بلومبرگ| بایدن رویه تهاجمی ترامپ در اعمال تحریم‌ها را ادامه می‌دهد

بلومبرگ


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، برخی منابع آگاه گزارش کردند که تیم امنیت ملی «جو بایدن» نامزد دموکرات که بعنوان رئیس‌جمهور منتخب آمریکا معرفی شده برنامه‌های تحریمی دونالد ترامپ را ادامه خواهد داد اما ممکن است تغییراتی در نحوه اجرای آنها پدید آورد.

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ در ابتدای این گزارش به رویه بی‌سابقه دولت ترامپ در استفاده از تحریم‌ها اشاره کرده و نوشته او در دوران حضورش در کاخ سفید با سرعت بی‌سابقه‌ای از این سیاست استفاده کرده و اقدامات تنبیهی علیه شرکت‌ها، افراد و حتی نفتکش‌های مرتبط با ایران، کره شمالی، چین و ونزوئلا به کار گرفته است.

به نوشته بلومبرگ، تیم جو بایدن وعده داده در برنامه‌های تحریمی ترامپ بازبینی به عمل آورد، اما نباید انتظار تغییرات عمده در دولت او در این زمینه داشت. 

بلومبرگ نوشته در فاصله ۷ هفته به برگزاری مراسم تحلیف جو بایدن، گزینه‌هایی که او برای حضور در سمت‌های بالای دولتش پیشنهاد داده به صراحت گفته‌اند که محدودیت‌های اقتصادی علیه کشورها، جزو ابزارهای اساسی پیشبرد سیاست خارجی به شمار می‌روند، اگرچه آنها با همه روش‌های استفاده ترامپ از این تحریم ها موافق نیستند.

طبق گفته منابع آگاه، ««ایدوال والی آدیمو» که بایدن وی را بعنوان مقام شماره دو وزارت خزانه‌داری انتخاب کرده است، با دیگر سازمانهای امنیت ملی آمریکا برای بازبینی چگونگی واحد «تروریسم و اطلاعات مالی» یا همان «TFI» در خزانه‌داری آمریکا هماهنگی‌ها را انجام خواهد داد.‌

بلومبرگ گزارش کرد که در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ»، ایالات متحده طیف گسترده‌ای از تحریم‌ها را علیه شرکت‌ها، افراد و حتی نفتکش‌هایی وضع کرد که با ایران، کره شمالی، چین، ونزوئلا و روسیه تحمیل کرد که در اغلب موارد این تحریم‌ها به صورت یکجانبه بوده است.

با وجود این، این باور که تحریم‌ها کماکان از اهمیت اساسی برخوردار است، نشان‌دهنده نقش محوری است که تحریم‌ها در پیشبرد مسائل سیاست خارجی آمریکا گرفته‌اند.

این رسانه نوشته است: «بایدن به همان اندازه‌ای که می‌خواهد خودش را از سیاست‌های ترامپ دور کند رویکرد تهاجمی او در این زمینه را حفظ خواهد کرد.»

منابع آگاه تصریح کردند که دولت بایدن معتقد است که تحریم‌ها زمانی مؤثر است که به صورت چندجانبه اجرا شود و یکجانبه نباشد.

دولت ترامپ در اردیبهشت 97 به صورت یکجانبه و علیرغم پایبندی ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و از آن به بعد، تحریم‌های گسترده‌ای را به امید وادار کردن ایران به موافقت با مذاکره مجدد با آمریکا و همچنین یک توافق مورد پسند ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران وضع کرده است اما این سیاست «فشار حداکثری» نه تنها نتیجه‌ای در برنداشته است بلکه تهران پس از بدعهدی طرفین اروپایی برجام، شروع به برداشتن گام‌هایی در جهت کاهش تعهداتش در قبال توافق هسته‌ای کرده است.

انتهای پیام/م





منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید