نماد سایت مجاهدت

سردار ابراهیمی‌پور: مسیر شهدا مسیر روشنگری است

سردار ابراهیمی‌پور: مسیر شهدا مسیر روشنگری است


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از مازندران، سردار «عظیم ابراهیمی‌پور» مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور عصر امروز (شنبه) در یادواره شهدای سرافراز شهر کتالم و بزرگداشت اولین سالگرد شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای راه خدمت که در مسجد جامع بازار کتالم برگزار شد، با بیان اینکه مسیر شهدا مسیر روشنگری هست و مجلس شهدا مجلس راهواره شهداست، اظهار داشت: کسی که می‌خواهد ثابت قدم باشد باید با شهدا عهد ببندد و در مسیر شهادت عهد محکم و قرارداد ببندیم.

وی افزود: جهاد تبیین فریضه واجب بوده و روشنگری مردم و مقابله با توطئه‌های دشمنان از طریق فضای مجازی بسیار مهم و کلیدی هست.

سردار ابراهیمی‌پور ادامه داد: ما در محضر شهدا باید با زبان امر به معروف و نهی از منکر پای حجاب بایستیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه، لایحه عفاف و حجاب سه سال دنبال شده هست و باید به نتیجه برسد، اذعان داشت: وظیفه مردم شهیدپرور این هست که سر سفره شهدا با آنها عهد و قرارداد امضا کرده و بیعت کنند و در مسیر فدا شدن باید مردانه خود را فدا کنیم.

مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور گفت: حاج قاسم سلیمانی به مقام بیعت رسیده بود و خود را در محضر امام و شهدا دید و به مقام و استراحت فکر نمی‌کرد.

وی با عنوان اینکه حاج قاسم سلیمانی در مقابل دشمنان ایستادگی می‌کرد و ذره‌ای ترس در او وجود نداشت، خاطرنشان کرد: شجاعت شهید رئیسی سبب غافل شدن دشمنان شد.

مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور ادامه داد: در نبرد آخر الزمانی تدابیر و حکمت رهبر معظم انقلاب اسلامی ارزشمند هست.

سردار ابراهیمی‌پور اظهار داشت: ترامپ جنگ روانی ایجاد کرده که سقوط و انزوای آمریکا که قطعی شده را به تأخیر بیاندازد و در این شرایط وحشتناک آمریکا ترامپ که دلارش شکست خورده تصمیم گرفت دلار را با پترو دلار (نفت جایگزین) عوض کند و در کشور‌های عربی معاوضه دلار با نفت را امضا کرد که با این درآمد کدام بدهی خود را می‌خواهد پرداخت کند!

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خروج از نسخه موبایل