اخبار

تجلیل از فرماندهان و پیشکسوتان بسیج شهرستان پلدشت


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از ارومیه، بمناسبت هفته بسیج جمعی از مسئولین شهرستان پلدشت با حضور در منزل ۲۰ فرمانده پایگاه بسیج و پیشکسوتان بسیجی از خدمات و فعالیت‌های آنها تجلیل و قدردانی کردند. 

حجت الاسلام «طالبی» امام جمعه شهرستان پلدشت در این دیدار‌ها حفاظت و حراست از انقلاب اسلامی و دستاوردهایش را از وظایف بسیج برشمرد و افزود: بسیج و بسیجی هرجا که نیاز باشد در خدمت ملت ایران خواهد بود. 

وی با بیان اینکه بسیج در خدمات دهی خود به گروه‌ها و مردم نگاه سیاسی، قومی و مذهبی ندارد گفت: همه اقدامات بسیج در سراسر کشور با رویکرد‌های جهاد تبین، جهاد علمی، جهاد خدمت رسانی، جهاد اقتصادی، جهاد امید آفرینی و نشاط انجام می‌شود.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

تجلیل از فرماندهان و پیشکسوتان بسیج شهرستان پلدشت بیشتر بخوانید »

لندن حمله اوکراین با موشک‌های انگلیس به روسیه را تکذیب نکرد

لندن حمله اوکراین با موشک‌های انگلیس به روسیه را تکذیب نکرد



وزیر دفاع انگلیس جان هیلی، خبرهای منتشر شده درباره اولین استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد اهدایی لندن برای حمله به عمق خاک روسیه را تایید یا تکذیب نکرد.

  • آهن پرایس

به گزارش مجاهدت از مشرق، «در این مرحله، نمی‌توانم به جزئیات عملیاتی بیشتری وارد شوم.» وزیر دفاع انگلیس درباره حمله اوکراین با موشک‌های اهدایی لندن این حرف را زد.اوکراین دیروز برای اولین بار موشک‌های انگلیسی-فرانسوی «سایه طوفان» را به اهدافی داخل روسیه شلیک کرد. یک مقام ناشناس شلیک این موشک‌های غربی به خاک روسیه را در گفت‌وگو با رویترز تأیید کرد. یک وبلاگ‌نویس نظامی روس، تصاویری را در تلگرام از اجزای این موشک منتشر و ادعا کرد که ۱۲ موشک سایه طوفان به منطقه کورسک روسیه شلیک شد.

اوکراین اولین بار روز سه‌شنبه پس از دریافت چراغ سبز از دولت جو بایدن، با موشک‌های دوربرد ATACMS آمریکا به بریانسک روسیه شلیک کرد. وزارت دفاع روسیه خبر داد که پنج موشک آمریکایی را سرنگون کرد.در خبرها آمده بود که فرانسه و انگلیس هم مجوز استفاده از تسلیحات دوربرد برای حمله به روسیه را صادر کرده‌اند.وزیر دفاع انگلیس هیلی حمله اوکراین به روسیه با موشک‌های دوربرد انگلیس را تایید یا تکذیب نکرد.

او به اعضای پارلمان گفت: «ما در هفته‌های اخیر شاهد تغییر قابل‌توجهی در اقدام و لفاظی در مورد اوکراین بوده‌ایم و اقدام اوکراین در میدان نبرد خود گویای این موضوع است.»هیلی خبر داد که او روز گذشته با رستم عمروف وزیر دفاع اوکراین برای گفت‌وگو درباره «واکنش قوی اوکراین به تشدید تنش‌های اخیر روسیه» دیدار کرد.وزیر دفاع انگلیس به ادعای استقرار نیروهای کره شمالی در کنار روسیه در جنگ اوکراین اشاره کرد و بدون تایید یا تکذیب حمله اوکراین با موشک‌های سایه طوفان گفت: «در این مرحله، من نمی‌توانم به جزئیات عملیاتی بیشتری وارد شوم.»

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

لندن حمله اوکراین با موشک‌های انگلیس به روسیه را تکذیب نکرد بیشتر بخوانید »

فیلم/ اژه‌ای: در موضوع عفو نگاهمان را به هم نزدیک کنیم

فیلم/ اژه‌ای: در موضوع عفو نگاهمان را به هم نزدیک کنیم



پیشنهاد عفو محکومان به رهبر انقلاب از سوی رئیس قوه‌قضائیه مطرح می‌شود و فهرست از سوی معاونت قضایی برای بنده ارسال می‌شود؛ اختلاف نظرهایمان در شرایط و مصادیق عفو را باید به هم نزدیک کنیم.

  • آهن پرایس


دریافت
8 MB

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

فیلم/ اژه‌ای: در موضوع عفو نگاهمان را به هم نزدیک کنیم بیشتر بخوانید »

خلاقیت‌های جبهه/ جایگزینی برای چراغ‌های خراب خودرو!

خلاقیت‌های جبهه/ جایگزینی برای چراغ‌های خراب خودرو!


گروه ساجد دفاع‌پرس: جنگ تحمیلی هشت‌ساله علیه ایران، عرصه یک جنگ نامتقارنی بود که یک‌طرف آن رزمندگان ایرانی و در طرف دیگر آن، ارتش تا به‌دندان مسلحی بود که توسط قدرت‌ها پشتیبانی مالی و تسلیحاتی می‌شد؛ ضمن این‌که تحریم‌ها و فشارهای مالی، مانع از تأمین تسلیحات، قطعات و اقلام مورد نیاز جنگ می‌شد؛ بنابراین رزمندگان گاهاً برای مقابله با دشمن، از روش‌های ابداعی و درعین‌حال ساده استفاده می‌کردند.

جایگزینی برای چراغ‌های خراب خودرو

استفاده از رزمندگان با لباس سفید برای هدایت خودرویی که چراغ نداشت، یکی از ابداعات و ابتکارات رزمندگان اسلام در جبهه‌ها بود که چگونگی آن در کتاب «فرهنگ جبهه» چنین روایت شده هست: «شب بود و ماشین ما چراغ نداشت؛ بعد از بارگیری مهمات، به‌سمت خط خودی حرکت کردیم؛ بچه‌هایی که پیراهن سفید داشتند، جلوی ماشین راه می‌رفتند و به این طریق و با دردسر زیاد، خود را به خط رساندیم و مهمات را تحویل دادیم».

انتهای پیام/ 113

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خلاقیت‌های جبهه/ جایگزینی برای چراغ‌های خراب خودرو! بیشتر بخوانید »

واکنش تهران به قطعنامه آژانس چه خواهد بود؟

واکنش تهران به قطعنامه آژانس چه خواهد بود؟



به گزارش مجاهدت از مشرق، کانال تلگرامی ایران نوانس نوشت:

پس از سفر رافائل گروسی به تهران دیداری که انتظار می‌رفت زمینه‌ساز فضای مساعدتری برای تعامل میان ایران، آژانس و کشورهای غربی باشد به نظر می‌رسد پایتخت‌های اروپایی، به ویژه سه کشور اروپایی عضو برجام، همچنان بر تصویب قطعنامه جدید علیه ایران پافشاری می‌کنند.

این اقدام، سوالات جدی را در مورد نیات اروپا و تأثیر بالقوه آن بر معادله مذاکرات هسته‌ای ایجاد می‌کند.

در طول سفر گروسی به تهران، دو طرف به تفاهم‌های مهمی رسیدند که امید به افزایش همکاری و زمینه‌سازی برای تعامل سازنده بین تهران و آژانس را تقویت کرد. مدیر کل آژانس هم امیدوار بود حمایت طرف‌های غربی، از جمله پایتخت‌های اروپایی، را برای ایجاد فضایی مساعد برای تعامل با تهران جلب کند.

مقامات ایرانی از جمله رئیس سازمان انرژی اتمی و وزیر امور خارجه بر اخیراً بر آمادگی تهران برای تعامل تأکید کرده، و همچنین گفته‌اند ایران برای تقابل هم آمادگی کامل دارد.
خبرنگار ایران نوانس اطلاع یافت تصمیمات لازم در این زمینه گرفته شده و واکنش ایران از جمله در حوزه هسته‌ای نیز خواهد بود. بر این اساس، واکنش ایران در حوزه هسته‌ای دست کم شامل راه‌اندازی تعداد قابل توجهی از سانتریفیوژهای پیشرفته‌ای خواهد بود که ایران نصب کرده و قرار است در این سانتریفیوژها گاز تزریق کند.

با وجود اقدامات ایران در زمینه تعامل سطح بالا با مدیرکل آژانس و رسیدن به تفاهم‌های مهم، به نظر می‌رسد اروپا هنوز تصمیم سیاسی برای تعامل سازنده با تهران نگرفته است. در عوض، نشانه‌ها حاکی از تمایل به تشدید تنش‌هاست.

تصویب قطعنامه جدید در این مقطع می‌تواند پیامدهای جدی برای سرنوشت برجام، آینده برنامه هسته‌ای ایران و کیفیت همکاری بین ایران و آژانس داشته باشد.

پافشاری اخیر سه کشور اروپایی، به ویژه در چشم‌انداز ژئوپلیتیک کنونی و پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، قابل توجه است. این امر پرسش‌های مهمی را در مورد مسیر مذاکرات هسته‌ای مطرح می‌کند. اروپا به نظر می‌رسد روند حل و فصل را پیچیده‌تر می‌کند تا حتی موانع بیشتری را برای گفتگوهای غیرمستقیم تهران و واشنگتن از طریق مسقط ایجاد کند.

می‌توان چنین استنباط کرد که اروپا با اقدامات اخیر از جمله قطعنامه در آژانس، به دنبال درگیر و سهیم کردن دولت جدید آمریکا در موضع خصمانه خود نسبت به تهران است که هرگونه فرصت تعامل میان تهران و واشنگتن را مختل ‌کند.

واکنش دولت آینده آمریکا به استراتژی اروپا همچنان نامشخص است و به عنوان متغیری محوری در تحولات پیش رو باقی می‌ماند.

مسیری که می‌توانست همکاری برای حل مسائل بین ایران و آژانس و در نتیجه با کشورهای غربی را تسهیل کند، با اقدامات اروپا منحرف می‌شود و تردیدهایی را در مورد نتیجه نهایی ایجاد می‌کند. ناگزیر، پیامد فوری چنین سیاستی، تعمیق بحران موجود است.

مسیر فعلی حاکی از از دست رفتن فرصتی برای کاهش تنش و همکاری است. با نزدیک شدن به مهلت برجام، سه پایتخت اروپایی با انتخابی میان تشدید بن‌بست خطرناک یا پیگیری مسیر گفتگو و حل و فصل روبرو هستند.

تشدید موضع اروپا در قبال ایران را نمی‌توان از تلاش‌های تحریک‌آمیز آنها، در تبانی با دولت دموکرات در ایالات متحده، برای ترغیب اوکراین به حمله به عمق خاک روسیه جدا دانست. در هر دو مورد، به نظر می‌رسد بریتانیا، آلمان و فرانسه غرب را به سمتی سوق می‌دهند که تنها می‌توان آن را به عنوان یک وضعیت «عمل انجام شده» غیرقابل تغییر برای دولت آینده آمریکا توصیف کرد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

واکنش تهران به قطعنامه آژانس چه خواهد بود؟ بیشتر بخوانید »