تلاش‌ها در خلق آثار حوزه دفاع مقدس چند برابر شود

تلاش‌ها در خلق آثار حوزه دفاع مقدس چند برابر شود

به گزارش مشرق، «حسینعلی یوسفعلی ‌زاده» عصر (۱۴ مرداد) در مراسم رونمایی از کتاب بانوی قرن اظهار داشت: خواننده با شادی‌های داستان این کتاب شاد و با گرفتاری‌هایش غمگین می‌شود، علت اینکه رهبر معظم انقلاب همواره بر ثبت این خاطرات و حکایات تأکید دارند از این جهت است که این مطالب واقعیت و حقیقت محض هستند و افسانه نیستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی افزود: ماندگاری این آثار از این جهت اهمیت دارد که بشریت بداند در اواخر قرن بیستم و اوائل قرن بیست و یکم، که مرگ فضائل در شرق و غرب عالم است، در دامان مردان و زنان این جغرافیا چنین گوهرهایی پرورش می‌یابد.

وی با بیان اینکه باید تلاش ‌ها در خلق آثار ادبی در حوزه دفاع مقدس چند برابر شود، یادآور شد: این خانواده و امثال مادر شهیدان اسماعیل‌زاده گنج‌های پنهان دفاع مقدس در جامعه هستند و هرچه از آنها بگوییم کم است. جا دارد از خانواده‌ای مثل شهیدان اسماعیل‌زاده فیلم، سریال و کتب مستند تهیه شود.

یوسفعلی زاده با بیان اینکه گفتمانی مثل این مادر شهید را جز در صدر اسلام سراغ نداریم، ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیرا خود به مناسبت عید قربان به این حقیقت اشاره کردند که تنها شرط عبور از تحریم‌ها مقابله با جریان تحریف است، چرا که این جریان خواهان آن است تا با پاشیدن گرد فراموشی و یا کاستن از حقایق، وقایع را تحریف کند، بر همین اساس تنها راه مقابله با این جریان، پرداختن به حقایقی همچون دفاع مقدس است.

در ادامه این مراسم «سعیده زراعتکار» درباره علت نگارش این کتاب گفت: من مهمترین عامل را برای نگارش این کتاب روحیه بالای مادر شهیدان اسماعیل‌زاده می‌دانم، به خصوص در آنجایی که پس از شهادت فرزند دوم خود خدا را شکر می‌کند و ضمن دادن روحیه به سایر اعضای خانواده، باقی افراد را عازم جبهه کرده و می‌گوید تا صدام را به هلاکت نرساندید برنگردید.

نویسنده کتاب بانوی قرن ادامه داد: خواننده با مطالعه کتاب بانوی قرن یک دور تاریخ صد ساله ایران را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

«محمود رعیت ‌نژاد» هم در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه بسیاری از رزمندگان برای حیات و بقای ما جان خود را فدا کردند شدند ابراز داشت: در عید سال ۱۳۶۱ به مادربزرگم یک عیدی هدیه داده شد و آن هم شهادت فرزندش عباس بود، مادر شهید پس از شهادت فرزندش پرچم جمهوری اسلامی را که بر روی تابوت فرزندش بود را تبدیل به دو شال کرد، یکی را به کمر من و دیگری را به کمر برادرم بست و گفت تا صدام را نکشتید بازنگردید.

نوه دختری خدیجه طلعت افزود: نزدیک به ۴۰ روز بعد از این ماجرا، در کنار آن جمع معروف ۲۳ نفر، در کاخ صدام حسین در کنار او حضور پیدا کردم و به دنبال آن بودم تا خواسته مادربزرگم را عملی کنم اما متأسفانه محافظان صدام مانع شدند.

منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید