اولاد قباد: فرزندان شهدا با نگاه مثبت به آینده فرهنگ ایثارگری را معرفی کنند


به گزارش مجاهدت از گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «فریده اولاد قباد» معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش هم‌اندیشی فرزندان شهدا که شامگاه پنج شنبه نهم اسفند در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: ابتدا سلام مهندس اوحدی مقام عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران را خدمت شما فرزندان عزیز شهدا ابلاغ می‌کنم و تمایل بنده این هست که بیشتر صحبت‌های شما عزیزان را بشنوم که یادگاران شهدای عزیزی هستید که جانشان را برای دفاع از کشور، آرمانها، باور‌ها و ارزش‌ها نظام جمهوری اسلامی در طبق اخلاص گذاشتند. 

معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پدران شما در جنگ تحمیلی با حداقل امکانات و تجهیزات نظامی جنگیدند، اما یک وجب از خاک کشور عزیزمان را از دست ندادند، یعنی هر وجب خاک این کشور عزیز به قیمت خون شهدا و ایثارگران حفظ شده هست.

اولاد قباد افزود: پدران شما با سلاح ایمان و با اعتقاد جنگیدند و قطعا جنگ پیامد‌های خاص خود را به دنبال دارد T پیامد‌های روحی و عاطفی، اجتماعی و فرهنگی همچنان در برخی از موارد پس از سال‌ها ادامه دارد.

وی تصریح کرد: جنگ فقط یک مسئله سیاسی نبود، آثار مختلفی به جا گذاشت، جنگ در افغانستان، لبنان، سوریه و … که نمونه بارز آن غزه هست، در کنار شهدا، زنان و کودکانی شهید می‌شوند که بنیان خانواده‌ها مورد هدف قرار می‌گیرد و خانواده که بنیان اصلی جامعه هست، متلاشی می‌شود.

معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران به روحیه مقاومت اشاره کرد و گفت: در کشور‌های مسلمان شما می‌بینید پس از شهادت عزیزان، مردم با اعتقاد بیشتر و محکمتر باور‌ها و ارزش‌های خط مقاومت و ایثار را ادامه می‌دهند.

وی افزود: عزت نفسی که در وجود تک تک شما فرزندان شهدا وجود دارد، باعث شده شما رشد کنید و قوی شوید، از سویی رسالت دولت‌ها این هست که حمایت قانونی در قالب حمایت‌های مالی و اقتصادی در راستای اشتغال و کارآفرینی برای جامعه ایثارگران داشته باشد.

اولاد قباد خاطرنشان کرد: نکته‌ای که خیلی حائز اهمیت هست نگاه مثبت شما فرزندان شهدا به آینده هست، برای حفظ کشور، عزیزمان را از دست دادیم، امروز حفظ و حراست از کیان کشور نوبت ماست، آرمان و عقاید سیره و سبک زندگی شهدا و ایثارگران را باید به نسل‌های جدید انتقال دهیم تا حفاظت از کشور به نسل بعدی منتقل یابد.

وی تصریح کرد: برگزاری این نشست‌ها باید تداوم و پایدار باشد مطمئم هستم، اگر کشور مورد کوچک‌ترین تهدید قرار بگیرد این فرزندان عزیز شهدا هستند که سینه سپر خواهند کرد.

معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تشکل فرزندان شهدا را ایجاد و تقویت کنید، تاکید کرد: کشور‌های دنیا از کشته شدگان جنگ جهانی اول و دوم و معرفی قهرمانانش به نسل نوجوان و جوان وبرنامه ریزی وتلاش می‌کنند، امروز هالیوود و سلبریتی‌ها قهرمان‌های فانتزی معرفی می‌کنند، در صورتی که قهرمان اصلی در کشور ما شهدا و ایثارگرانی هستند، که در اوج صداقت، اخلاق و عشق بی‌انت‌های که به وطن و اسلام داشتند، جانفشانی و جان فدایی کردند، امروز رسالت ماست در حین اینکه مطالبات به حق جامعه ایثارگری را بیان کنیم، آرمان شهدا را با هنر، قلم و به زبان و تصویر بیاوریم. 

زیارت بارگاه منور رضوی، بهره‌مندی از مناطق گردشگری مشهد، گفت‌وگوی صمیمی با فرزندان شهدا، اجرای برنامه زنده طنز از دیگر برنامه‌های این اردوی سه روزه ویژه فرزندان شهدای موفق در مشهد بود.

این همایش با حضور محمد رضا گروسی مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر، رحیم نریمانی مدیرکل تشکل‌ها و اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، صدیقه خدیوی مدیرکل و حجت الاسلام شریعتی مسؤل دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برگزار شد.

انتهای پیام/ ۱۱۲

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید