حجت الاسلام حاج آخوند: بازی دراز؛ پنجره آشنایی نسل جدید با جبهه غرب است

حجت الاسلام حاج آخوند: بازی دراز؛ پنجره آشنایی نسل جدید با جبهه غرب است


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمد حاج‌آخوند» امام‌جمعه موقت شهرستان کرمانشاه در خطبه اول نمازجمعه این هفته، با توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی، اظهار داشت: تقوا گوهری ارزشمند هست که در تمام مراحل زندگی انسان، چه در دنیا و چه در آخرت، اثرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به مراتب مختلف تقوا، افزود: تقوا همانند نور دارای درجاتی هست و انسان باید قله آن را مدنظر قرار دهد، نه کف را؛ چراکه با هدف‌گیری بلند، دید وسیع‌تری پیدا کرده و تلاش بیشتری خواهد کرد.

امام‌جمعه موقت شهرستان کرمانشاه با استناد به آیه شریفه «اتقوا الله حق تقاته»، تصریح کرد: در روایتی از امام صادق (ع) آمده هست که حق تقوا چندبعدی هست و نگاه تک‌سویه به آن صحیح نیست؛ همان گونه که سکه دو رو دارد، تقوا نیز دارای ابعاد مختلفی چون اطاعت از خدا، ترک گناه، ذکر و یاد الهی و شکرگزاری هست.

وی ادامه داد: کسی که از خداوند اطاعت می‌کند، باید هم‌زمان از معصیت دوری کند، چرا که اطاعتی که با گناه همراه باشد، بی‌اثر خواهد بود.

حجت‌الاسلام حاج‌آخوند با بیان اینکه ذکر خدا فراتر از اطاعت هست، تصریح کرد: مؤمن باید در تمامی عرصه‌های زندگی، چه در بازار، چه در خانه و خانواده، به یاد خدا باشد و بر اساس دستورات دین عمل کند.

وی در ادامه با تأکید بر شکرگزاری، عنوان کرد: شکر نیز مراتبی دارد؛ شکر زبانی اولین مرحله هست، اما شکر عملی مهم‌تر بوده و به معنای استفاده صحیح از نعمت‌های الهی هست.

امام‌جمعه موقت شهرستان کرمانشاه با اشاره به اهمیت حضور در مجالس ذکر الهی و نمازجمعه، خاطرنشان کرد: انسان باید همواره شاکر فرصت‌هایی باشد که برای عبادت و بندگی در اختیار او قرار می‌گیرد، چراکه ممکن هست هر لحظه این فرصت از او گرفته شود.

حجت‌الاسلام حاج‌آخوند در ابتدای خطبه دوم نمازجمعه، با اشاره به سالروز عملیات بازی‌دراز، گفت: این عملیات از اولین عملیات‌های مهم در دوران دفاع مقدس بود که در اردیبهشت ۱۳۶۰ در ارتفاعات استراتژیک سرپل‌ذهاب انجام شد.
 
وی گفت: اهمیت این عملیات نه‌تنها به موقعیت سوق‌الجیشی منطقه بلکه به هماهنگی بی‌نظیر بین سپاه و ارتش در آن ایام برمی‌گردد.
 
خطیب جمعه این هفته شهرستان کرمانشاه از شهید سرلشکر حسین ادبیان، یکی از فرماندهان برجسته ارتش در این عملیات، یاد کرد و گفت: نقش این شهید بزرگوار در پیشبرد عملیات و تحکیم خطوط دفاعی انکارناپذیر هست و رهبر معظم انقلاب نیز در همان سال از او تجلیل کردند.
 
امام جمعه موقت شهرستان کرمانشاه با گلایه از کم‌کاری رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی در معرفی عملیات بازی‌دراز گفت: این عملیات پنجره‌ای برای آشنایی نسل جوان با جبهه‌های غرب کشور هست، اما متأسفانه هنوز جایگاه شایسته‌ای در حافظه ملی ما ندارد.
 
وی از نبود آثار و سخنان مقام معظم رهبری بر مزار شهید ادبیان در کرمانشاه انتقاد کرد و گفت: حتی برخی فعالان فرهنگی استان نیز از وجود موزه دفاع مقدس در کرمانشاه بی‌اطلاع‌اند، که این یک ضعف رسانه‌ای و فرهنگی بزرگ هست.
 
حجت الاسلام حاج‌آخوند با اشاره به پنجم اردیبهشت، سالروز شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس، گفت: آن حادثه نمونه‌ای از اراده الهی در برابر قدرت پوشالی استکبار بود. وی افزود: آمریکا که با پیشرفته‌ترین تجهیزات به ایران حمله کرده بود، توسط شن‌های بیابان شکست خورد، و این جز اراده خداوند نبود.
 
وی با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، گفت: زیارت‌نامه ایشان تنها زیارت‌نامه‌ای هست که از زبان امام معصوم، یعنی امام رضا (ع) به ما رسیده و این نشان از جایگاه رفیع آن حضرت نزد خداوند هست.
 
خطیب جمعه شهرستان کرمانشاه تأکید کرد: دختران ما باید این بانوی بزرگ را الگوی خود قرار دهند و از آموزه‌های سیره ایشان بهره‌مند شوند.
 
وی با اشاره به روایات نبوی درباره توجه ویژه پیامبر اسلام به دختران، گفت: پیامبر حتی در تقسیم هدایا نیز توصیه داشتند که ابتدا به دختران داده شود، چرا که جنس زن به دلیل لطافتش نیاز به توجه و مراقبت بیشتری دارد.
 
حجت‌الاسلام حاج‌آخوند با اشاره به انتشار کلیپی از توهین به بزرگان اهل سنت در یکی از برنامه‌های رسانه ملی، گفت: این رفتارها غیرمنطقی، خلاف عقلانیت دینی و بازی در زمین دشمن هست.
 
امام جمعه شهرستان کرمانشاه در ادامه گفت: اهل سنت در استان کرمانشاه محب اهل بیت هستند و ما باید بیش از گذشته بر وحدت و احترام تأکید داشته باشیم.
 
در بخش دیگری از سخنان خود، وی به مناسبت روز جهانی کار و کارگر، گفت: در فرهنگ دینی، کار کردن فضیلت هست و بیکاری مذموم. پیامبر اسلام نیز مرد بیکار را نمی‌پسندید.
 
امام جمعه موقت شهرستان کرمانشاه افزود: بازنشستگی به معنای کنار گذاشتن کار، در فرهنگ اسلامی جایی ندارد و هر کس باید متناسب با شرایط خود مفید واقع شود.
 
وی در آستانه روز معلم، با تجلیل از مقام معلمان گفت: پیامبر اسلام معلمی را شغل خود معرفی کردند و در روایات آمده که معلم، هم‌ارز با پدر هست.خطیب جمعه این هفته کرمانشاه، خواستار توجه بیشتر به جایگاه معلمان از سوی مسئولان و جامعه شد.
 
حجت‌الاسلام حاج‌آخوند به مسئله مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا اشاره کرد و گفت: مواضع رهبر معظم انقلاب در این باره کاملاً شفاف هست.وی متذکر شد: مذاکره غیرمستقیم یک اقدام تحقیرآمیز برای طرف مقابل هست و نباید آن را به‌مثابه بیعت با دشمن تلقی کرد.
 
امام‌جمعه موقت شهرستان کرمانشاه از برخی تحلیل‌ها در این باره انتقاد کرد و گفت: اینکه برخی افراد، مقام معظم رهبری را با دلایل غیر مستند توجیه می‌کنند، توهین به شعور مردم هست. مردم ما فهیم، مقاوم و پشتیبان رهبری هستند و نباید آن‌ها را با زمان حکمیت امیرالمؤمنین مقایسه کرد.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

حجت الاسلام حاج آخوند: بازی دراز؛ پنجره آشنایی نسل جدید با جبهه غرب است

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  طرح/ شهید ابوعبیده
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید