سفر پادشاه انگلیس به پاریس به دلیل آشوب در فرانسه لغو شد

سفر پادشاه انگلیس به پاریس به دلیل آشوب در فرانسه لغو شد



در بحبوحه تشدید تظاهرات و اعتراض‌های سراسری در فرانسه، دفتر ریاست‌جمهوری این کشور اعلام کرد سفر پادشاه انگلیس به این کشور لغو شده است.

به گزارش مجاهدت از مشرق و به نقل از گاردین در بحبوحه تشدید اعتراضات سراسری در پاریس و شهرهای مختلف فرانسه، دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه با انتشار بیانیه‌ای از لغو سفر برنامه‌ریزی‌شده پادشاه انگلیس به پاریس خبر داد.

روزنامه گاردین دراین‌باره نوشت: در بیانیه کاخ الیزه آمده است که تصمیم برای تعویق این سفر با هماهنگی دولت‌های فرانسه و انگلیس و پس از گفت‌وگوی تلفنی امروز صبح (جمعه) بین امانوئل ماکرون و چارلز اتخاذ شده؛ یعنی پس از تظاهرات گسترده علیه دولت فرانسه.

این مطلب را از دست ندهید :  قیمت انواع مرغ ۲۲ خرداد ۱۴۰۴

طبق برنامه چارلز سوم، پادشاه انگلیس، قرار بود روز یکشنبه ۲۶ مارس (۶ فروردین) به فرانسه سفر کند که به دلیل تظاهرات و آشوب‌های گسترده در شهرهای فرانسه به تاریخی نامعلوم به تعویق افتاد.

بنا بر گزارش‌ها در تظاهرات سراسری علیه دولت ماکرون و تصویب قانون افزایش سن بازنشستگی، دیروز پنچ‌شنبه بیش از یک میلیون نفر به خیابان‌های فرانسه آمدند و با نیروهای پلیس درگیری شدند.

منبع: مهر

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید