وی درمورد شیوه برگزاری مراسم راهیان نور با توجه به شیوع ویروس کرونا و تغییر روش انجام فعالیتهای فرهنگی گفت: با هماهنگیهای لازم با دستگاههای ذیربط و همکاری آموزش و پرورش و مجموعه بسیج و سپاه نهایتا به یک مدلی برای اجرا رسیدیم و آن را به صورت آزمایشی از آذرماه و از بهمن هم به صورت جدی پیاده کردیم.
مشاور عالی سازمان بسیج دانش آموزی کشور یادآور شد: در سالهای گذشته به دلیل کمبود بودجه، تعداد کمی از افراد به زیارت مناطق عملیاتی اعزام میشدند، اما برگزاری اردوی راهیان نور به شکل مجازی باعث شد که تعداد خیلی بیشتری از این مناطق استفاده کنند.
وجدانی درمورد روش جدید اردوهای راهیان نور در ایام کرونایی اینطور توضیح داد: برنامه ما به شکل استانی و در بستر نرم افزار و امکانی است که آموزش و پرورش برای انتقال مفاهیم درسی تحت عنوان شبکه «شاد» در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: تصاویر به صورت استانی از مناطق عملیاتی ضبط و به بستر شاد ارسال میشود و علاوه براین برنامههایی از جمله روایتگری راویان، برگزاری مسابقات، ارتباط دو طرفه، ارتباط پیامکی و برنامههای متنوع دیگری هم اجرایی خواهد شد و امکان اشتراک گذاری نیز وجود دارد.
مشاور عالی سازمان بسیج دانش آموزی کشور با بیان اینکه این برنامه در ۱۴ استان در حال اجراست، گفت: این برنامه در ۱۰ استان به اتمام رسیده و تا پایان فروردین ماه هم برنامهها ادامه دارد.
وی تصریح کرد: برنامه راهیان نور مجازی بعد از کرونا هم ادامه پیدا خواهد کرد تولید محتنوای مناسب برای همه شئون زندگی مانند ترویج علم فرهنگ تربیت بدنی در فضای مجازی و حقیقی است.
انتهای پیام/ 141
منبع خبر