نماد سایت مجاهدت

سروزیر مسلمان اسکاتلند هدف حملات نژادپرستانه قرار گرفت

سروزیر مسلمان اسکاتلند هدف حملات نژادپرستانه قرار گرفت



«حمزه یوسف» رهبر حزب حاکم اسکاتلند در سایه روند فزاینده جرائم مرتبط با اسلام‌هراسی در غرب، هدف حملات نژادپرستانه قرار گرفت.

به گزارش مجاهدت از مشرق، حمزه یوسف که فروردین ماه گذشته به عنوان سروزیر اسکاتلند انتخاب شد، از سوی گروه‌های راست افراطی از جمله یک جنبش ملی‌گرای سفیدپوست معروف در ایالات متحده، تهدید به مرگ شده است.

در یکی از کلیپ‌های منتشرشده در فضای مجازی، فردی به نام لانا لوکتف، وابسته به گروه‌های راست افراطی آمریکا می‌گوید، سروزیر اسکاتلند باید از پوشیدن «کت و شلوار» که به گفته او نماد پوشش غرب است، دست بردارد و «به پاکستان مسلمان برگردد». شماری از همفکران او نیز زیر کلیپ یادشده حملات لفظی تندی را علیه اسلام مطرح کرده و خواستار کشتار مسلمانان شده‌اند.

یوسف بر همین اساس از پلیس اسکاتلند خواسته تا درباره منشاء و ماهیت حملات صورت گرفته، تحقیق کند.

وی افزود: انتظار دارد که دستگاه‌های امنیتی برای حذف محتواهای نژاپرستانه و «شرورانه» علیه من در فضای مجازی اقدام فوری انجام دهند.

یوسف به نشریه «اسکاتس‌من» گفت: «متاسفانه واقعیت غم انگیز این است که من از این ویدیوهای نژادپرستانه و اسلام هراسانه شوکه نشده ام؛ زیرا دریافت تهدیدهای برخط در زندگی کاری من به یک روال تبدیل شده است.»

وی افزود: «این بدان معنا نیست که ما باید این معضل را بپذیریم بلکه باید هر کاری که می توانیم انجام دهیم تا این آفت را ریشه‌کن کنیم.»

سروزیر اسکاتلند تصریح کرد: «شبکه‌های مجازی وظیفه دارند از مردم برابر محتوای مُضر محافظت کنند و من انتظار دارم اقدامات سریعی برای حذف محتواهای منتشر شده از این دست صورت گیرد.» وی با این حال گفت که تهدیدهای صورت گرفته او را از انجام وظایفی که بر عهده دارد منصرف نخواهد کرد.

یوسف فروردین ماه گذشته در نتیجه رای‌گیری درونی حزب ملی اسکاتلند به عنوان رهبر جدید و جانشین «نیکلا استرجن» انتخاب شد. این شهروند اسکاتلندی ۳۷ ساله، نخستین مسلمانی است که رهبری یک حزب اصلی در انگلستان را برعهده گرفته است.

این درحالی است که طبق تحقیقات صورت گرفته، آمار جرائم مرتبط با اسلام‌هراسی و حملات علیه مسلمانان طی سال‌های اخیر روند صعودی داشته است. برخی گروه‌های مسلمان در انگلیس بر این باورند که دولت عزم جدی برای برخورد با اسلام‌هراسی ندارد.

از نگاه کارشناسان، سیاست‌های ضد مهاجرتی در کنار خیزش جریان‌های راست‌ افراطی در شکل‌گیری و تشدید تفکرات اسلام هراسی نقش مؤثری داشته است.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

خروج از نسخه موبایل