وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اصل ۲۹ قانون اساسی وظیفه حاکمیت را تضمین عدالت دانست و گفت: آینده کارگران باید تأمین و تضمین شود.
به گزارش مجاهدت از مشرق از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در نشست با نمایندگان تشکلهای کارگری و بازنشستگان کشور اظهار کرد: ما امروز در خانواده کار و تولید کشور گردهم آمدهایم تا تبادل اندیشه و افکار داشته باشیم.
وی با اشاره به وحدت و انسجام کارگران در کشور افزود: نقش تشکلهای کارگری در ایجاد اتحاد و مدیریت فضای کسبوکار کشور قابل تقدیر است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۳ آبان را پایان سیطره استکبار جهانی دانست و تأکید کرد: اصل اقتدار ایران اسلامی نشانه و هدف اغتشاشات اخیر است. هدف نهایی دشمن تجزیه ایران اسلامی است.
مرتضوی، تأمین و تضمین امنیت شغلی و رفاه کارگران را یکی از رویکرد های اصلی دولت مردمی سیزدهم عنوان کرد و گفت: امنیت شغلی کارگران رابطه مستقیمی با آینده زندگی مردم دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اساس جمهوری اسلامی حفظ کرامت انسانی است، تصریح کرد: علاوه بر رسیدگی به دغدغههای اقتصادی و معیشتی باید به اصل حفظ کرامت کارگران توجه ویژه شود.
رییس شورای عالی کار با بیان اینکه دولت سیزدهم به اصل سهجانبهگرایی اعتقاد و اعتماد راسخ دارد، گفت: دولت سیزدهم نخ تسبیح اتحاد و همدلی کارگران و کارفرمایان است.
وی تأکید کرد: تشکلهای کارگری و کارفرمایی صاحب حق و ذینفع خانواده کار و تولید کشور هستند.
مرتضوی، کاهش دخالت و تصدیگری دولت را یکی از سیاستهای راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: دولت در رابطه بین کارگر و کارفرما نقش تسهیلگر و تنظیمگر را ایفا میکند.
وزیر کار تکثر تشکلهای کارگری را نعمتی بزرگ عنوان و تأکید کرد: برای تشکلهای قانونی کارگری، خط قرمزهای فرضی تعریف نکنیم بلکه تنها خط قرمز کشور نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی و اصل ولایت فقیه است.
مرتضوی با بیان اینکه رشد اقتصادی ۸ درصدی در کشور، با تولید بهرهور و رقابتپذیر تحقق مییابد، گفت: پیشرفت و رشد تولید دانشبنیان با دستان توانمند کارگران ممکن میشود.
۱۱ هزارتشکل کارگری و ۲ هزار و ۷۰۰ تشکل کارفرمایی در کشور فعالند
«علیحسین رعیتیفرد» معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست از فعالیت نزدیک به ۱۴ هزار تشکل کارگری و کارفرمایی در کشور خبر داد.
وی یکی از سیاستهای اصلی معاونت روابط کار را در دولت مردمی سیزدهم سهجانبهگرایی جامعه کار و تولید کشور عنوان کرد و افزود: تا به امروز ۱۱ هزارتشکل کارگری و ۲ هزار و ۷۰۰ تشکل کارفرمایی در کشور مشغول به فعالیت هستند.
معاون روابط کار تصریح کرد: باید تشکلهای فصل ۶ قانون کار در واحدهای تولیدی تشکیل شوند تا کارگران با استفاده از این تشکلها مطالبههای به حق خود را پیگیری کنند.
وی تأکید کرد: توسعه کمی و کیفی تشکلهای کارگری و کارفرمایی جزو برنامههای اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
رعیتیفرد خاطرنشان کرد: معاونت روابط کار در حوزه توسعه، ترویج و آموزش تشکلها و گسترش فرهنگ تشکلگرایی و نظارت بر تشکلها و انتخابات آنها طبق اساسنامه و آئیننامهها تأکید دارد.
در این نشست تعدادی از نمایندگان تشکلهای کارگری و بازنشستگان کشور دغدغهها، چالشها، پیشنهادات و انتقادات خود را با وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کردند.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است