نماد سایت مجاهدت

شهادت شهروند لبنانی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها به یک موتورسیکلت در «عیتاالشعب»

شهادت شهروند لبنانی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها به یک موتورسیکلت در «عیتاالشعب»


به گزارش مجاهدت از گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، رژیم صهیونیستی در ادامه بی‌توجهی به آتش‌بس و نقض مکرر آن، بار دیگر جنوب لبنان را هدف قرار داد.

منابع لبنانی اعلام کردند که پهپاد اسرائیلی، یک موتور سیکلت را در شهرک عیتا الشعب در جنوب لبنان هدف قرار داده هست.

گزارش‌های اولیه از شهادت یک نفر بر اثر این حمله حکایت دارد.

همزمان مرکز فوریت‌های پزشکی وابسته به وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اثر حمله ساعات قبل پهپاد اسرائیلی به جاده الدویر-الشرقیه در نبطیه در جنوب لبنان یک نفر شهید و هفت نفر دیگر زخمی شده‌اند.

با وجود دستیابی به آتش‌بس میان تل‌آویو و بیروت، رژیم صهیونیستی تقریباً به‌صورت روزانه، مناطق مختلف لبنان را هدف قرار می‌دهد. این حملات در حالی هست که دولت لبنان از گونه اقدامی برای مقابله با این حملات عاجز هست و به دنبال خلع سلاح مقاومت هست.

پرواز پهپادها و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز حریم هوایی لبنان، به یک اتفاق معمول تبدیل شده هست.

انتهای پیام/ 161

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خروج از نسخه موبایل