اسناد سپاه و بسیج بخش‌های قابل توجهی از گنجینه دفاع مقدس هستند

اسناد سپاه و بسیج بخش‌های قابل توجهی از گنجینه دفاع مقدس هستند


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از قم، سرهنگ پاسدار «منوچهر ذوالفقاری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قم در آیین عیادت از دکتر «افشین گودرزی» مسئول مرکز حفظ آثار دفاع مقدس سپاه و بسیج استان، اظهار داشت: اسناد سپاه و بسیج استان قم و رده‌های نظامی وابسته، بخش مهمی از آرشیو اسناد هشت سال حماسه و ایثار استان را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: ضرورت دارد از آرشیو اسناد موجود آثار هنری مرتبط از جمله ساخت فیلم، نماهنگ، کتاب، نقاشی، شعر، داستان و. تولید شود.

ذوالفقاری با اشاره تلاش‌های ارزشمند مسئول مرکز حفظ آثار سپاه و بسیج قم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، وی را از نیرو‌های توانمند، متعهد و باانگیزه سپاه دانست و برای او آرزوی صحت و سلامتی کامل کرد.

این مطلب را از دست ندهید :  هشدار پلیس فتا درباره تکرار کلاهبرداری به بهانه یارانه و کالابرگ

دکتر گودرزی نیز ضمن قدردانی از حضور سرهنگ ذوالفقاری و همراهان وی، عنوان کرد: عیادت از بیمار موجب آرامش روحی و افزایش روحیه در تحمل درد‌ها می‌شود و این اقدام از نظر معنوی بسیار ارزشمند هست.

وی همچنین بر عزم راسخ و مستمر خود بر جمع آوری اسناد نقش آفرینی سپاه و بسیج قم در هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت در جامعه تاکید کرد.

دفاع مقدس هستند” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/8/2/3187699_867.jpg” alt=”اسناد سپاه و بسیج بخش‌های قابل توجهی از گنجینه دفاع مقدس هستند” width=”600″ height=”338″>

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

اسناد سپاه و بسیج بخش‌های قابل توجهی از گنجینه دفاع مقدس هستند

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید