علمی

سرلشکر سلامی: وحدت و ولایت مداری رمز عبور از مشکلات است



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، سرلشکر پاسدار حسین سلامی در جریان سفر خود به استان یزد در مراسم آغاز بکار گام پنجم طرح شهید سلیمانی، اظهار کرد: گام پنجم طرح شهید سلیمانی در حقیقت لبیک در میدان به دستور مقام معظم رهبری برای مقابله با شیوع کرونا است.

وی با بیان این‌که طرح شهید سلیمانی را جنبش و حرکت اجتماعی بزرگی از سوی سربازان ولایت فقیه دانست و افزود: سختی این ایام با تمام وجود قابل درک است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این‌که آن چیزی که در شرایط سخت عامل عبور از مشکلات است مکتب اسلام است، گفت: اسلام ما را بر تقوا، احسان و نیکی دعوت می‌کند و ما باید با تمام شرایط پذیرای آن باشیم.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: اسلام نجات یک انسان را معادل نجات بشریت می داند و ما را بیش از هرچیز به انفاق از آن چیزی که دوست داریم دعوت می‌کند.

وی با بیان این‌که ما در موقیتی حساس هستیم و وقتی مکتب اسلام توسط امام مسلمین در متن جامعه جاری می شود، گفت: مردم باید همه به پا خیزد و جامعه سراسر نهضت می‌شود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این‌که کمک به خانواده‌های کم توان ضروری است، خاطرنشان کرد: وقتی رهبری، اسلام و مردم با یکدیگر ترکیب می شوند از هر مشکلی عبور می کنیم و این باید در اولویت اجرایی کار قرار گیرد.

سرلشکر سلامی حضور جهادی نیروهای انقلابی را تضمین کننده آرامش جامعه اسلامی دانست و بیان کرد: کادر درمان نزدیک به دو سال است در نبرد بیولوژیک پیروز آزمونی بزرگ هستند.

وی با بیان این‌که تمام مردم ایران باید قدردان کادر درمان و بسیجیان فعال در طرح شهید سلیمانی باشیم، گفت: نقش نیروهای جهادی در مقابله همه جانبه با شیوع ویروس کرونا ستودنی است.

فرمانده کل سپاه در پایان تحریم همه جانبه جهانی را از دیگر دغدغه های ایران اسلامی دانست و بیان کرد: گاهی بیماران ما به ویژه بیماران پروانه ای به خاطر نرسیدن دارو که ناشی از تحریم های ظالمانه است دچار مشکل می شوند و مشکلات کادر درمان را چند برابر می کند.

وی با بیان این که دشمن می خواهد زیبایی های ایران اسلامی را زشت نشان دهد و سعی دارد با تهاجم روانی آرامش ملت قهرمان ایران برهم بزند، خاطرنشان کرد: ما آموخته ایم که باید برای هدایتمان به ستاره ای نگاه کنیم که در سپهر هدایت بشریت به سعادت ما می اندیشد.

منبع: فارس



منبع خبر

سرلشکر سلامی: وحدت و ولایت مداری رمز عبور از مشکلات است بیشتر بخوانید »

روایت سردار حاجی‌زاده از تدابیر رهبر انقلاب در نیروهای مسلح/ در حوزه نظامی قدرت تراز جهانی هستیم



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در نشست تخصصی مبنا با موضوع تاثیر تدابیر و سیاست های راهبردی رهبر معظم انقلاب در صنعت دفاعی کشور که توسط دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه العالی) در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: تاثیر حضور حضرت آقا در ۸ سال دفاع مقدس و نقش ایشون بخصوص در ۳ دهه اخیر خیلی تعیین کننده بوده است و یکی از آنها بحث دشمن شناسی و شم اطلاعاتی ایشان است.

وی با بیان اینکه ما در سه دهه اخیر از توطئه های بزرگ و تله‌هایی که دشمن سر راه ما گذاشته بود عبور کردیم، اظهار داشت: مثلا در بحث آزادسازی کویت در جنگ اول عراق، خیلی ها از داخل کشور گفتند صدام الان نقش خالد ابن ولید را دارد و باید در کنار او قرار بگیریم و با آمریکا بجنگیم، تنها کسی که خوب تشخیص داد که این تله است و دو طرف جبهه هم باطل است، حضرت آقا بودند و ایشان اجازه ندادند کشور در این تله گرفتار شوند.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: منطق حضرت آقا در جلسات با فرماندهان نیروهای مسلح نشان از تسلط ایشان را دارد. اینکه در اطراف ما کشورها فشل شده و ارتش‌ها از بین رفته و تضعیف شده و ناامنی ها زیاد شده، همه طرح‌های غربی‌ها است، اما هدف اصلی‌شان ایران بوده است. این طرح استکبار برای کل منطقه و در راس آنها ایران بود، اما مقام معظم رهبری هیچگاه اجازه ندادند ما در این تله گرفتار شویم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه نیروهای مسلح ما یک روحیه سلحشوری و شجاعت و ظلم‌ستیزی دارند، گفت: نیروهای مسلح احساس قدرت می‌کنند که ناشی از تربیتی است که در دوران بعد از پیروزی انقلاب و به ویژه در سه دهه اخیر پیدا کردند. امروز همه پذیرفته اند، راهکار نظامی در برابر ایران منتفی است.

وی با بیان اینکه حوزه سوم حوزه صنعتی دفاعی ما در حوزه تسلیحاتی هم حضرت آقا در واقع در سالهای بعد از جنگ ما را به خودکفایی و بومی سازی ترغیب کردند ولی اینکه چه مسیری بروید و چه سلاحی را بومی بکنید نکته مهمی است، گفت: در حوزه موشکی که از سال ۱۳۶۳ شروع شد در سالهای مختلف تاکید وجود داشت، شرق و غرب سراغ هواپیما برای تهاجمی رفتند، ما اگر این مسیر را میرفتیم، الان دنیا رسیده به هواپیمای نسل ۵ ما اگر این مسیر را میرفتیم احتمالا داشتیم در نسل ۳ درجا می زدیم ولی اینکه ما مسیری را انتخاب کردیم که بجای اینکه پشت سر دشمن باشیم، در مقابل آنها در آمدیم.

سردار حاجی‌زاده تاکید کرد: ما دنبال تسلیحاتی بودیم که اینها از یک نقطه ای بتوانیم موفقیت به دست بیاوریم که تمام توانمندی دشمن را ناکارآمد کنیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه نقش رهبری در این ماجرا خیلی بی بدیل بود، عنوان کرد: در بعضی جاها تصمیمات و ورود اینها مسیر تاریخ نظامی ما را تغییر می‌داد؛ مثلا سال ۱۳۶۳ تعداد محدودی به ما موشک دادند، نظام تصمیم گرفت از این تعداد ۲ فروند را اختصاص بدهد به مهندسی معکوس، در جلسه‌ای حضرت آقا آن زمان نگران بودند که چرا اینقدر وسواس به خرج می دهید و این موشک‌ها را باز نمی‌کنید، حتی به شوخی هم فرمودند اگر باز نکنید، می آیند اینها را می برند و شلیک می‌کنند؛ این تاکید ایشان بر اهمیت تحقیق بود.

وی ادامه داد: در همان سال‌ها کلنگ ساخت کارخانه موشکی را حضرت آقا زدند و این شروع شد در دوران جنگ، اما کار طولانی و سختی بود. ما زیرساخت‌های اولیه را نداشتیم. در اوایل دهه ۷۰ و فروپاشی شوروی به یکباره وضعیتی پیش آمد که پیشنهادات خوبی به ایران شد و موشکی که دانه ای ۲.۵ میلیون دلار از کره شمالی می خریدیم اینها گفتند ۵۰۰ هزار دلار و سکو را هم ۱۰۰ هزار دلار می‌داند، در مجموعه موشکی هیچکس نتنها با این خرید مخالف نبود بلکه همه می گفتند باید سریعا برویم بخریم، در جمهوری اسلامی فقط یک نفر مخالف بود و آن هم حضرت آقا بود؛ ایشان آنقدر مخالفت کردند که گفتند پیگیری نکنید؛ هدفشان این بود که تحقیقات موشکی که درحال به ثمر نشستن بود متوقف نشود.

سردار حاجی‌زاده با اشاره به خودکفایی کشورمان در حوزه پدافند هوایی، گفت: من سال ۱۳۸۲ فرمانده پدافند هوایی شدم، آن موقع تجهیزات ایرانی نداشتیم وقتی پدافند را دیدم، مشاهده کردم پیچیدگی‌اش صدها برابر زمین به زمین است و حس کار نشدنی داشتیم. به فاصله کوتاهی که تهدیدات وجود داشت، آن زمان یک پیشنهادی روس ها کردند که شما بیایید از سامانه‌های بوک بخرید و یکی دو هیأت هم رفتند، همان موقع حضرت آقا فرمودند حالا هیأت میخواهد برود، برود اما ترجیح من این است که بومی باشد. آن خرید لغو شد و ما آمدیم تمرکز کردیم روی این موضوع و از آن سامانه‌های بومی سوم خرداد، طبس و رعد بیرون آمد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه امروز در حوزه موشکی، پدافند، پهپاد، جنگ الکترونیک و … در تراز جهانی مطرحیم، عنوان کرد: مثلا در حوزه اقتصادی اگر هدفگذاری برای اهداف منطقه‌ای است، در حوزه نظامی اصلا بحث منطقه ای مطرح نیست. مثلا اگر در دنیا ۲۰ کشور رادارهای خوب و کیفی میسازند، ما حتما یکی از آنهاییم. در حوزه پهپادی ما حتما جزو ۵ کشور اول دنیا هستیم.

وی گفت: اینها در شرایط تحریم‌های سخت و سنگین است؛ ما حتی تحریم بازدید بودیم؛ یعنی نمایشگاه‌های نظامی دنیا را هم برای بازدید و دیدن هم تحریم هستند، اما در این شرایط ما به این نقطه رسیده‌ایم، برای اینها راهبری و برنامه‌ریزی شده است که محوریت آن با مقام معظم رهبری است.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: در حوزه موشکی در ۱۲ سال گذشته ارتباط مستقیم با حضرت آقا داشتیم، ایشان در این حوزه صاحب نظر هستند، مثلا ما در حوزه موشکی دنبال سرعت عمل و و برخی موارد دیگر بودیم، حضرت آقا فرمودند به دنبال دقت بروید. سالهای بعد دیدیم که مثلا باید بین ۴ تا خانه باید یک خانه را بزنیم، تازه کلاهک ضعیف شده هم بزنیم که فقط سرکرده آنها را بزنیم، آن زمان بود که به اهمیت تدبیر حضرت آقا پی بردیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در هوافضا در گذشته برخی فرماندهان گرایشاتی داشتند در حوزه هوایی و هواپیماها، ‌ حضرت آقا به ما فرمودند این موضوع را خیلی دنبال نکنید، ‌ این ماموریت ارتش است شما بچسبید به موشکی و اخیرا هم پهپاد. بعد از جنگ قره باغ بعضی از کشورها متوجه نقش پهپاد شدند، اینها امروز متوجه شده اند درحالی که از سالها قبل حضرت آقا روی این موضوع تاکید داشتند.

وی درباره جوانگرایی در مجموعه هوافضای سپاه، ‌گفت: متوسط سن در نیروی هوافضا ۳۳ سال است این در حالی است که متوسط سن فرماندهان ما بین ۳۵ تا ۴۰ سال است پس معلوم است نیروهای ما جوان هستند.

منبع: فارس



منبع خبر

روایت سردار حاجی‌زاده از تدابیر رهبر انقلاب در نیروهای مسلح/ در حوزه نظامی قدرت تراز جهانی هستیم بیشتر بخوانید »

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان: حضور نیروی دریایی ایران در منطقه بسیار حرفه‌ای و دوستانه است



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق،   ادمیرال «محمد امجد خان نیازی» فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان صبح امروز (یکشنبه) در رأس هیأتی از منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش بازدید کرد.

امیر دریادار دوم «عبدالوهاب طاهری» فرمانده منطقه چهارم ناوگان شمال از فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان و هیأت همراه در بدو ورود به منطقه چهارم ناوگان شمال استقبال کردند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان از کاخ موزه، ناوتیپ و صنایع کشتی‌سازی شهید تمجیدی بازدید به عمل آورد.

در این بازدید امیر «طاهری» فرمانده ناوگان شمال و منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش ضمن خیر مقدم به فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان گفت: ما با کشور دوست و برادر پاکستان مشترکات زیادی داریم که باعث ایجاد گسترش تعاملات بیشتری بین دو کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه امنیت پایدار با تعامل با کشورهای همسایه از جمله پاکستان در منطقه برقرار خواهد بود، افزود: انتظار داریم تعاملات بین دو کشور بیشتر شود و از حضور شما در منطقه چهارم ناوگان شمال خرسندیم.

ادمیرال محمد امجد خان نیازی، فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان نیز در این دیدار ضمن تشکر از استقبال گرم ایرانی‌ها از هیأت پاکستانی گفت: ایران و پاکستان دو کشور همسایه، دوست و برادر هستند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان افزود: ما مشترکات زیادی با کشور دوست و برادر، ایران داریم که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر ما را فراهم کند.

ادمیرال نیازی با تأکید بر اینکه همکاری خوبی بین نیروی دریایی پاکستان و ایران وجود دارد، خاطرنشان کرد: همواره معتقدم صلح در منطقه باید توسط کشورهای منطقه صورت گیرد.

وی افزود: از نیروی دریایی ایران به خاطر شرکت در رزمایش اَمَن تشکر می‌کنم و حضور نیروی دریایی ایران در منطقه بسیار حرفه‌ای و دوستانه است.

منبع: دفاع پرس



منبع خبر

فرمانده نیروی دریایی ارتش پاکستان: حضور نیروی دریایی ایران در منطقه بسیار حرفه‌ای و دوستانه است بیشتر بخوانید »

مرحله سوم کارآزمایی واکسن فخرا بزودی آغاز می‌شود/ عرضه ۲ میلیون دُز واکسن در ماه



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگو با ویژه برنامه «پرچم اقتدار میهن» گروه سیاسی رادیو ایران به مناسبت ۳۱ مرداد سالروز صنعت دفاعی کشور درباره آخرین وضعیت مراحل کارآزمایی و تولید واکسن فخرا، اظهار داشت: بعد از تامین اقلام مورد نیاز در زمینه کرونا، با توجه به زیرساخت هایی که داشتیم، با هماهنگی وزارت بهداشت پا به عرصه تولید واکسن گذاشتیم و شروع به ساخت واکسنی که ابتدا «میلاد» نام گرفت، کردیم. پس از شهادت دانشمند ارزنده دفاعی و هسته ای کشور؛ شهید دکتر فخری زاده (که این واکسن زیر نظر گروهی از دانشمندان حوزه واکسن به مدیریت آن شهید بزرگوار ساخته شده است) این واکسن به یاد ایشان «فخرا» نامیده شد.

بیشتر بخوانید:

حضور وزیر دفاع در ویژه برنامه «پرچم اقتدار میهن»

وزیر دفاع از ارسال شیوه نامه های آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی به وزارت بهداشت خبر داد و افزود: به محض تائید شیوه نامه، مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا آغاز خواهد شد که پس آن با یک فاصله کوتاه عرضه عمومی واکسن فخرا آغاز می شود. همچنین در گفتگویی که آقای دکتر نمکی؛ وزیر محترم بهداشت داشتم؛ ایشان هم پیگیر صدور مجوزهای مربوطه برای آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن فخرا بودند.

وی از نتایج بسیار خوب دو مرحله پیشین کارآزمایی بالینی واکسن فخرا خبر داد و گفت: در مرحله نخست نداشتن عوارض و ایمنی زایی مدنظر بود که هردو  تایید شد و در مرحله دوم بیشتر ایمنی زایی مدنظر بود که بنا بر گفته همکاران ما واکسن فخرا توانسته نتایج بسیار خوبی را کسب کند.

امیر حاتمی همچنین درباره اثر بخشی این واکسن بر سویه های جدید کرونا هم تصریح کرد: از آنجایی که فخرا واکسنی کاملا بومی است که بر اساس خالص سازی و غیرفعال سازی گونه های موجود کرونا در کشور ساخته شده، پیش بینی ها از نتایج خوب دراین زمینه حکایت دارد و با توجه به روش ساخت آن، فکر می کنم امکان تولید آن بر مبنای سویه های جدید کرونا نیز امکان پذیر بوده و از این جهت واکسن بسیار خوبیست.

پیش‌بینی عرضه ۲ میلیون دوز واکسن فخرا در ماه

وزیر دفاع از پیش بینی عرضه یک ونیم تا دو میلیون دوز از واکسن فخرا در ماه خبر داد و ادامه داد: در صورت اعلام نیاز وزارت بهداشت امکان افزایش تولید آن وجود دارد که البته کمی باید زیرساخت های آن افزایش یابد. همچنین از آنجایی که واکسن های مختلفی در کشور در حال طی مراحل تحقیقات و عرضه هستند، ما با اولویت نیاز نیروهای مسلح این واکسن را تولید می کنیم . از این رو در صورت نیاز عرضه عمومی هم خواهد شد.

مقام ارشد صنعت دفاعی کشور همچنین درباره نقش آفرینی وزارت دفاع در سایر حوزه های مبارزه با کرونا هم گفت: در همان ابتدای شیوع کرونا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا مبنی بر حضور نیروهای مسلح در عرصه مبارزه با کرونا، وزارت دفاع هم با توجه به داشته هایش در این میدان حضور پیدا کرد و در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده؛ ماسک به ویژه ماسک های ان ۹۵؛ آمبولانس های ویژه حمل بیماران کرونایی و تجهیزات بیمارستانی، آن بخش از خطوط تولیدات خود را که تولیداتش نزدیک به ساخت این نیازها بود را تغییر داده و به تولید آنها پرداخت.

وی ساخت کیت تشخیص کرونا را یکی دیگر از دستاوردهای وزارت دفاع در این عرصه خواند و افزود: با توجه به نیاز کشور به کیت های تشخیص کرونا، وزارت دفاع به این حوزه نیز ورود کرد و ساخت کیت “سپند”  را ساخت که علاوه بر بیمارستان های نیروهای مسلح در دیگر مراکز درمانی کشور هم بکار گرفته شد.

نگاهی به عملکرد چهارساله صنایع دفاعی

امیر سرتیپ حاتمی در تشریح عملکرد چهارساله دوران مسئولیت خود در وزارت دفاع اظهار کرد: با هدفگذاری یک جهش در عرصه های گوناگون که برنامه آن هم به محضر فرمانده معظم کل قوا و هم مجلس شورای اسلامی ارائه کردیم و اکنون خدا را سپاسگذاریم که بخش بیشتر آن محقق شد.

وی با برشمردن موارد گوناگون دستاوردهای صنعت دفاعی در چهار سال اخیر به دستاوردهای موشکی اشاره کرده و ادامه داد: در حوزه موشکی عمده تمرکز ما بر دقت؛ قدرت مانور پذیری بود و امروز همه موشک های ما نقطه زن هستند و از قدرت بالایی در برابر سامانه های پدافندی دشمن در عرصه نبرد برخوردارند. در زمینه پدافندی هم شاهکار صنعت دفاعی را باید سامانه باور ۳۷۳ دانست و در کنار آن سامانه هایی همچون ۱۵ خرداد نیز طیف گسترده ای از سامانه های پدافندی ارتفاع پایین، متوسط و بالا را در بر میگیرد.

وزیر دفاع در زمینه دستاوردهای صنایع هوایی طراحی و ساخت هواپیمای یاسین و نسل های بعدی آن؛ تولید موتور اوج؛ طراحی و ساخت موتور توربو فن سبک؛ طراحی و ساخت انواع پهپاد؛ آماده سازی و تجهیز بالگردها به انواع تسلیحات و امکان پرواز در شب و همچنین طراحی و ساخت جنگنده کوثر را از اهم کارهای انجام گرفته در این عرصه برشمرد و افزود: به جرات می توان این بازه را دوره حیات (نوین) سازمان صنایع هوایی دانست و به عنوان نمونه ما اکنون بی شک یکی از قدرت های برتر دنیا در عرصه پهپاد هستیم.

سرتیپ حاتمی همچنین از مراحل پایانی آماده سازی سه فروند دیگر از جنگنده کوثر برای تحویل به نیروی هوایی ارتش خبر داد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به دستاوردهای عرصه رزم زمینی هم در دوره چهارساله اخیر اشاره کرده و گفت: با توجه به شکل گیری تهدیدات تروریستی یک انقلاب در صنعت دفاعی شکل گرفت و هوشمندسازی و تحرک در این زمینه مورد توجه ویژه قرار گرفته و ۳۰۰ محصول به نتیجه رسید. در همین رابطه نمایشگاهی هم برپاشد و این محصولات به نمایش درآمد.

امیر حاتمی درباره دستاوردهای دریایی هم عنوان کرد: چه در زمینه زیردریایی و چه شناورهای سطحی و تندرو و چه در زمینه تسلیحات بکار رفته در آنان کارهای بزرگی انجام شد و امروز همه تسلیحات استفاده شده در حوزه دریایی ساخت صنایع دفاعی داخلی است.

مقام اول صنعت دفاعی کشور درباره دستاوردهای صنایع الکترونیک مجموعه تحت امرش بیان داشت: بحمدالله چه در زمینه الکترونیک چه میکروالکترونیک و چه رادار محصولات به روز در کشور ساخته می شود. اکنون تمام رادار به کار گرفته شده در کشور ساخت صنایع داخلیست.

خودکفایی بیش از ۹۰ درصدی صنایع دفاعی

بخش پایانی صحبت های وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با ویژه برنامه پرچم اقتدار میهن رادیو ایران به بحث خودکفایی در عرصه دفاعی اختصاص پیدا کرد.

امیر حاتمی در اینباره گفت: بیش از ۹۰ درصد نیازهای دفاعی کشور در داخل تامین می گردد. البته اگر بخواهیم به دفاع بومی نگاه بکنیم این میزان صد در صد است.

وی در پایان در همین باره تصریح کرد: با این همه ممکن است در نوع خاصی از تجهیزات نیاز به خریداری داشته باشیم که با توجه به برداشته شدن تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت علیه کشورمان و نیز داشتن دوستانی (در عرصه بین الملل) که این نیازهای را می توانیم از آنها تامین کنیم، در این عرصه مشکل خاصی نداریم.

منبع: فارس



منبع خبر

مرحله سوم کارآزمایی واکسن فخرا بزودی آغاز می‌شود/ عرضه ۲ میلیون دُز واکسن در ماه بیشتر بخوانید »

امیر خانزادی تمرکز دشمنان را از خلیج فارس به اقیانوس اطلس و کارائیب منتقل کرد



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مراسم معارفه و تکریم فرماندهان جدید و سابق نیروی دریایی ارتش که صبح امروز در ستاد فرماندهی نداجا برگزار شد اظهار داشت: توفیق هر دو عزیز را از درگاه خداوند متعال خواستارم و به امیر خانزادی به خاطر نمره قبولی که در حوزه‌ی صبر گرفتند و حضرت آقا از اقدامات ایشان به عنوان اقدامات موثر تشکر کردند، تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: برخی تصور می‌کنند که صبر به معنای ساکت ماندن، سکوت کردن و منتظر ماندن است تا اینکه ببینیم در جریان زمان چه اتفاقی خواهد افتاد، اما به واقع صبر در آموزه‌های دینی به این معنی است که علیرغم همه موانع، مشکلات، مسائل و حوادث و چالش‌ها راه درست را انتخاب کنیم و در آن مسیر صحیح پایدار بمانیم و حرکتی بدون توقف و انحراف داشته باشیم، به‌نحوی که نه منحرف شویم و نه منصرف.

بیشتر بخوانید:

امیر دریادار خانزادی: میزبانی مسابقات ارتش‌های جهان نشان دهنده اقتدار ایران است

فرمانده کل ارتش افزود: امیر خانزادی در راهی که به درستی تشخیص داده بودند با صلابت و مستحکم گام برداشتند و در برابر سختی ها و مشکلات استقامت کردند از این بابت من به ایشان تبریک عرض می کنم و خداوند را به خاطر داشتن چنین همرزمانی شکر می‌کنم.

وی بیان داشت: دریادار خانزادی در یک دوره بسیار سخت مسئولیت سنگین نیروی دریایی را بر عهده گرفتند و قطعاً اگر دوره خدمتی ایشان یک دوره عادی بود بسیاری از برنامه‌های ایشان امروز به بار می نشست و ما امروز شاهد پیشرفت‌های بیشتری در نیروی دریایی بودیم.

سرلشکر موسوی با اشاره به عوامل مختلف و مسائلی چون بیماری کرونا و دیگر مسائل و مشکلات جاری کشور، گفت: در بعضی شرایط محیطی، انسان مجبور می شود که تا حدودی سطح کار و فعالیت را کاهش دهد تا شرایط تغییر کند؛ اما امیر خانزادی در راه رسیدن به اهداف نیروی دریایی و ایجاد نیروی دریایی در تراز انقلاب اسلامی لحظه‌ای غفلت نکرده و همواره در این راستا با اقتدار گام برداشتند.

وی با اشاره به ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی فرمانده سابق نیروی دریایی گفت: مسئولیت پذیری، ماموریت پذیری، خطر پذیری، نترسیدن از اقدام و شجاعت در تصمیم گیری از خصوصیات بارز دریادار خانزادی بود که به واسطه همین شاخص ها توانستند بسیاری از بن بست ها را در راه اعتلای نیروی دریایی راهبردی بشکنند که نمونه آن را می توانیم در تجهیز و راه‌اندازی ناوبندر مکران مشاهده کنیم که ایشان یک تنه در این مسیر تلاش فزاینده ای داشتند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به اقدامات اساسی دریادار خانزادی در نیروی دریایی، تصریح کرد: دریادار خانزادی سیاست راه‍های ناپیموده را به منصه ظهور رساند و وارد عرصه هایی شد که اولین تجربه بود و لذا طبیعتاً با دشواری و ابهاماتی در این مسیر مواجه بودند؛ اما ایشان با شجاعت در این رابطه گام برداشتند.

وی افزود: بزرگترین کار دریادار خانزادی این بود که تمرکز دشمنان را از خلیج فارس و تنگه هرمز به اقیانوس اطلس و کارائیب منتقل کرد؛ زمانی که ناوگروه نداجا از دماغه امید نیک عبور کرد و وارد اقیانوس اطلس شد و پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را در آن منطقه به اهتزاز درآورد در واقع برای ملت ایران افتخاری بزرگ آفریدند که باید در وقت مناسب رسانه ها به این اقدام اقتدار آمیز بپردازند و شیرینی و حلاوت آن را به کام مردم بچشانند.

وی در ادامه گفت: انتصاب فرمانده جدید نیروی دریایی به جهت اعتماد فرمانده معظم کل قوا را به امیر ایرانی تبریک می گویم.

وی افزود: امیر ایرانی افسری شجاع، کارآمد، با انگیزه های بالا و شناخت بسیار خوب از نیروی دریایی است که مقبولیت بسیار دارند و با تجربه حضور در ستاد ارتش و طی رده های مختلف فرماندهی، این پرچم را در دست گرفته اند.

سرلشکر موسوی افزود: در اجرای تدابیر نورانی فرماندهی معظم کل قوا امیر سیاری به‌عنوان طلایه‌دار حضور در آب‌های آزاد و بین‌المللی، پا را از خلیج فارس بیرون گذاشت و دریادار خانزادی این راه را ادامه داد و انشالله امیر ایرانی که امروز پرچمدار و سکاندار این کشتی است این راه را بهتر از گذشته ادامه خواهد داد.

وی با اشاره به آموزه های دین مبین اسلام گفت: طبیعتاً هر جایگزینی برای سازمانش باید طوری باشد که امروز را بهتر از دیروز و فردا را بهتر از امروز برای مجموعه و سازمان خود رقم بزند و  انتخاب امیر ایرانی نیز با همین رویکرد صورت گرفته است که فردای بهتری را برای نیروی دریایی رقم بزند.

وظیفه همه ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران رسیدن به نصاب شایسته و پیمودن موفق در مسیر گام دوم انقلاب و ارائه الگوی مناسب برای جامعه منتظر ظهور است. امروز همه ما باید تلاش کنیم و دست به دست هم دهیم تا فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی را مبنی بر داشتن نیروی دریایی در تراز ملت بزرگ ایران به اجرا درآوریم.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این آیین، حکم انتصاب امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش توسط سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا قرائت شد.

منبع: فارس



منبع خبر

امیر خانزادی تمرکز دشمنان را از خلیج فارس به اقیانوس اطلس و کارائیب منتقل کرد بیشتر بخوانید »