حضور ۷۰ بانو در مناصب سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری کشور

حضور ۷۰ بانو در مناصب سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری کشور


به گزارش مجاهدت از خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «زهرا بهروز آذر» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در دومین جشنواره تجلیل از حکمرانان زنان که به همت مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برگزار شد، با تاکید بر جایگاه والای حضرت زهرا (س) اظهار داشت: یکی از صفات آن حضرت که پیامبر اکرم (ص) استفاده فرمودند تعبیر ام ابیها بوده هست.

بهروز آذر با بیان اینکه مفهوم مادری بیشتر از آنکه یک موقعیت فیزیکی باشد یک موقعیت فکری، ذهنی، باوری و ویژگی‌های رفتاری هست، عنوان کرد: هر کسی که این ویژگی‌ها را در خود داشته باشد به مقام والای مادری می‌رسد حتی قبل از اینکه تجربه زیست مادرانه و پرورش فرزند را داشته باشد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: حضرت زهرا (س) از کودکی این ویژگی‌ها را داشتند و شاید مهمترین آنها حس همدلی هست که در احادیث مختلف قید و تکرار شدند و نشان می‌دهد که ایشان حس همدلی بالایی داشتند و اینها ویژگی‌های مادرانه‌ای هست که امروز برای ما الگو هست. 

وی گفت: یک مادر، مادری هست که حس همدلی بالایی داشته باشد؛ نه تنها برای فرزندان خود بلکه که برای همه اطرافیان و همه فرزندان سرزمینی خود و این امروز گمشده‌ای هست بیش از همیشه به آن نیاز داریم باید آن را تقویت کنیم. 

بهروزآذر در ادامه با اشاره به جایگاه حکمرانان زنان گفت: ما با چالش‌های متعددی در همه جهان روبرو هستیم این ابر چالش‌ها در حوزه خانواده هست که امروزه جهان با آن مواجهه هست و ما به آنها ورود کردیم. تغییرات فناوری و اقلیمی، مهاجرت، شهر نشینی و جمعیت چهار چالش جهانی هست که ما نیز با آنها مواجه شده یا در حال مواجه با آنها هستیم و اگر آنها را جدی نگیریم در کشور با بحران مواجه می‌شویم. همچنین مشکلات متعدد دیگری داریم بدون اینکه بخواهیم همچون موضوع جنگ تحمیلی و تحریم‌های ناجوانمردانه بر ما تحمیل و اعمال شده هست؛ لذا تلاش کردیم تا سربلند از این حوزه‌ها خارج شویم.

وی تاکید کرد: زنان ایرانی نقش موثری برای برون رفت از این چالش‌ها داشتند و امروز به یک باور تبدیل شده که اگر ما به چشم اندازی که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) ترسیم کردند که ایران باید بالاترین جایگاه را در منطقه و جهان اسلام و الگوی پیشرفت داشته باشد؛ ما برای رسیدن به این قله باید از هر دو بال زنان و مردان استفاده کنیم؛ چرا که با کمک هم می‌توانند در این مسیر نقش ایفا کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده عنوان کرد: ما ۱۷هزار زن شهید، جانباز و آزاده داریم که جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و تمامی مادران و همسران شهدا که در طول این سال‌ها این بار را به دوش کشیدند اینها بخشی از حضور زنان در اجتماع هست.

وی افزود: حتما با تدابیر و معماری که امام راحل داشتند، زنان باید خودشان در تعیین سرنوشت خود نقش داشته باشند ریل گذاری مهم این مسیر بوده و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در نظام قانون گذاری این موضوع را تکرار کردند و اگر برنامه ۵ ساله توسعه را بینید در تمام بخش‌های آن به نفش و توجه زنان در سیاست‌های کلان قید شده موضوع رفع موانع پیشرفت زنان. 

بهروزآذر تصریح کرد: در این مسیر قطعا نقش حکمرانان زن اهمیت دارد و زنان همانطور که باید در همه عرصه‌ها حضور داشته باشند باور دولت چهاردم به این هست که باید از همه ظرفیت‌های کشور و همه افراد اعم از زنان، جوانان، اقوام بتواند استفاده شود و هیچ گروهی نباید نادیده گرفته شود. 

وی با اشاره به موضوع جمعیت عنوان کرد: باور داریم موضوع جمعیت یکی از ابر بحران‌های ما هست و اگر می‌خواهیم ایرانی سرافراز داشته باشیم باید ایرانی‌هایی داشته باشیم تا از ایران حفظ و صیانت کنند. تا به امروز ۷۰ نفر از زنان کشور در مناصب سیاست گذاری و تصمیم گیری حضور پیدا کنند و برخی از این عزیزان برای اولین بار هست که در این جایگاه قرار گرفتند.

بهروزآذر یادآور شد: باوری که وجود داشته و تمام تلاش مان در این هست که بتوانیم از ظرفیت‌های زنان بیشتر بهره ببریم؛ چرا که زنان ایرانی شایسته هستند. ویژگی‌های زنانه آنها را از حکمرانان مرد متفاوت می‌کند. اینکه جایگاه خود را می‌شناسید و قدر خود را می‌دانید و حضرت زهرا (س) را الگوی خود قرار دادید.

انتهای پیام/ 271

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید