نماد سایت مجاهدت

داوری آثار چهارمین جشنواره فیلم ایثار آغاز شد


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، هیئت داوران چهارمین جشنواره فیلم ایثار با حضور پنج فعال و هنرمند شناخته شده در عرصه فرهنگ و هنر، کار ارزیابی و داوری نهایی آثار شرکت کننده در این دوره چهارم جشنواره فیلم ایثار را آغاز کرد.

مهدی فرجی از چهره‌های با سابقه در عرصه تهیه‌کنندگی فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی و کارشناس حوزه رسانه است که در هیئت داوری چهارمین جشنواره فیلم ایثار حضور دارد.

مهدی آذرپندار نیز یکی دیگر از اعضای هیئت داوران جشنواره چهارم فیلم ایثار است. وی از مرداد سال ۹۷ تاکنون مدیریت گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما را بر عهده دارد. آذرپندار پیش از این در کارنامه کاری خود قائم مقامی خانه تولیدات جوان شبکه سه، مدیریت مرکز آفرینش‌های هنری سازمان بسیج، مدیریت مرکز فیلم و نمایش معاونت فرهنگی سازمان بسیج و عضویت در شورای عالی فیلمنامه سیما را به ثبت رسانده است.

محمدرضا وطن‌دوست نویسنده، کارگردان، تهیه کننده، پژوهشگر و مدرس سینما نیز دیگر عضو هیئت داوران چهارمین جشنواره فیلم ایثار است. وی دارای مدرک کارشناسی سینما و کارشناسی ارشد پژوهش هنر با گرایش سینمای مستند است و تاکنون بیش از ۸۰ جایزه ملی و بین‌المللی را دریافت کرده که از جمله این جوایز می‌توان به جایزه بهترین فیلم اول سینمایی از جشنواره جهانی «مونترال» کانادا در سال ۲۰۰۹ و جایزه نگاه هنری از جشنواره بین‌المللی «بیگ اسکای» آمریکا در سال ۲۰۱۹ اشاره کرد.

مرجان ریاحی فیلمنامه نویس، مستندساز، داور بین‌المللی، مدیر و مؤسس نخستین رسانه تخصصی سینمای مستند و فیلم کوتاه آسیا با عنوان «پایگاه خبری فیلم کوتاه»، یکی دیگر از چهره‌هایی است که در هیئت داوران چهارمین جشنواره فیلم ایثار حضور دارد.

همچنین مریم رستمی مدرس و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون یکی دیگر از اعضای هیئت داوران این دوره از جشنواره است. وی دارای مدرک کارشناسی بازیگری و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر تهران، برنده جوایز هنری متعددی از جمله تندیس بهترین بازیگری از جشنواره تلویزیونی مراکز صدا و سیمای کشور شده است.

چهارمین دوره جشنواره ملی فیلم ایثار با دبیری سیدمرتضی حسینی مدیرکل امور هنری معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با شعار «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همدلی اجتماعی و مقاومت اسلامی» در اسفند سال ۹۹ برگزار می‌شود.

«فیلم مستند»، «فیلم کوتاه داستانی»، «فیلم کوتاه پویانمایی»، «فیلم کوتاه داستانی ۱۲۰ ثانیه‌ای با موضوع ایثار اجتماعی»، «نماهنگ» و «بخش ایده، طرح و فیلمنامه‌های کوتاه ۱۲۰ ثانیه‌ای با موضوع ایثار اجتماعی»، بخش‌های مختلف این دوره از جشنواره فیلم ایثار را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/



منبع خبر
خروج از نسخه موبایل