حماس: موشکباران عسقلان پاسخی به جنایات اشغالگران بود

حماس: موشکباران عسقلان پاسخی به جنایات اشغالگران بود



سخنگوی حماس با بیان اینکه موشکباران امشب شهرهای اشغالی همچون عسقلان و اشدود، پاسخی به جنایات مستمر اشغالگران بود، تاکید کرد مقاومت هرگز در برابر جنایات صهیونیستها دست بسته نخواهد ماند.

به گزارش مجاهدت از مشرق، جهاد طاها سخنگوی جنبش حماس در واکنش به ضربات موشکی تلافی جویانه امشب مقاومت به رژیم صهیونیستی تاکید کرد که مقاومت هرگز در برابر جنایات صهیونیستها در سایه ناتوانی جامعه بین المللی برای توقف آن، دست بسته نخواهد ماند.

وی در اشاره به حملات موشکی مقاومت از نوار غزه به شهرکهای صهیونیست اطراف از جمله عسقلان و اشدود تاکید کرد این ضربات پاسخی به ادامه جنایات اشغالگران و جنگ نسل کشی علیه مردم ما در غزه بود.

این مطلب را از دست ندهید :  روند اجرای آتش‌بس در غزه،‌ می‌تواند میان تل‌آویو و واشنگتن شکاف ایجاد کند

سخنگوی حماس تصریح کرد که مقاومت، نبرد را با درایت و هوشمندی مدیریت می کند و برگ های برنده ای در اختیار دارد که می تواند اشغالگران صهیونیست را در تنگنا قرار دهد.

وی خاطر نشان کرد که اشغالگران صهیونیست باید به توافق آتش بس پایبند باشند.

سخنگوی حماس افزود که ما در برابر تمام پیشنهادهایی که منجر به توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی شود، انعطاف پذیری از خود نشان خواهیم داد.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

حماس: موشکباران عسقلان پاسخی به جنایات اشغالگران بود

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید