نماد سایت مجاهدت

حجت الاسلام دولابی: ایستادگی و مقاومت تنها راه مقابله با استکبار است

حجت الاسلام دولابی: ایستادگی و مقاومت تنها راه مقابله با استکبار است


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، «حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالقاسم دولابی» استاد حوزه علمیه قم امروز(سه‌شنبه) در مراسم گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان در مرکز خراسان شمالی، اظهارداشت: آمریکای جنایتکار، امروز برجسته‌ترین استکبار دوران هست و هدفی جز سلطه بر ملت‌ها ندارد و تنها راه پیش‌رو، ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان هست.

وی با بیان اینکه آموزه های دینی و اسلام به ما آموخته هست که در برابر کفار و ظلم بایستیم چراکه عزت نزد خداوند هست؛ نه در سایه تسلیم در برابر قدرت‌های استکباری، افزود: رژیمی که از دشمنان ملت ایران حمایت تسلیحاتی می‌کند، قابل اعتماد نیست و همراهی با آمریکا به معنای پذیرش سلطه هست.

حجت‌الاسلام دولابی با بیان اینکه امروز مردم ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت، الهام‌بخش آزادگان جهان هست و رهبری انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) رهبر و الگوی تمامی انسان‌های آزاده در سراسر دنیاست، تصریح کرد: دشمن امروز با هجمه فرهنگی و ترویج بی‌عفتی، ولنگاری و بی‌توجهی به حجاب به دنبال برهم زدن انسجام اجتماعی و از هم پاشیدن خانواده هااست و در برابر این توطئه باید هوشیار بود.

وی تاکید کرد: دشمن می‌خواهد همبستگی ملت را بر هم زند و در چنین شرایطی باید در جنگ فرهنگی قوی، هوشیار و آگاه باشیم. ملت و مسئولان باید در همه ابعاد نظامی، اقتصادی و علمی خود را تقویت کنند؛ همان‌گونه که در عرصه نظامی و در جنگ ۱۲ روزه، توان موشکی کشور با اقتدار در برابر دشمن ایستاد.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه ملت‌های مستقل و آزادی‌خواه جهان همواره آماج دشمنی استکبار جهانی بوده‌اند و دشمنان با بهره‌گیری از ابزار‌های سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای تلاش دارند روح مقاومت را در ملت‌ها تضعیف کنند، عنوان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون از هیچ تلاشی برای ضربه‌زدن به ملت ایران دریغ نکرده‌اند؛ از راه‌اندازی جنگ تحمیلی تا اعمال تحریم‌های ظالمانه و حمله به هواپیمای مسافربری ایران از توطئه‌های این دشمن هست.

حجت‌الاسلام دولابی بیان کرد: استکبار جهانی همواره حامی رژیم صهیونیستی بوده هست، رژیمی که دستانش به خون میلیون‌ها انسان بی‌گناه از جمله زنان، کودکان و نخبگان آلوده هست و امروز نیز با ادامه جنایات خود در غزه، چهره واقعی ظلم و جنایت را به نمایش گذاشته هست.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: جلوه‌های استکبار تنها به ایران محدود نمی‌شود بلکه بسیاری از ملت‌های آزادی‌خواه و مستقل جهان را هدف تحقیر، فشار و سلطه قرار داده هست. 

حجت الاسلام دولابی گفت: خراسان شمالی زادگاه سرداران شهیدی، چون شهید محمدزاده، شهید صفا و شهدای مدافع حرم همچون شهید حمیدی‌زاده هست که افتخار این دیار و نماد غیرت و ایمان مردم این استان هستند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خروج از نسخه موبایل