نماد سایت مجاهدت

شبنم قلی خانی: یلدا را مجازی برگزار کنیم/ فعالیت گروه های جهادی مستند شوند

شبنم قلی خانی: یلدا را مجازی برگزار کنیم/ فعالیت گروه های جهادی مستند شوند


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، شبنم قلی‌خانی که این روزها با سریال «بیگانه‌ای با من است» مهمان خانه‌های مخاطبان است، با حضور در برنامه «دست در دست»  با اشاره به کار کردن در شرایط کرونایی اظهار داشت: در سریال «بیگانه‌‌ای با من است» دو سه نفر پشت صحنه مبتلا به کرونا شدند که به موقع خودشان را قرنطینه کردند تا دیگر اعضای گروه مبتلا نشوند.

وی ادامه داد: متاسفانه سه ماه پس از پایان کار استادمان زنده یاد پرویز پورحسینی را از دست دادیم که برای من به شخصه بسیار ضایعه دردناکی بود. ایشان بسیار دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت می‌کردند و من نمی دانم سه ماه پس از اتمام سریال چطور مبتلا شدند، اما غم بزرگی بود.

بازیگر «مریم مقدس(ع)» نیز با اشاره به برگزاری یلدای مجازی اظهار داشت: در مدت شیوع این بیماری مادرم را بسیار کم دیدم و هر بار هم دیداری بوده با فاصله اتفاق افتاده، سخت است اما برای حفظ سلامتی عزیزان‌مان لازم است. بر خلاف سال گذشته که می‌گفتند گوشی‌ها را کنار بگذاریم تا کنار هم باشیم اما امسال باید گوشی‌ها را برداریم تا باز هم بتوانیم کنار هم باشیم.

او در ادامه با اشاره به اهمیت کار افرادی که این روزها کنار مردم هستند و یکدیگر را تنها نمی گذارند، افزود: مستندهای ارزشمندی از فعالیت گروه‌های جهادی که این روزها در کنار مردم هستند می‌‌تواند تولید شود.

سلمان فرخنده با اشاره به کمپین سپاس در جهت قدردانی از کادر درمان اظهار کرد شاید برگزاری یلدای مجازی به نوعی سپاس‌گزاری از پرستاران و کادر درمان باشد.

حامد فقیهی، خواننده قطعه به یادماندنی «خنده» با اشاره به شروع کارش از موسیقی سنتی گفت: در دبیرستانِ موسیقی نواختن سازهای کلاسیکی مثل پیانو، کنترباس و … را ادامه دادم تا زمانی که گروه کُر تشکیل دادم و در جشنواره‌های موسیقی در کشورهایی مثل اسپانیا، آلمان، فرانسه، روسیه و … موفق به کسب مقام و تشویق از هیات داوران شدم.

او در میان صحبت‌های خود به این نکته اشاره کرد که سعی می‌کنم کارهایی بسازم که ماندگار باشند و تاریخ انقضا نداشته باشند. وی ادامه داد: قطعه«شیراز» که با آهنگ‌سازی دوست خوبم امیرعباس حسینی سال 93 خواندم جزو اولین آهنگ‌هایی بود که دیده و شنیده شد.
در ادامه این آهنگساز شیرازی، قطعه شیراز را به صورت زنده در استودیو اجرا کرد. او از اولین کاری که بعد از کرونا انجام خواهد داد به برگزاری یک کنسرت اشاره کرد.

قلی‌خانی درباره فعالیت‌های اخیر خوود گفت: یک فیلم سینمایی دارم که در جشنواره امسال فجر شرکت می‌کند به نام «حرف آخر» و در حال حاضر داوری بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان تهران را انجام دادم.

بازیگر «هشت و نیم دقیقه» افزود: با پایان یافتن کرونا اول عزیزانم را به آغوش می کشم و سپس به سفر خواهم رفت که کمبود آن را در این دوران بسیار احساس کردم.

او در سپاس از کادر درمان اضافه کرد: مطمئن هستم زحمات شما بی اجر نخواهد ماند. این عزیزان به نظر من فرشتگان روی زمین هستند. کسانی که از فرزند و خانواده شان دورند و برای سلامتی ما این دوری را تحمل می‌کنند، خوب است که به نشانه قدردانی حداقل مراقبت‌های لازم را از خود و عزیزانمان انجام دهیم تا زحمات این دوستان بی نتیجه نماند.

حامد فقیهی گفت: در این شرایط کسانی هستند مثل سالمندان و بیماران سرطانی که به توجه بیشتری احتیاج دارند.  به همراه دوستانم در بیمارستانی در شیراز حضور یافتیم و مدتی را سعی کردیم با خواندن و نواختن موسیقی لحظات خوبی برای‌ این بیماران رقم بزنیم.

سعیده کریمی بانوی جهادگر از گروه مردم‌نهاد «دست‌های مهربانی» دیگر مهمان این برنامه بود. او به جرقه‌های شکل‌گیری این گروه در یلدای سال گذشته اشاره کرد و گفت: از 4، 5 نفر عضو به حدود 100 عضو در امروز رسیدیم. تامین جهیزیه و بسته‌‌‌های ارزاق برای خانواده‌های کمتر برخوردار بخشی از فعالیت‌های ماست. به صورت نامحسوس اگر به ما محرز شود که شخصی نیازمند است دست‌های هم را می‌گیریم تا بتوانیم مشکلات آن فرد حل شود. همچنین شناسایی بیماران کرونایی و انجام امورات‌شان از تامین سبد کالا تا هزینه درمان را تا زمان اتمام قرنطینه انجام می دهیم.

حامد فقیهی نیز در انتها بر برگزاری یلدای مجازی تاکید کرد و یکی دیگر از قطعات خود را به صورت زنده اجرا کرد.
«دست در دست» یک قرار شبانگاهی است که به پایان فصل پاییزی خود نزدیک می‌شود و گروه  تولید درصدد برنامه‌ریزی برای تولید فصل زمستانی این برنامه هستند.

«دست در دست» با تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده همچنین گفتگوهایی صمیمی و شنیدنی با هنرمندان، ورزشکاران و جهادگران عرصه نیکوکاری، به پررنگ تر کردن همدلی و خیرخواهی در این دوران می‌پردازد.

سیدمحمود انوشه، گلاره عباسی، لاله اسکندری، سوگل طهماسبی، کاوه خداشناس، داود نماینده، نصرالله مدقالچی، رضا فیاضی، شوکت حجت، علیرام نورایی، حامد عسگری، بهروز رضوی، کمند امیرسلیمانی، مسعود فروتن، حمید شریف زاده، شبنم قلی خانی، حامد فقیهی و …. از جمله مهمانان این برنامه بوده‌اند.

«دست در دست» کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می شود.

انتهای پیام/





منبع خبر
خروج از نسخه موبایل