بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، «حسن کوه فلاح» بخشدار چندار به همراه فرمانده حوزه بسیج و فرماندهی کلانتری بخش چندار، از روند اجرای پروژه احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر بازدید کرد.

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

در این بازدید که با حضور جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، بخشدار چندار بر اهمیت حفظ و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گمنام تأکید کرد و اظهارداشت: یادمان‌های شهدای گمنام نه‌تنها نماد ایثار و مقاومت ملت ایران هستند، بلکه نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان دارند.

فرمانده حوزه بسیج و دهیار روستای دوزعنبر نیز در این بازدید به ارائه گزارشی از پیشرفت فیزیکی پروژه پرداختند و بر اهتمام تمامی نهادهای ذی‌ربط برای تکمیل به‌موقع این پروژه تأکید کردند.

یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر یکی از مراکز فرهنگی بخش چندار هست که با هدف گرامیداشت ایثارگری‌های رزمندگان دفاع مقدس و انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های آینده در حال احداث هست.

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

بازدید بخشدار چندار از روند احداث دیوار و محوطه‌سازی یادمان شهدای گمنام روستای دوزعنبر بیشتر بخوانید »

ترامپ، ونس و حلقه فکری راست جدید

ترامپ، ونس و حلقه فکری راست جدید

به گزارش مجاهدت از مشرق، کانال تلگرامی اندیشکده تهران نوشت:

انتخاب جی. دی. ونس توسط ترامپ به عنوان معاون خود، صرفاٌ انتخاب یک شخص نبود، بلکه انتخاب طیف گسترده‌ای از متفکرین و اندیشکده‌ها بود که همراه ونس به دولت احتمالی ترامپ وارد می‌شوند. این حلقۀ فکری را که می‌توان راست جدید نام نهاد، تفکری نسبتاً مجزا از سایر جمهوری‌خواهان دارند. با ظهور ترامپ، این دسته از متفکرین و اندیشکده‌ها نیز شروع به فعالیت کردند. باورهای این طیف فکری در سخنان و مواضع ترامپ از ۲۰۱۶ تا حال حاضر متجلی شده است: نقد جریان اصلی فراحزبی در سیاست خارجه که حامی نظم جهانی لیبرال است و مبارزه با آنچه که ترامپ مارکسیسم و تفکر چپ می‌خواند.

محافظه‌کاری ملی‌ و رویکرد ضدساختاری

نقد کلان‌استراتژی هژمونی لیبرال، شاکلۀ اصلی سیاست خارجه متفکرین راست جدید و ترامپیست است. افرادی همچون پاتریک دنین، یورام هازونی و کوین رابرت که از نزدیکان و اطرافیان ونس محسوب می‌شوند، هم دموکرات‌ها و هم نخبگان درون‌حزبی جمهوری‌خواه را به دلیل دنباله‌روی از سیاست گسترش دموکراسی و ایجاد نظم جهانی لیبرال مورد انتقاد قرار می‌دهد. آنها محافظه‌کاری ملی‌ (NATCON) خود را در مقابل لیبرالیسمی می‌بینند که هم جمهوری‌خواهانه و هم دموکرات می‌تواند باشد. برجسته‌ترین مثال‌های این تقابل در شکاف میان جمهوری‌خواهان بر سر تصویب حمایت از اوکراین در کنگره یا حمایت معدودی از جمهوری‌خواهان همچون دیک چنی از هریس پدیدار شد.

افراد دیگری همچون البریج کولبی نیز در راستای منافع ملی آمریکا، خواهان چرخش تمرکز آمریکا از اوکراین به سمت تایوان و چین هستند. ملی‌گرایی آنها در عرصه اقتصاد به نقد تجارت آزاد منجر شده است. با این حال، نت‌کان‌ها به هیچ وجه به انزواگرایی اعتقاد ندارد. مهار چین، حفظ جایگاه ابرقدرتی آمریکا، منوط‌کردن ماندن در ناتو به اینکه اروپایی‌ها سهم منصفانه دفاعی خود را پرداخت کنند و حمایت سرسختانه از اسرائیل، دلایلی بر نقض انزواگرایی آنهاست.

بازگشت به مسیحیت

مبارزه با لیبرالیسم، وجه داخلی نیز دارد. دنین پیشنهاد حکومت آریستوپوپولیستی را می‌دهد که در آن جنبشی مردمی از پایین، تحت هدایت نخبگان راست جدید و حامی پروتستانیزم، نخبگان دموکرات و چپ را که علیه فرهنگ مسیحی سیاستگذاری می‌کنند سرنگون کنند. این نخبگان، حکومت جدیدی را برای احیای ارزش‌های مسیحی غرب ایجاد می‌کنند. کوین رابرت، رئیس بنیاد هریتیج، اعلام کرده است که هدف پروژه ۲۰۲۵، نهادینه‌کردن ترامپیسم در ساختار سیاسی آمریکا است. سهراب احمری، از نزدیکان ونس و یک ایرانی‌الاصل، خواستار مبارزه‌ای جدی‌تر با ترقی‌خواهی در آمریکاست. تمامی این موارد حکایت از تلاش ترامپیست‌ها برای تغییر نخبگان حاکم در آمریکا را دارد تا آمریکا سنت‌های دیرینه خود در فرهنگ مسیحی، خانواده و … را بازگرداند.

اندیشکده‌های راست جدید

با آغاز ریاست جمهوری ترامپ، به سرعت مجموعه‌ای از اندیشکده‌هایی بوجود آمدند که هدف آنها بسط تفکرات راست جدید در حزب جمهوری‌خواه بود. به عنوان مثال، اندیشکدۀ ابتکار ماراتن (تأسیس: ۲۰۲۰) که توسط البریج کولبی و وس میچل ایجاد شد، بیشتر بر روی مهار چین و چرخش از اروپای شرقی به سمت تایوان تمرکز دارد. مؤسسه سیاست اول آمریکا (تأسیس: ۲۰۲۱) از جمله اندیشکده‌هایی است که ارتباط نزدیکی با جمهوری‌خواهان کنگره دارد. اشخاص مهمی همچون ایوانکا ترامپ، جراد کوشنر به عنوان مشاور در این اندیشکده فعالیت می‌کنند.

اندیشکده American Compass در سال ۲۰۲۰ توسط اوران کَس – از دیگر نزدیکان ونس- تأسیس شد و با سایر مؤسسات راست همچون بنیاد خانواده والتون و امریکن انترپرایز ارتباط دارد. تلاش این اندیشکده، بسط محافظه‌کاری جدیدی است که ترامپ از ۲۰۱۶ آغاز کرد. اندیشکده ادموند برک (تأسیس: ۲۰۱۸) نیز که ارتباط نزدیکی با بنیاد هریتیج دارد در همین راستا حرکت می‌کند و یورهام هازونی در آن فعالیت دارد. این اندیشکده از سال ۲۰۲۰ در حال برگزاری کنفرانس‌های محافظه‌کاری ملی است.

جمع‌بندی

موفقیت انتخاباتی ترامپ، صرفاٌ بخاطر شخصیت و رفتار جنجالی‌اش نبود. او باعث ایجاد جناح و تفکر جدیدی درون جمهوری‌خواهی شد که رنگ‌وبوی ملی‌گرایانه داشت. اقدامات ترامپ در هشت سال گذشته، باعث ایجاد مجموعه بزرگی شده است که اندیشکده‌ها، حامیان مالی و متفکران محافظه‌کار جدید صرفاً بخشی از آن هستند و با پشتیبانی بخشی از افکار عمومی به پیش می‌رود تا جناح جدیدی را در جمهوری‌خواهی ایجاد کند. هرچند که هنوز هم این جناح نوظهور نسبت به جمهوری‌خواهان سنتی، در اقلیت محسوب می‌شود و تنها به واسطه شخص ترامپ قدرت بیشتری پیدا کرده است؛ اما حتی پس از پایان زندگی سیاسی ترامپ، باید آمادۀ تداوم فعالیت ترامپیسم بود.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

ترامپ، ونس و حلقه فکری راست جدید بیشتر بخوانید »

اجلاسیه سراسری نماز سپاه بر عرشه ناو شهید رودکی

اجلاسیه سراسری نماز سپاه بر عرشه ناو شهید رودکی


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از البرز، با حضور فرمانده کل سپاه و نماینده ولی فقیه در سپاه، اجلاسیه سراسری نماز سپاه بر روی عرشه ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی در بندرعباس برگزار شد.

این برنامه بر روی آب‌های نیلگون خلیج فارس و بر روی عرشه ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی در بندرعباس برگزار شد و سردار «علیرضا حیدرنیا» فرمانده سپاه امام حسن مجتبی علیه السلام استان البرز، به همراه مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه استان در این اجلاسیه شرکت کردند.

سرهنگ پاسدار رمضانعلی چوبداری مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه استان البرز، از کسب رتبه برتر دو نفر از کارکنان سپاه استان در این اجلاسیه خبر داد و اظهارداشت:پاسدار فردین درگاهی به عنوان موذن نمونه سپاه و سرباز سید محمد یاسین میرسلیمی در بخش انیمیشن به عنوان رتبه اول برگزیده شدند و از ایشان تقدیر شد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

اجلاسیه سراسری نماز سپاه بر عرشه ناو شهید رودکی بیشتر بخوانید »

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳


گرای گرانی از وزارت اقتصاد آقای پزشکیان مراقب باشید، گاف «دلار همتی»، یک قرن صدای علو، سلطان به سلامت، تیتر برخی از روزنامه‌های سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ است.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ بیشتر بخوانید »

کارشناس رسانه و فضای مجازی: رفع فیلتر اپلیکیشن‌های خارجی تهدیدی برای امنیت ملی هست

کارشناس رسانه و فضای مجازی: رفع فیلتر اپلیکیشن‌های خارجی تهدیدی برای امنیت ملی است


«احمد کارآمد» کارشناس فضای مجازی و رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری دفاع‌مقدس، با اشاره به شنیده‌هایی مبنی بر تصمیم شورای عالی فضای مجازی در خصوص رفع فیلترینگ گفت: شنیده‌ها حاکی هست که براساس اخبار منتشر شده، شورای عالی فضای مجازی تصمیم به رفع فیلتر «گوگل پلی»، «واتساپ» و «یوتیوب» گرفته هست. زمانی که این خبر را شنیدم برایم سوال شد که با چه کار کارشناسی قرار هست که پلتفرم‌ها رفع فیلتر شوند؛ چرا که قرار به کار کارشناسی بود؛ از طرفی با این اقدام مصرف فیلترشکن کمتر نمی‌شود؛ چرا که پلتفرم‌های دیگر فیلتر هستند.

 کارآمد بیان کرد: رفع فیلتر گوگل‌پلی تهدید امنیت ملی هست؛ چرا که به یک باره می‌بینید که «اسنپ»، «تبسی»، «اپ‌های بانکی»، «نشان» از گوشی مردم پاک شده هست. مگر فراموش کردید «تلگرام طلایی»، «موبوگرام»، «روبیکا»، «بله»، «شاد» و دیگر پلتفرم‌ها از روی گوشی‌های مردم ایران حذف شد و ما مجبور شدیم فیلتر کنیم؟ با رفع فیلتر گوگل پلی به یکباره می‌بینید که دشمن تمام کشور را قفل می‌کند.

کد ویدیو

وی تشریح کرد: این در حالی هست که ما در فضای جنگی قرار داریم و هر روز آمریکا اسرائیل ما را تهدید می‌کنند. آنها زمانی که ببینند با اقدامی راحت‌تر می‌تواند کشور را به بن بست برساند طبیعتا به جای حمله پلتفرم‌ها را از روی گوشی مردم حذف می‌کنند و کشور آشفته می‌شود.

کارشناس فضای مجازی و رسانه عنوان کرد: استدلالی که موافقین رفع فیلتر مطرح می‌کنند و می‌گویند فیلترینگ فایده ندارد این هست که، «استارلینک» دارد می‌آید و مثل ماجرای ویدیو، ماهواره و مثل ماجرای دوش حمام که قبلا اینها را بد می‌دانستید و امروز استفاده می‌کنید لذا ضایع می‌شوید پس این کار را نکنید و حرف ما را بشنوید، چون ما دلسوز شماییم؛ در صورتی که ماجرا مثل این می‌ماند که به ما گفته شود به کشورتان حمله می‌شود پس زودتر زمین و مرز‌ها را خالی کنید و ول کنید تا آنها را بگیرند! کدام آدم عاقلی چنین کاری انجام می‌دهد؟! درحالی که حتی اگر یک روز هم بتوانید آن مرز و سنگر را حفظ کنید باید نگه دارید.

کارآمد، تلقی ورود استارلینک و تمام شدن ماجرا را یک تحلیل نادرست خواند و گفت: دروغ بزرگی که می‌گویند این هست که قرار هست استارلینک بیاید و ماجرا تمام شود، درحالی که اصلا چنین نیست! ما در دولت شهید رئیسی رفتیم و در «آی‌تی‌یو» شکایت کردیم و به نفع ما حکم دادند و استارلینک ملزم به رعایت قواعد سرزمینی جمهوری اسلامی شد و اتحادیه اروپا آمد و گفت باید قواعد سرزمینی را در همه جای دنیا قبول کند.

کد ویدیو

وی با تاکید براینکه ما اتفاقاً موافق رفع فیلترینگ هستیم، اما موافق اینکه همه چیز را باز کنیم، نیستیم. افزود: اتفاقا موافق رفع فیلتر پلتفرم‌های فراگیر هستیم، چون مردم باید قانونمند در سکو‌های بین‌المللی حضور داشته باشند و البته هیچ جای دنیا که آزادی بیان وجود دارد حضور مردم‌شان در پلتفرم‌ها اینجوری بی‌قاعده نیست. همان‌طور که می‌دانید در اتحادیه اروپا اگر یک پلتفرم ۵۰۰ هزار یوزر بیشتر بگیرد، باید از قانون «جی‌دی‌پی‌آر» تبعیت کند.

کارشناس فضای مجازی با اشاره به طرح صیانت از فضای مجازی گفت: متاسفانه نسبت به این طرح  تهمت‌های بسیاری زده شد و موجب کندی حرکت کشور شدند. یکی از دلایل اصلی که برخی  پلتفرم‌ها برای همکاری با ما اقدام نمی کنند به خاطر نبود قانون هست. به یاد دارید که شرکت ام تی ان برای سرمایه گذاری در ایران حاضر شد اما همگان اطلاع دارند که چه بلایی سر آنها آورده شد! طرح صیانت این را پوشش و این مشکل را رفع می کرد و موجب می شد تا پلتفرم ها می توانستند برای  سرمایه گذاری در ایران حضور پیدا کنند؛ اینگونه نبود که آنها نسبت به سرمایه گذاری اقدام کنند و سپس یک قاضی موضوع فیلتر را مطرح کند. 

کارآمد با تاکید به اینکه طرح صیانت ارتباطی به اینترنت نداشت، تصریح کرد: متاسفانه این طرح را جوری مطرح می کردند و می گفتند که  تصمیم به قطع اینترنت گرفته شده بود. 

کارشناس فضای مجازی گفت: طرح صیانت اینگونه بود که  در پلتفرم های  خارجی ۸ مرحله کار انجام بدیم. اگر این  طرح تصویب شده بود روز آغاز آن  همه رفع فیلتر شده بودند.

وی اضافه کرد: بعد از این اقدام هر پلتفرمی شخصی را به عنوان نماینده حقوقی در ایران معرفی می کرد  و اگر هر شخص، نهاد یا دستگاهی از پلتفرم شکایت داشت با نماینده مراجعه و اقدام می کرد تا پیگیری های لازم انجام شود. در این طرح حتی نیاز به دفتر نیز نبود و فقط معرفی یک نماینده ضرورت داشت و همه پلتفرم ها آن را قبول می کردند.

کارشناس فضای مجازی عنوان کرد: در طرح صیانت اگر پلتفرمی شرایط را قبول نمی کرد ما در وهله اول آنها را  جریمه می کردیم که  در صورت داشتن اموالی در ایران، از آن برداشت یا آن را  بلوکه می کردیم؛ در غیر اینصورت این جریمه باقی می ماند و وارد مراحل بعدی می شدیم. در انتها ما ابتدا جلوی یوزر گرفتن آن را می گرفتیم  و پیامک آنها را مسدود می کردیم و به مردم نیز خبررسانی می کردیم و  سخن از فیلتر شدن مطرح نبود. سپس ما به مردم خبررسانی می کردیم که  در هر مرحله ببینید که به عنوان مثال  ما به اینستاگرام پیام دادیم که این کارها را انجام دهد؛ ببینید که  شروط ما چقدر ساده هست اما آنها گوش نکردند؛ لذا با توجه به اینکه ما پیامک آنها را مسدود کردیم بدانید که ما مقصر نیستیم و آنها از قوانین تبعیت و گوش فرا نمی دهند. 

وی تاکید کرد: مردم ما عناد ندارند و اگر با آنها سخن گفته شود قطعا قبول می کنند و این را تجربه ثابت کرده هست. 

کارآمد عنوان کرد: در این مرحله پلتفرم‌هایی که قوانین را قبول نکردند وارد مرحله دوم می شدیم و پهنای باند آنها را طبقه بندی می کنیم و این موجب ریزش یوزر آنها می شد؛ در آن صورت مجبور می شدند که قوانین ما را قبول کنند.

وی یادآور شد: ما در طرح صیانت فیلترینگ به معنای واقعی نداریم و اگر پلتفرمی بخواهد فیلتر شود مراحل زیاد و سختی دارد. در پلتفرم‌های  غیرمجاز (آنهایی که باز هستند) و شرایط ما را قبول نکردند هیچ نهاد دولتی حق حضور ندارد؛ هیچ شخص دولتی و مسئولی حق حضور ندارد و تبلیغات هم نمی تواند بدهد. در آن صورت  اگر به خودی خود پول تبلیغات به شبکه‌ها تزریق نشود تولید محتوا و پهنای باندش سقوط می کند؛ چرا که مصرف پایین می آید.

کارآمد عنوان کرد: فیلترینگی که در دولت گذشته و فعلی در حال انجام هست، اصلا فیلترینگ نیست، چون حتی یک پیامک ساده و کد ورود اپلیکیشن‌های غیر مجاز را فیلتر نکرده هست درحالی که از ابتدایی‌ترین اقدامات فیلترینگ مسدودکردن دامنه این اپلیکیشن‌هاست که خود این کار باعث می‌شود که اپلیکیشن نتواند عضو جدیدی بگیرد.

کد ویدیو

وی گفت: راه حل مبارزه با فیلتر شکن فروش‌ها رفع فیلتر نیست! باید با فروشندگان فیلترشکن برخورد کرد و جالب این جاست که هیچ قانونی علیه فروش فیلترشکن نداریم و در کشورمان حتی فروش فیلترشکن به صورت انبوه هم مجرمانه نیست و هیچ قاضی با این شرایط نمی‌تواند دستور و حکم صادر کند درحالی که در دولت اولین مصوبه برخورد با فیلترشکن فروشان بود، اما هیچ حرکتی صورت نمی‌گیرد. 

کارشناس فضای مجازی و رسانه اظهار داشت: از دیگر بحث‌های مخالفیق فیلترینگ بحث ضرر اپراتورهاست که این مسئله اگر از بعد دیگری نگاه شود کاملا اشتباه هست چراکه اکثر پلتفرم‌های داخلی با افزایش پهنای باند روبرو بوده‌اند و اینها از فروش پهنای باند داخلی سود می‌کنند که نشان می‌دهد همین هدایت مصرف مردم به سمت پهنای باند داخلی نشان دهنده موفقیت فیلترینگ بوده هست.

کارآمد خاطرنشان کرد: بحث دیگر مروبط به بحث خرید فیلترشکن هست که گفته می‌شود و این خودش یک جُک بزرگ هست، چون هیچ گاه تمام مردم از فیلترشکن استفاده نمی‌کنند و در کمترین حالت ۱۸ تا ۲۰ درصد مردم اصلا از فیلترشکن استفاده نمی‌کنند و از میان ۸۰ درصد تنها ۲۵ درصد از جمعیت کشورمان فیلترشکن خریداری می‌کنند و دیگران از پروکسی و فیلترشکن‌های رایگان بهره می‌گیرند.

وی با اشاره به رفع فیلتر پلتفرم واتساپ عنوان کرد: در صورت رفع فیلتر واتس‌آپ مصرف داخلی از بین می‌رود. با توجه به اینکه جمعی از مردم عزیزمان در پلتفرم‌های داخلی کسب و کار راه‌اندازی کردند رفع فیلتر واتس‌آپ موجب ضرر و زیان پلتفرم‌های داخلی می‌شود؛ حامیان رفع فیلتر چرا دلشان برای این کسب و کار‌ها نمی‌سوزد؟

کارآمد با بیان اینکه طرح فیلترینگ موفقیت آمیز بوده هست، عنوان کرد: موافقان طرح رفع فیلتر می‌گویند که فیلترینگ در همه زمینه‌ها شکست خورده و با مطرح کردن موضوع کسب و کار‌ها می‌گویند که شما با فیلترینگ عامل ضرر و زیان آنها بودید. ضرورت دارید که رسانه ملی در این زمینه‌ها با برگزاری میز گرد و مناظره برای مردم شفاف سازی کند.

کارشناس فضای مجازی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر هجمه تبلیغاتی دشمن علیه کشورمان عنوان کرد: یکی از مهمترین بمباران‌هایی که در افکار عمومی ایران انجام می‌شود اخبار و فرضیه‌های اشتباه هست. به عنوان مثال می‌گویند که پلتفرم‌ها وظیفه و مسئولیتی ندارند و این کاربران هستند که کار را خراب می‌کنند؛ در صورتی که این یک دروغ بزرگ هست. کجای دنیا را سراغ دارید که پلتفرم مسئولیت ندارد؟ چرا با توجه به اینکه آمریکا و اروپا گوگل، واتساپ و متا را جریمه می‌کنند پس چرا نمی‌گویند در آنجا با کاربر برخورد کنید و فقط زمانی که موضوع ایران مطرح می‌شود می‌گویند که با اینستاگرام کار نداشته باشید و با کاربر برخورد کنید؛ لذا آنها مسئول هستند.

کد ویدیو

وی اضافه کرد: ما در سال ۱۴۰۱ با واتس آپ و اینستاگرام کاری نداشتیم و آنها بودند در کشور فتنه ایجاد کردند و به خنثی سازی بسیج، نیروی انتظامی و مامورین امنیتی ما روی آورده و مخالفین آنها را آموزش دادند. همچنین نحوه بمب درست کردن را ترویج دادند. فیک نیوز‌ها را توسعه دادند و انواع تهمت را علیه جمهوری اسلامی ایران ترویج دادند؛ لذا جمهوری اسلامی ایران مجبور شد پلتفرم‌های واتس آپ و اینستاگرام را فیلتر کند. آیا برای این پلتفرم‌ها کاری داشت این شبکه و کانال‌ها را مسدود کند؟ این در حالی هست که در قانون این پلتفرم‌ها نیز تعریف شده هست که باید این کانال‌ها و فیک نیوز‌ها را مسدود کند. 

کارآمد با اشاره به پلتفرم تیک تاک گفت: در تیک تاک تمام پالایش دیتا و پردازش اطلاعات آنها در داخل آمریکا و مدیران و کارمندان آن نیز از همان کشور هستند و فقط هیئت مدیره یا سهامداران آن نیز چینی هستند. از پلتفرم‌ها انتظار داریم فیک نیوز‌ها رصد و در صورت تخلف مسدود شوند. کار تروریستی در همه جای دنیا ممنوع هست. در کشورمان قوانینی وجود دارد که باید پلتفرم‌ها رعایت کنند.

وی ادامه داد: پلتفرم‌ها حق ندارند که وارد انتخابات ما بشوند. این قوانین در کشور آمریکا نیز وجود داشته و رعایت می‌شود. متاسفانه یکی از دلایلی که این پلتفرم‌ها با ما همکاری نمی‌کنند بخاطر بی غیرتی هست.

کارشناس فضای مجازی یادآور شد: متاسفانه شاهد بودیم که صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب اسلامی حذف می‌کنند، اما مسئولین ما به جای شکایت از پلتفرم مورد نظر، برای حضور در آن پلتفرم رقابت می‌گذارند و این جای تاسف دارد.

انتهای پیام/ 

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

کارشناس رسانه و فضای مجازی: رفع فیلتر اپلیکیشن‌های خارجی تهدیدی برای امنیت ملی است بیشتر بخوانید »