به گزارش خبرنگار نوید شاهد؛ همایش معاونین فرهنگی و آموزشی استانهای بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز شنبه 19 آبانماه در هتل هویزه با شعار «شهادت حماسه فرهنگی» با حضور مهندس سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونین فرهنگی استانها و مدیران کل ِستادی معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
مهندس سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش با گرامیداشت یاد و نام شهدای جبهه مقاومت، گفت: کار فرهنگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران کاری بسیار مهم و کلیدی است و صرف عنوان معاون فرهنگی در مجموعه ها خروجی فرهنگی نخواهد داشت. کار فرهنگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران با سایر دستگاه ها بسیار متفاوت است و در حقیقت رسالت معاونت فرهنگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار بزرگ است؛ این موضوع مهم نشاندهنده این است که چرا فقط در بنیاد شهید شورای عالی ترویجی فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد.
وی در ادامه افزود: در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید به این موضوع توجه داشت که مخاطبان چه افرادی هستند و باید بر این قضیه اشراف داشته باشیم تا حرکتی رو به جلو داشته باشیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین اشاره کرد: این نشست و جلسه هم اندیشی برای به این دلیل برگزار شده است تا بررسی کنیم که در این زمینه چه کارهایی انجام داده ایم؛ چراکه نیازمند تحول و خروجی بزرگی در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستیم تا مبادا کار فرهنگی در بنیاد شهید تکرار مکررات دیگر دستگاه ها باشد.
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: امروزه یکی از ابزارهای مدیریتی نوین دانش مدیریت داشته ها است. این موضوع در زمینه داشته های فرهنگی، اسناد و گنجینه های ارزشمندی که از شهدا در دست داریم، حائز اهمیت است. باید بدانیم مخاطب چه کسی است و در این زمینه شناخت پیدا کنیم، در واقع جوهر و عزت بنیاد شهید خانواده های شهدا هستند و از خاطرات آنان می توان محصولات فرهنگی چون فیلم سینمایی، سریال، سرود و… تولید کرد.
مهندس اوحدی اشاره کرد: جامعه ایثارگری و جامعه عمومی کشور مخاطبان فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و در تولیدات آثار باید این نکته را مدنظر قرار داد. گذشته ایام تولید تجربه بوده است و ما باید از آنان استفاده کنیم تا آن بتوانیم بهترین تصمیمات در زمینه فرهنگی را بگیریم.
وی گفت: در واقع تجربیات استانی موثر باید مدنظر قرار گیرد تا بتوان از آنها بهترین بهرهوری را داشت و امیدوارم در این نشست هم اندیشی با تجربه ای که از استانهای مختلف کسب شده است، چند اثر فاخر ماندگار در بنیاد شهید و امور ایثارگران داشته باشیم. این موضوع می تواند باعث جریان سازی فرهنگی در کشور شود که برای نمونه می توان به شهدای غریب در اسارت اشاره کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به این موضوع که نیازمند توجه ویژه به شاعران و نویسندگان در زمینه خلق آثار ادبی هستیم، گفت: آفرینشهای ادبی و هنری و استفاده از ظرفیت شاعران و نویسندگان از نیازهای ماست.
وی تاکید کرد: باید ببینیم در حوزه زنان ایثارگر که هرکدام یک حماسه بودند چه اقداماتی کردیم، لذا باید مورد توجه قرار گیرند. در حوزه شورای ترویج ایثار و شهادت استانها نیز معاونان باید از ظرفیتهای موجود در استان خود استفاده کنند. در حوزه اجرایی مصوبه ای اعلام کردیم که باید نهضت تفویض اختیار در بنیاد شهید و امور ایثارگران اتفاق بیفتد. اگر به دنبال کار فرهنگی هستیم باید با بکارگیری دیگر مجموعهها اقدامات خود را انجام دهیم.
مهندس اوحدی در پایان اظهار کرد: یک درصد از اعتبارات فرهنگی استانها در بودجه قید شده که مختص به کارهای فرهنگی است.
انتهای پیام/
منبع خبر