شهادت یک فرمانده سرایا القدس در رویارویی با نظامیان اشغالگر در جنین


به گزارش مجاهدت از گروه بین الملل دفاع‌پرس، سرایا القدس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «محمد فواز ابودواس» یکی از فرماندهان بنیانگذار گردان طوباس، صبح سه‌شنبه در رویارویی با یک گروه از نظامیان اشغالگر در محور خله الصوحه در شهر جنین به شهادت رسیده هست.

این در حالی هست که طی ۵۰ روز گذشته در نتیجه تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به شهر جنین در کرانه باختری ۳۴ فلسطینی به شهادت رسیدند.

شبکه خبری الجزیره روز سه‌شنبه به نقل از وزارت بهداشت فلسطین روز اعلام کرد که سه شهروند فلسطینی از جمله یک زن در حملات نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی به شهر جنین در کرانه باختری به شهادت رسیدند.

طبق این گزارش، در جریان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به شهر جنین و اردوگاه آن در ۵۰ روز گذشته هم ۳۴ فلسطینی شهید شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی از ۲۱ ژانویه ۲۰۲۵ (۲ بهمن ۱۴۰۳) عملیات نظامی خود را به نام «دیوار آهنین» در شهر‌ها و اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در شمال کرانه باختری به ویژه در استان‌های جنین، طولکرم و طوباس گسترش داده هست.

مقام‌های فلسطینی هشدار داده‌اند که این عملیات بخشی از طرح کابینه بنیامین نتانیاهو برای الحاق کرانه باختری و اعلام حاکمیت بر آن هست و می‌تواند بیانگر اعلام رسمی مرگ راه حل دو دولتی باشد.

گسترش عملیات نظامی در شمال کرانه باختری پس از آن صورت می‌گیرد که ارتش رژیم اسرائیل و شهرک نشینان صهیونیست حملات خود را در کرانه باختری از جمله قدس شرقی از زمان آغاز نسل کشی در نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) که منجر به کشته شدن دست‌کم ۹۲۳ فلسطینی، مجروح شدن حدود هفت هزار نفر و بازداشت ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر شد، آغاز کردند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ماه ۱۴۰۳) در غزه مرتکب جنایت ضد بشریِ نسل‌کشی شد و بیش از ۱۶۰ هزار فلسطینی که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شهید و زخمی و بیش از ۱۴ هزار نفر نیز مفقود شدند.

انتهای پیام/۹۵۵

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید