وی افزود: سردار جانباز «علیاصغر زارعی» در دوران هشت سال دفاع مقدس، در حوزه جنگ الکترونیک (جنگال) سپاه فعالیت داشت و یک مسئول بسیار مبتکر و خلاق بود؛ بهطوری که در دانشگاهها از ظرفیت دانشجویان بسیجی استفاده کرده و آنها را داوطلبانه به جبهه میبرد که ثمره آن یعنی شنودی که از دشمن بعثی صورت میگرفت، بسیار مهم بود.
سردار کوثری ادامه داد: بعد از جنگ تحمیلی نیز سردار «علیاصغر زارعی» فعالیتهای خود در حوزه «جنگال» را در سطح گستردهتری ادامه داد و سپس در حوزه دانشگاهی و علمی نیز اساتید بسیجی را دور هم جمع کرده و در نهایت «بسیج اساتید» را راهاندازی کرد که برخوردهای بسیار خوب وی با اساتید، موجب شد تا آنها جذب او شوند.
وی با اشاره به اینکه سردار «علیاصغر زارعی» مدتی مشاور رئیس جمهور بود؛ اما مسئولیت وزارت نفت را برعهده نگرفت، خاطرنشان کرد: وی مدتی نیز نماینده صادق، مخلص و مردمی در مجلس شورای اسلامی بود و بعد از آن هم در مسئولیت جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارهای زیربنایی بسیار مهمی انجام داد.
سردار کوثری با بیان اینکه سردار «علیاصغر زارعی» چندسالی همسایه ما بود، گفت: وی زندگی بسیار سادهای داشت و فرزندان بسیار خوبی تربیت کرد.
انتهای پیام/ 113
منبع خبر