گروه بینالملل خبرگزاری فارس- همه چیز از مصاحبه وزیر خارجه آمریکا با دانا پرینو مجری شبکه فاکس شروع شد. پس از انتقادات پیدرپی کلینتون علیه ترامپ، مایک پمپئو در این گفتوگو عنوان کرد که به تمام ایمیلهای هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نامزد انتخابات سال ۲۰۱۶ این کشور دسترسی دارد و تا پیش از انتخابات آن را در اختیار عموم مردم قرار میدهد اما نگفته چه زمانی و به چه شکلی.
کلینتون در زمان حضور در وزارت خارجه به جای استفاده از سرورهای امن دولتی با استفاده از ایمیلهای شخصی اقدام به نامهنگاری با مشاورین و سایرین میکرده. تحقیقات افبیآی نشان میداد صدها ایمیل از این سِرورهای غیرایمن ارسال شده. برخی اعضای کنگره آمریکا میگفتند این اقدام تخطی از قانون است و او باید تقاص پس بدهد. رئیس وقت افبیآی در نهایت پس از تحقیقاتش گفت که هیلاری سهلانگاری کرده اما کارش جرم نبوده. با این اوصاف در آستانه انتخابات 2016 این مساله دستاویز حمله و انتقادات از سوی ترامپ شد.
سه روز بعد از این مصاحبه تعدادی کاربر گمنام یا ناشناس توئیتر فارسی با هشتگ #ایمیلهای_هیلاری شروع به توئیت و به اصطلاح خودشان «افشاگری» درباره محتویات این ایمیلها کردند و ادعا کردند دموکراتها با کمک سپاه پاسداران، داعش را ساختند (در حالیکه ترامپ بارها کلینتون و اوباما را متهم به ساخت گروه داعش کرده بود)، سردار سلیمانی دستور سر بریدن شهید حججی را داده، حمله به رژه اهواز کار سپاه بوده و عدهای هم پا را فراتر گذاشته و نوشتند آمریکاییها از رهبر انقلاب خواستهاند فتوای حرام بودن بمب هستهای را بدهد!
نکته جالب این است که هیچ رسانه آمریکایی خبری در این باره منتشر نکرده. منطقی است که چنین بمبهای خبریای سرخط خبر بزرگترین شبکههای آمریکایی و رسانههای دست راستی این کشور آن هم در کوران رقابتهای انتخاباتی نشدهاند؟ فرض را بر این میگذاریم که این ایمیلها به خبرنگاران آمریکایی نرسیده و صاف آمده جلوی دست برخی کاربران ایرانی. آیا این ادعاها حقیقت دارند؟ این کاربران گمنام که به صورت سازمان یافته در ساعات اخیر در این باره توئیت کردهاند، برای اثبات ادعایشان آدرس یک سایت دولتی آمریکا را دادهاند. (https://foia.state.gov/search/results.aspx?collection=Clinton_Email)
با ورود به این سایت تمام ایمیلهایی که تابحال از کلینتون منتشر شده با تاریخ دقیق نوشتن نامه و بارگذاری آن روی سایت مشخص است. آخرین نامه سال ۲۰۱۹ روی سایت قرار گرفته و مشخص میشود چیزی که پمپئو وعده آن را داده تا این لحظه هنوز محقق نشده است.
حالا باز هم فرض را بر این میگذاریم که این مدارک روی این سایت هم نیست و تنها و صرفاً به دست برخی کاربران ناشناس ایرانی رسیده. آیا راست میگویند؟ کافی است برخی از توئیتهایی را که با عکس ایمیلها منتشر شده، صحت سنجی کنیم. یکی از کاربران ایرانی به انگلیسی نوشته: «اوبامای برنده جایزه صلح نوبل از قاسم سلیمانی حمایت کرده تا به بشار اسد در سرکوب مردم سوریه کمک کند و به ایران ۱۵۰ میلیارد دلار رشوه داده». او برای این ادعایش سه ایمیل هم پیوست کرده.
مطالعه دقیقتر این نامهها نشان میدهد که هیچکدام از این ادعاها در متن ایمیلها نیامده و یکی از آنها حتی مربوط به همکاری اخوان المسلمین با قطر است و اصولاً ارتباطی با ایران ندارد. حتی برخی کاربران دیگر از وی سوال کردهاند چرا متن توئیت با ایمیلها همخوانی ندارد؟
فردی دیگر در توئیتی نوشته: «مردم دیگه چند تا مدرک بیشتر میخوان؟ #اوبامابایدنگیت» و عکس نامهای را هم بعنوان مدرک حرفهایش توئیت کرده.
باز هم مدرکی که هیچ ارتباطی به ادعای مطرح شده ندارد. این بار هم یکی دیگر از کاربران گفته این ایمیلها چه ارتباطی به موضوع مطرح شده دارد؟
از این دست توئیتها در ساعات اخیر بسیار منتشر شده. چیزی که واضح است این است که این بار هم برخی کاربران فیک و ناشناس ضدانقلاب با هشتگسواری سازمان یافته و گسترده روی مطالبی خیالی که وجود خارجی هم ندارند، سعی در القای مطالب سراسر کذب نسبت به ایران و شهیدان مدافع حرم داشتند و باز هم سعی کردند جای شهید و جلاد را عوض کنند.
انتهای پیام/
منبع خبر