاع مقدس وظیفه دانشگاه و اساتید هست/ ترس از تله جنگ نداشته باشیم” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1403/9/25/2735757_599.jpeg” alt=”تکثیر و تجویز روحیه فرماندهان شهید دفاع مقدس وظیفه دانشگاه و اساتید هست/ ترس از تله جنگ نداشته باشیم” width=”600″ height=”400″ align=”middle”>

دبیر جایزه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود از رشد و استقبال نویسندگان از جایزه جهانی فلسطین خبر داد و تصریح کرد: رشد و استقبال تعداد کتاب‌ها از جایزه ادبی فلسطین که فردا در بغداد برگزار می‌شود نیز مشهود بود که نشان‌دهنده تغییر و تحول در رویکرد نویسندگان به مقاومت در سطح جهان هست.

وی از داوری ۶۰۰ کتاب در پنج گروه داوری جایزه خبرداد و گفت: امسال در خلال جایزه فراخوان مقاله هم منتشر شد؛ این رویکرد نگاهمان را نسبت به موضوع دفاع مقدس و مقاومت وسعت می‌دهد. همچنین رساله دکتری و بررسی فصل‌نامه‌های پژوهشی مانند دوره قبل مورد داوری قرار گرفت. 

پرویز به تحلیل وضعیت پژوهش دفاع مقدس در دانشگاه‌ها پرداخت و خاطرنشان کرد: ما همچنان در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و عمومی دچار خلأ و کمبودی‌های پژوهشی مرتبط با دفاع مقدس و مقاومت هستیم؛ چراکه این فعالیت‌ها صرفاً نظامی و امنیتی نیست؛ بلکه باید ابعاد سیاسی، بین‌المللی، اجتماعی و فرهنگی آن در دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار گیرد. 

دبیر جایزه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در ادامه به ذکر خاطراتی از حضور در گردان مقداد در جریان عملیات کربلای ۵ و شهادت حاج «علی جزمانی» فرمانده این گردان پرداخت و با طرح این پرسش که چه عناصر و عواملی باعث شد که افرادی مانند شهید جزمانی با وجود مشکلات خانوادگی و شخصی همچنان ایثارگری کردند، گفت: دانشگاه‌ها و اساتید آنها باید در رساله‌های دکتری به ریشه‌یایی و پیدایش ایجاد این شخصیت‌ها بپردازند تا نقاط مشترک رزمندگان و عوامل شکل‌گیری روحیه جوانان استخراج و این نسخه‌های نجات‌بخش مجدد به جامعه تجویز شود.

وی بصیرت‌افزایی را لازمه برون‌رفت از شرایط کنونی دانست و گفت: اگر با شرایط کنونی با بصیرت برخورد کنیم، شاهد نتایج بسیار شیرینی خواهیم بود، اما اگر ترس از تله جنگ داشته باشیم نتیجه چیزی می‌شود که سوریه تقدیم دشمن شد.

انتهای پیام/ 121

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید