نماد سایت مجاهدت

دعوت‌های مردمی از آیت‌‌الله رئیسی به حداکثر رسید/ این سه روز طلایی

مبارزه با فساد در عدلیه مؤثرتر است یا قوه مجریه؟


گروه سیاسی خبرگزاری فارس: دعوت‌های سراسری از آیت‌الله سیّد ابراهیم رئیسی برای حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری که از نیمه دوم فروردین قوّت گرفت، در روزهای منتهی به آغاز ثبت‌نام از داوطلبان کاندیداتوری، به اوج خود رسیده است.

سابقه دعوت‌ها از آیت‌الله رئیسی برای حضور در انتخابات به بهمن ۹۶ برمی‌گردد و امروز مخاطبان فارس من پویشی را برای دعوت از رئیس قوه قضائیه برای حضور در انتخابات ثبت کردند. این پویش تا کنون به امضای ۲۹۰۰ نفر رسیده است.

 

 

روزهای پایان سال ۹۹، یک اقدام جدّی در دعوت از قاضی‌القضات صورت گرفت. ۱۰۳۳ استاد دانشگاه با انتشار بیانیه‌ای از آیت‌الله رئیسی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دعوت کردند.

در این بیانیه آمده بود: «سطح تأثیرگذاری قوه مجریه بر سرنوشت کشور و پیشرفت آن بسیار فراتر از قوه قضائیه است؛ زیرا عموم سیاستها و تصمیم‌گیریهای کشور در قوه مجریه انجام می‌شود، در حالی که قوه قضائیه صرفاً وظیفه برخورد با تخلفات را بر عهده دارد. برای خشکاندن ریشۀ فساد و تحول ساختاری در نظام مدیریتی کشور باید بستر وقوع آن را اصلاح کرد، همانطور که اشاره شد، دستگاه اجرایی قلب این تحول برای جراحی عمیق به‌شمار می‌رود».

 

 

دعوت‌های مردمی از آیت‌الله رئیسی از چشم سازوکارهای وحدت اصولگرایان پنهان نماند و منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان در ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ اعلام کرد که آیت‌الله رئیسی گزینه شماره این شورا برای حضور در انتخابات است.

دعوت‌ها از گوشه‌ و کنار کشور ادامه داشت تا اینکه در روزهای نخست اردیبهشت ۱۴۰۰ بهارستان یکپارچه به دعوت از آیت‌الله رئیسی برخاست و ۲۲۰ نماینده طی نامه‌ای خواستار حضور وی در انتخابات ریاست‌جمهوری شدند.

 

 

نمایندگان مجلس در بیانیه خود تأکید کرده بودند: «در شرایط کنونی، کشور نیازمند انتخاب رئیس جمهوری انقلابی، کارآمد، تحول آفرین، قانونمدار و وفاق گراست که ویژگی های برشمرده شده از لسان مقام معظم رهبری یعنی: «دارای مدیریت و کفایت، با ایمان، معتقد به جوانان، عدالتخواه و ضدفساد، امیدوار، معتقد به توانمندی های داخل و دارای عملکرد انقلابی و جهادی» را داشته باشد.

سوابق فکری، گفتمانی، اجرایی و مدیریتی جنابعالی در تمام سالهایی که مسئولیت های مختلف بر عهده داشته اید بیانگر آن است که سعی و تلاشتان استواری بر این شاخص ها بر اساس منویات حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله خامنه ای(مد ظله العالی) بوده است و بحمدالله در این مسیر توفیق فراوان داشته اید».

۳ روز بعد، موج دعوت‌ها به دانشجویان رسید و ۱۴۰۰ فعال سابق و فعلی دانشجویی در بیانیه‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه تصریح کردند: «آقای رئیسی، جبهه انقلاب بیش از هر موقعیتی امروزه به وحدت و اجماع گفتمانی نیازمند است. هیچ شخصیتی مثل حضرتعالی توان این اجماع بین نیروهای انقلاب را ندارد. مضافا اینکه شما از سرمایه رای ۱۶ میلیونی در انتخابات گذشته برخوردارید و در این چند سال محبوبیت و مقبولیت تان بین آحاد جامعه افزایش یافته است».

امّا با نزدیک شدن به ۲۱ اردیبهشت، دعوت‌ها از آیت‌الله رئیسی خیز جدیدی گرفت و ۱۸ اردیبهشت پویش مردمی دعوت از آیت‌الله رئیسی فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

رحیم لیالی دبیر این پویش درباره پویش مردمی دعوت از سیّد ابراهیم رئیسی می‌گوید: «هدف این پویش سراسری رسمیت دادن به پویش‌های کشوری، استانی، صنفی، تشکیلاتی، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف جامعه است تا صدای این پویش مردمی تقویت شده و نتایج و دعوت ها به محضر آقای رئیسی گزارش شود تا ایشان برای حضور در انتخابات مصمم شوند».

 

 

لیالی با بیان اینکه آماده همکاری با پویش‌های استانی سراسر کشور هستیم، اضافه می‌کند: سایت رسمی پویش مردمی به آدرس http://raiesi.org برای هماهنگی و کارایی بیشتر پویش های فعال در سراسر کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.

در ادامه سیر دعوت‌ها، جبهه تحول‌خواهان انقلاب اسلامی که ۳ حزب عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را تشکیل می‌دهند طی بیانیه‌هایی خواستار حضور آ‌یت‌الله رئیسی شدند.

ابتدا جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اقدام به دعوت کرد و در ادامه جمعیت ایثارگران و جمعیت جانبازان نیز بیانیه‌های دعوت خود را صادر کردند.

در نهایت، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نامه‌ای رسمی از سوی غلامعلی حداد عادل رئیس این شورا، از آیت‌الله رئیسی برای حضور در انتخابات دعوت کرد.

 

 

حداد عادل در نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی می‌نویسد: «با نزدیک شدن انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰، درخواست‌های روزافزونی از استان‌ها و شهرهای سراسر کشور و نیز از احزاب سیاسی و تشکل‌های صنفی و کانون‌های اجتماعی به شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی واصل می‌شود که در آن‌ها از جناب‌عالی خواسته شده نامزدی خود را در انتخابات اعلام فرمایید».

فعالان صنعت، معدن، تجارت و اصناف نیز به خیل متقاضیان حضور سیّد ابراهیم رئیسی در انتخابات پیوستند و در همین راستا همایشی را در عصر ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار کردند.

 

 

دعوت‌های مردم، احزاب و قشرهای مختلف از آیت‌الله رئیسی برای حضور در انتخابات در حالی به نقطه اوج خود رسیده است که ۲ روز از ۵ روز مهلت نام‌نویسی داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری به پایان رسیده است.

روزهای مقارن با عید سعید فطر، روزهای پرخبر و مهمی در عرصه انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود.

 

 

انتهای پیام/





منبع خبر
خروج از نسخه موبایل