امیر خلبان ولدی: حدود ۲۰ هزار نفر از نمایشگاه هوایی راهیان‌نور در دزفول بازدید کردند

امیر خلبان ولدی: حدود ۲۰ هزار نفر از نمایشگاه هوایی راهیان‌نور در دزفول بازدید کردند


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، امیر سرتیپ دوم خلبان «جواد ولدی» امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از اتمام نمایشگاه هوایی راهیان نور خبر داد و اظهار داشت: بیست و سومین نمایشگاه هوایی راهیان نور پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول پس از حدود ۴۰ روز فعالیت و استقبال گسترده قشر‌های مختلف مردم از استان‌های مختلف به کار خود پایان داد و حدود ۲۰ هزار نفر از استان‌های مختلف کشور با حضور در نمایشگاه هوایی این پایگاه با بخشی از توان نظامی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی آشنا شدند.

وی افزود: این نمایشگاه که از ابتدای بهمن امسال ویژه بازدید کاروان‌های راهیان نور و پیشرفت گشایش یافت از ۲۵ بهمن ماه تا دهم اسفندماه جاری نیز میزبان عموم مردم عزیز کشورمان بود.

فرمانده پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول گفت: نمایشگاه بزرگ هوایی راهیان نور به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نمایشگاه‌های هوایی کشور بخشی از توانمندی‌های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در حوزه‌های توانمندی و تجهیزات، توان رزم، بازآماد و تعمیرات هواپیما را به نمایش گذاشت.

امیر خلبان ولدی تصریح کرد: نمایشگاه هوایی راهیان نور شامل غرفه تجهیزات هوایی، نظامی، موشکی، پهپادی و همچنین غرفه‌های فرهنگی و هنری بود که در حاشیه آن جنگنده‌های شکاری نیروی هوایی در ۲ نوبت صبح و عصر به انجام پرواز نمایشی بر فراز نمایشگاه پرداختند.

این مطلب را از دست ندهید :  شرایط جذب در نیروی هوایی ارتش اعلام شد

وی اجرای رزم نوازان، نمایش انواع جنگنده‌های نهاجا و اجرای ۲ سورتی پرواز روزانه بر فراز نمایشگاه را از جمله دیگر بخش‌های این نمایشگاه عنوان و بیان داشت: هواپیما‌های اف ۱۴، اف چهار، اف پنج و سوخو ۲۲، نفربر آبی‌خاکی، موشک‌های ستار و سجیل و زوبین و پهپاد مهاجر از جمله هواپیماها، پهپاد‌ها و موشک‌های ارائه شده در این نمایشگاه بود.

فرمانده پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول با اشاره به نقش بی‌بدیل خلبانان و کارکنان این پایگاه هوایی در دوران دفاع مقدس گفت: این پایگاه که در هشت سال دفاع مقدس به عنوان پایگاه مقاومت شناخته شد، بیش از ۴۰ خلبان شهید در راه دفاع از اسلام و میهن تقدیم کرد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

امیر خلبان ولدی: حدود ۲۰ هزار نفر از نمایشگاه هوایی راهیان‌نور در دزفول بازدید کردند

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید