نماد سایت مجاهدت

رسانه اسرائیلی: فناوری موشکی یمن سامانه پدافندی را خنثی کرد

رسانه اسرائیلی: فناوری موشکی یمن سامانه پدافندی را خنثی کرد



یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، فناوری موشکی که یمنی‌ها در موشک‌های هایپرسونیک خود استفاده کرده‌اند کارشناسان را انگشت به دهان کرده است، چون این موشک‌ها را قادر به مانور دادن از میان لایه‌های پدافندی اسرائیل می‌کند.

به گزارش مجاهدت از مشرق، روزنامه عبری زبان گلوبس در گزارشی با استناد به گزارش مجاهدت از‌ رسانه‌های بین المللی، اعتراف کرد، فناوری به کار رفته در موشک‌های ارتش یمن که به سوی (فلسطین اشغالی) شلیک شده، کارشناسان را انگشت به دهان کرده است.

به این رسانه عبری زبان فناوری به کار رفته در موشک‌ها باعث شده است تا امکان رهگیری و سرنگونی آنها بسیار دشوار شود.

طبق ادعای گلوبس، فناوری مذکور را ایران در اختیار یمنی‌ها قرار داده و به موشک‌های آنها اجازه می‌دهد، تا با تغییر مسیر مستمر و مانور دادن مانع تلاش‌های رهگیری را ناکام بگذارد.

همین فناوری بسیار پیشرفته تمام سامانه‌های پدافندی اسرائیل را به چالش کشیده است و باعث شده است تا منطقه وارد شرایط جدیدی شود.

در این گزارش که داده‌های به یک رسانه خارجی استناد شده، آمده است، حوثی‌ها از ۷ اکتبر حدود ۲۰۰ فروند موشک و ۱۷۰ پهپاد به سوی اسرائیل شلیک کرده اند، بسیاری از این موشک‌ها رهگیری شدند اما آنها از تلاش‌های سابق خود تجربه اندوزی کرده و ابزارهای بالستیک خود را با استفاده از فن‌آوری‌های ایرانی ارتقا داده‌اند.

آنها موشک فلسطین ۲ را تولید کردند که فن‌آوری Atmosphere Skipping داشته و قادر است در حین پرواز و بازگشت به جو زمین به جای در پیش گرفتن خط سیر بالستیکی که می‌تواند قابل پیش بینی باشد، مسیرهای خود را تغییر داده و با مانورهای متعددی عملیات رهگیری‌اش را به شدت دشوار کند.

لنی بن دیوید کارشناس مرکز پژوهش‌های عمومی و دیپلماتیک قدس در این رابطه اعلام کرد، سیستم گنبد آهنین به طور حتم در تعامل با این موشک‌های به روز شده حوثی‌ها دچار مشکل خواهد شد، سامانه آررو هم که برای رهگیری موشک‌های بالستیک ساخته شده، قادر به هم آوردی کامل با این موشک نخواهد بود، به روز رسانی‌های انجام گرفته اخیر بر روی موشک بالستیک حوثی باعث شده است که در حین حرکت ناگهان تغییر مسیر بدهد.

به گفته بن دیوید این ارتقا در فن‌آوری که ایران در اختیار حوثی‌ها قرار داده باعث شده است تا فقط احتمال رهگیری این موشک توسط سامانه آمریکایی تاد وجود داشته باشد.

با این حال الکساندر پورتنوی، مشاور بخش نظامی حیات و فن‌آوری‌های جنگی معتقد است، موشکی مانند فلسطین ۲، به طور حتم قادر به عبور از سامانه تاد هم بوده و با پرواز در ارتفاعی پایین تر می‌تواند عملکرد سامانه تاد را هم مختل کند.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

خروج از نسخه موبایل