اعزام ۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان همدانی به اردوی راهیان نور جنوب کشور

اعزام ۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان همدانی به اردوی راهیان نور جنوب کشور


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از همدان، سرهنگ «سیدجواد حسینی» فرمانده سپاه ناحیه همدان در جمع خبرنگاران با اشاره به اعزام ۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان همدانی به اردوی معنوی راهیان نور اظهار داشت: هدف از راهیان نور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنا ساختن نسل جوان با آرمان‌های شهدا هست.

وی با بیان اینکه راهیان نور یک فرصت طلایی و استثنایی برای انتقال فرهنگ ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان افزود: راهیان نور یک کار ارزشی هست که می‌تواند روحیه مقاومت و استکبارستیزی در بین آحاد مردم را به وجود آورد.

فرمانده سپاه ناحیه همدان با بیان اینکه دفاع مقدس ما مملو از معنویت بود و این روحیه ‌می‌تواند در دانش‌آموزان اثر بگذارد، گفت: استقبال دانش آموزان از راهیان نور می‌تواند روحیه سلحشوری و اعتقادی و ولایتمداری را برای دانش آموزان رقم بزند.

این مطلب را از دست ندهید :  تقابل امارات و عربستان در یمن به روایت رسانه‌های جهان

وی عنوان کرد: راهیان نور در واقع آشنایی دانش آموزان با شهدای اثرگذاری چون شهید باکری‌ها، شهید حاج همت‌ها، شهید چمران‌ها و شهید مهدی زین الدین‌ها و دیگر شهدا هست.

حسینی خاطرنشان کرد: به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی تعداد ۶ دستگاه اتوبوس از دانش‌آموزان همدانی به مدت سه روز در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

وی متذکر شد: در این سفر معنوی دانش‌آموزان از مناطق عملیاتی شلمچه، معراج شهدای اهواز، والفجر ۸، کربلای ۴ و فتح المبین بازدید می‌کنند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

اعزام ۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان همدانی به اردوی راهیان نور جنوب کشور

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید