به گزارش مجاهدت از گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و حفظ ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با برنامه رویداد اظهار داشت: ارتش بعث در خوزستان از سه محور استفاده کرد و امید داشت در محور جنوبی، یکروزه خرمشهر را بگیرد و به اهواز برسد.
امیر فولادی گفت: دشمن ۳۴ روز پشت دروازههای خرمشهر و در جبهه شمالی ظرف ۶ روز پشت رودخانه کرخه ماند و وارد دزفول و اندیمشک نشد.
وی با بیان این که دشمن میخواست سوسنگرد را فتح کرده و به سمت اهواز برود، افزود: با مقاومت مردم، بسیج، ارتش، نیروهای شهید چمران و جهاد و ژاندارمری دشمن موفق بهپیش روی نشد. کار رفتهرفته بالا گرفت و دشمن میخواست در ۲۶ آبان کار را تمام کند ولی وضعیت در ستاد لشکر ۹۲ با حضور رهبری، شهید چمران، فرماندهان سپاه و… بررسی شد و میخواستند کار را تمام کنند.
امیر فولادی در مصاحبه با رادیو گفتگو با بیان این که امام اعلام کرده بودند سوسنگرد باید تا فردا آزاد شود و شهید چمران هم مباشر عملیات باشند، افزود: این دستور اکید بود که توسط رهبری به شهید فلاحی و فرمانده لشکر ۹۲ ابلاغ شد و از آن جایی که رزمندگان تکلیف مدار بودند، شبانگاه نیروها آماده شدند و در ساعت ۵ صبح حمله اساسی انجام و ظرف ۵ ساعت سوسنگرد آزاد شد.
وی آزادسازی سوسنگرد را سدی در برابر ورود دشمن به اهواز عنوان کرد و گفت: این کار مسیر پیروزیهای دیگر را همواره کرد و نقاطی دیگر از شهرهای تصرف شده را آزاد کردیم.
رئیس سازمان حفظ آثار و حفظ ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که منطقه فوق چندین بار در دفاع مقدس دستبهدست شد افزود: در دیگر عملیاتها دشمن موفق میشد بخشی از سوسنگرد را اشغال کند ولی در مورد آخر با بهجاگذاشتن تانکها و نفربرها عقب نشست.
وی ضمن برشمردن اسامی شهدای شاخص در این عملیات اظهار کرد: نیروی هوایی در این عملیات خوش درخشید و هوانیروز با ۱۵ فروند بالگرد نقش با اهمیتی را ایفا کرد و بچههای سپاه و بسیج و جنگهای نامنظم درخشیدند و یکی از ویژگیهای این عملیات وحدت میان نیروهای رزمنده بود.
انتهای پیام/ 112
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست