یکی از این سناریوسازیها و دروغپردازیهای رسانه های معاند نحوه مرگ سارینا اسماعیلزاده دختر نوجوان کرجی است که ساعت ۲۰ دقیقه بامداد روز دوم مهر ماه بر اثر سقوط از ساختمان فوت کرده است.
به گزارش مجاهدت از مشرق، ماجرای دروغپراکنی رسانههای فارسی زبان ضد انقلاب علیه مردم ایران تمامی ندارد. یکی از این سناریوسازیها و دروغپردازیها نحوه مرگ سارینا اسماعیلزاده دختر نوجوان کرجی است که ساعت ۲۰ دقیقه بامداد روز دوم مهر ماه بر اثر سقوط از ساختمان فوت کرده است.
برای روشن شدن ماجرا خودم را به محل زندگی سارینا رساندم؛ چند روزی میشود فیلم مصاحبه مادر سارینا منتشر شده و برخی از شبکههای اجتماعی مدعیاند او مادر سارینا نیست! البته این تنها ادعا درباره مادر او نیست؛ برخی هم مدعی شدهاند مادر سارینا خودکشی کرده است.
با اولین همسایهای که صحبت میکنم از زندگی خصوصی سارینا اطلاعات زیادی ندارد و فقط میداند سارینا در هفت سالگی پدر از دست داده است و به همراه مادرش زندگی میکرده.
البته او ۲ گره را از ذهنم میگشاید؛ فیلم مصاحبه را که میبیند تأیید میکند این تصویر مادر ساریناست و البته تأکید که مادر سارینا خودکشی نکرده است و صحیح و سالم است.
به دنبال دیگر ابعاد پرونده مرگ سارینا هستم، نحوه فوت او که ضد انقلاب روی آن دست گذاشته است.
چند روز پیش حسین فاضلی هریکندی، رییس کل دادگستری استان البرز گفته بود: «در نخستین دقایق روز دوم مهرماه در حدود ۲۰ دقیقه بامداد، طی تماس تلفنی کلانتری ۱۴ رسالت کرج، گزارش یک مورد سقوط از ارتفاع به قاضی کشیک دادسرای ناحیه یک کرج ارائه شد.
پس از دریافت این گزارش بازپرس کشیک دادسرای مذکور شخصا در محل حادثه حاضر شده و با بررسی های اولیه مشخص گردید جسد متعلق به دختر نوجوانی حدودا ۱۶ ساله است که در محل ورودی پارکینگ پشتی ساختمان همسایه منزل مادر بزرگ متوفی در عظیمیه کرج قرار داشت.
با بررسیهای اولیه مشخص شده است، متوفی که به همراه مادر خود در همان شب در منزل مادربزرگ خود بودند از راهپله منزل مادر بزرگ، خود را به پشت بام طبقه پنجم رسانده و از آنجا پس از ورود به پشت بام همسایه به پایین پریده و طبق بررسیهای اولیه خودکشی کرده است.»
برای روشن شدن ابعاد ماجرا تلاش کردم تا متن گزارش اولیه بازپرس کشیک را مطالعه کنم؛ وقتی گزارش را دیدم متوجه شدم سخنان حسین فاضلی بر اساس متنی است که در گزارش بازپرس کشیک آمده است.
البته این نکته نیز در گزارش بازپرس مشهود است که مادر و مادربزرگ سارینا در پس از وقوع حادثه در محل حاضر شدهاند و هویت جسد را تأیید کردهاند. همسایهها هم ماجرای سقوط از پشتبام همسایه مادربزرگ وی را تأیید کردهاند.
یکی از نکات دیگر نظریه پزشکی قانونی درباره علت فوت است که رئیس کل دادگستری استان در این خصوص گفته بود: علت فوت، شوک ناشی از ضربه به دنبال صدمات و شکستگیهای متعدد و خونریزی به واسطه سقوط از ارتفاع بوده است.
برای روشن شدن این موضوع هم گواهی فوت سارینا را بررسی کردم؛ موارد اعلامی دقیق بود.
در این برگه علت فوت سقوط از ارتفاع و اصابت به جسم سخت که منجر به شکستگی و خونریزی و شوک ناشی از ضربه شده، عنوان شده است.
نکته دیگر اما سابقه خودکشی ساریناست؛ مسئلهای که مادر سارینا میگوید: یک بار به خاطر یک موضوع ناچیز ۱۰ عدد قرص خورد و خودکشی کرد که به خیر گذشت.
روحیات سارینا نیز دیگر مسالهای بود که ذهنم را درگیر کرده است. کانال تلگرامی را پیدا کردم که منتسب به ساریناست؛ یکی از آخرین مطالبی که در آن کار شده و نشان میدهد به لحاظ روحی حال و روز خوبی ندارد.
نکته دیگری که در کانال تلگرامی او مشهود است بازارسال مطالب از برخی کانالهای دیر بود که آنها هم در فضای روحی و ذهنی سارینا تولید محتوا میکردند.
حتی دقت در فیلم کوتاهی که او یک ترانه با زبان بیگانه را زمزمه میکند هم پیام ناامیدی و یأس مخابره میکند.
اما هوزیر کیست؟ هوزیر خوانندهای ایرلندی است که با سبکهایی نظیر راک و سول و بلوز راک است و محتوای اشعار او هم معمولا اجتماعی است؛ آهنگ مرا به کلیسا ببر قطعه موسیقی است که موزیک ویدئوی آن نیز با ماهیت ضد مذهبی به شدت در دنیا مشهور شده است و مفاهیمی چون مرگ در آن کاملا مشهود است.
و اما سازمان عفو بینالملل که مدعی اصلی کشته شدن سارینا در جریان اغتشاشات است؛ این سازمان اگر چه پسوند بینالملل دارد ولی در واقع موسسهای ثبت شده در انگلیس در سال ۱۹۶۱ توسط شخصی به اسم «پیتر بنسون» است که با الگوی شبکهای، چیزی شبیه به ویکیپدیا، تلاش کرده است تا با گردآوری افراد داوطلب از کشورهای مختلف آنچه را موارد نقض حقوق بشر میداند گزارش کند. البته ملاک و معیار آن الگوهای فرهنگی و اجتماعی غربی یا مورد پسند اداره کنندگان این مجموعه است بدون آن که به قوانین و مقررات یا وضعیت ویژه هر کشوری توجه شود.
در روزهای گذشته مرکز افکار سنجی خبرگزاری فارس با بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا، منو تو وابسته به جریان بهائیت و صفحات مجازی آنها اعلام کرد که این رسانهها در ۲۵ روز گذشته (۲۳ شهریور تا ۱۶ مهر) مجموعا ۱۷۳۱۲ دروغ را درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
شب گذشته نیز رسانه ملی در مصاحبهای با مادر سارینا موارد طرح شده از سوی رسانههای ضد انقلاب را دروغ خواند و تمام آن ادعاها را تکذیب کرد.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است