تشکیل ۹۰ کانون علمی در سپاه

تشکیل ۹۰ کانون علمی در سپاه


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسن عیسایی» معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گردهمایی سراسری هفته دانش و پژوهش سپاه که صبح امروز (چهارشنبه) در حسینیه ثارالله برگزار شد، اظهار داشت: آنچه که امروز به عنوان هدف دانش و پژوهش در نظر گرفتیم، آمادگی برای ظهور امام عصر (عج) از طریق دستیابی به علوم و معارف تمدن‌ساز و از طریق روش‌های میان‌بر هست و برای اینکه این اتفاق بیفتد، بایستی اقداماتی در سپاه و جهان اسلام انجام شود.

سردار عیسایی ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول سال‌های گذشته گام‌های مؤثری را برداشته هست و سعی شده که با حمایت هیئت رئیسه سپاه و پشتیبانی دانشگاه‌های سراسر کشور، این مسیر با قدرت پیش برود. 

معاون دانش و پژوهش سپاه با اشاره به نمایشگاه پژوهش سپاه عنوان کرد: در این نمایشگاه خروجی و دستاورد‌های دو سال اخیر دانش و پژوهش سپاه را به شکل گذرا می‌توانید مشاهده کنید؛ هرچند که بسیاری از دستاورد‌ها در این نمایشگاه در معرض نمایشگاه قرار داده نشده‌اند.

وی گفت: اولین کاری که سپاه در حوزه پژوهش انجام داده، تدوین و تبیین نقش فرمانده معظم کل قوا در سپاه و بسیج هست. در این حوزه بیش از ۳۰ پروژه تعریف شده که گزارش آن‌ها اعلام شده هست. در این پروژه‌ها ما به دنبال این هستیم که فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی به سپاه چه بوده هست و ما نسبت به آن، اقدامات و عملکرد را در راستای فرامین معظم‌له سپاه را عرضه کردیم و نکاتی که به آن توجه کردیم، مشخص شده هست.

سردار عیسایی عنوان کرد: در موضوعات مرجعیت علمی، تحول علوم انسانی، مهندسی، سازندگی، سایبری، هوافضا، بسیج نیروی زمینی، بازرسی، برنامه و بودجه، آماد و پشتیبانی، اقتصادی، آموزش، نیروی قدس، بهداشت و درمان و… ۲۳۰ پروژه تعریف شده هست که با پیشرفت ۹۰ درصدی همراه بوده و تا آخر سال به اتمام می‌رسد.

وی افزود: حوزه بعدی، تحول علوم انسانی هست. رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در این حوزه دغدغه جدی دارند که علوم اسلامی ما باید جهت‌گیری اسلامی داشته باشد؛ بر این اساس، دو بخش در سپاه فعال شده که در بخش اول، حوزه نمایندگی ولی فقیه دانشگاه شهید محلاتی و پژوهشگاه امام صادق (ع) که بر مبانی علوم انسانی متمرکزند و بخش دیگر، حوزه کارکردی هست که عمدتاً دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر آن تمرکز کرده هست.

معاون دانش و پژوهش سپاه ادامه داد: موضوع بعدی نظام مسائل در حوزه‌های مختلف اقتصاد، مدیریت، حقوق، سبک زندگی، تعلیم و تربیت، سیاست، زن و خانواده، جامعه، فرهنگ و هنر و دیگر موضوعات علوم انسانی هست.

سردار عیسایی اضافه کرد: موضوع دیگر، شناسایی شبکه فعالین در بخش حوزوی و دانشگاهی بود که این کار انجام گرفته و بسته‌های سیاستی که نسبت به هر موضوع و راهکار‌ها و اقداماتی که می‌توان به لحاظ عملیاتی اجرا کرد، مشخص و به مراجع مربوط ارائه شده هست. 

وی گفت: موضوع بعدی تجربه‌نگاری بود که در این حوزه، فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی این هست که بایستی تجربیات را مستند کرده و با تبدیل آن به درسنامه و درس‌آموخته و تدریس، آن‌ها را به نظریه تبدیل کنیم؛ لذا این مسیر آغاز شده و در این راستا هم مستندسازی صورت گرفته و از تجربیات انقلاب اسلامی بهره می‌گیریم؛ همچنین در این مسیر الگو و روش استخراج شده و اقدامات عملیاتی در حوزه تجارب رخدادی و موضوعات مطرح در سپاه و رخداد‌های مهم و موضوعی و تجربه‌نگاری فرماندهان اقدام شده هست.

معاون دانش و پژوهش سپاه بیان کرد: در حوزه مقابله با تهدیدات سخت و نیمه‌سخت نیروی دریایی سپاه، هوافضا و سازمان اطلاعات و نیروی زمینی نقش‌آفرینی می‌کنند، اقدامات خوبی به صورت بسته‌های تجربه‌نگاری، پژوهش‌های مأموریتی و تولید آیین‌نامه‌ها و برگزاری همایش‌ها صورت گرفته هست. 

سردار عیسایی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه سرمایه انسانی و شبکه انسانی تحت عنوان کانون‌های علمی در تعداد ۹۰ کانون با محوریت دانشگاه بقیةالله (عج)، دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، دانشگاه افسری امام حسین (ع)، دانشگاه امیرالمؤمنین (ع)، دانشگاه امام خامنه‌ای (مدظله العالی) نیروی دریایی و سایر مجموعه‌های دانشی سپاه شکل گرفته هست تا همه آحاد پاسداران در این شبکه‌های دانشی قرار بگیرند.

انتهای پیام/ 271

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید