برگزاری مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی کانون در رشت

برگزاری مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی کانون در رشت


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از رشت، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آیین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان وعلاقه‌مندان به هنر‌های نمایشی همراه‌بود، معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت کرد.

سجاد کوچک‌نژاد در ادامه، یاد تمامی هنرمندان درگذشته را گرامیداشت و ازحاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه‌بخش برنامه‌ها نیز هنر‌نمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی  حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نگیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمد‌رضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگر نمایش‌هایی بودند که با هنر‌نمایی هنر‌مندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال  و بزرگ‌سالان صورت‌گرفت را «محمد علی صادق حسنی»،  کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و  تئاترو رئیس انجمن هنر‌های نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»، محقق و پژوهش‌گر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و هم‌چنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتربرعهده‌داشتند و به داوری هنر‌نمایی هنر‌مندان در بخش‌های  نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_عروسکی)، نمایش خلاق (نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و در عین حال، امید‌آفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آیینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی‌محلی کشور، از رویکرد‌های ارزش‌گذاری نمایش‌های ارایه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنر‌نمایش برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

 

 

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید