شکست پروژه انزوای ایران

شکست پروژه انزوای ایران


گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس_ سمانه حسن‌خانی؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در سفر سه روزه خود به سمرقند برای شرکت در اجلاس شانگ‌های با مقامات ۱۰ کشور روسیه، چین، هند، ترکیه، پاکستان، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، بلاروس و قزاقستان دیدار کرد.

در این اجلاس مهم ژانگ مینگ دبیر کل سازمان همکاری شانگهای و روسلان میرزایف رئیس کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای ضد تروریسم سازمان همکاری شانگهای حضور داشتند.

سران کشور‌های چین، پاکستان، هند و دیگر کشور‌ها به شکل رسمی از رئیس جمهور کشورمان برای سفر به کشور‌های خود دعوت کردند. همچنین ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در دیدار با رئیس جمهور از حضور نمایندگان بیش از ۶۰ شرکت بزرگ اقتصادی و تجاری به ایران خبر داد که به گفته سخنگوی وزارت خارجه ترکیب هیئت‌ها متنوع است و زمینه‌های متنوع همکاری را در حوزه‌های کشاورزی، مصالح ساختمانی، قطعات خودرو، تجهیزات پزشکی و .. در بر‌می‌گیرد.

رئیس جمهور چین هم در اجلاس شانگ‌های روابط ایران و چین را روابطی راهبردی توصیف کرد و از عضویت ایران در سازمان بریکس حمایت کرد. مجموع این اظهارات و این حضور تاثیرگذار ایران در اجلاس شانگ‌های به منزله یک دستاورد بزرگ اقتصادی و سیاسی است.

امروز جمهوری اسلامی ایران قدرتی تاثیرگذار در معادلات سیاسی، امنیتی، نظامی منطقه دارد و تعامل کشور‌های عضو شانگ‌های با ایران منجر به افزایش مولفه‌های قدرت آن‌ها هم خواهد شد.

سیاست نگاه به شرق و دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم و همکاری با کشور‌های همسایه که دارای اشتراکات قومی، سیاسی، فرهنگی و دینی هستند بهترین راهکار برای توسعه و رشد سیاسی و اقتصادی کشورمان است.

وجود بیش از ۵۰ درصد جمعیت دنیا در کشور‌های آسیایی و شانگ‌های قدرت بی بدیل را به کشور‌های منطقه آسیای مرکزی داده است که می‌تواند در دنیا تعیین کننده باشند. از سویی حضور ایران در سایر پیمان‌های منطقه هم می‌تواند در افزایش قدرت اقتصادی منطقه‌ای و تعاملات سیاسی و دیپلماسی ایران موثر باشد و توطئه‌های استکبار جهانی را خنثی کند و با همکاری روسیه برای مقابله با غرب از توانمندی اقتصادی شانگ‌های می‌توان استفاده کرد.

عضویت دائم ایران در شانگ‌های به منزله شکست پروژه انزوای سیاسی و اقتصادی ایران است که مدتهاست در دستور کار غرب و آمریکا قرار گرفته است. دستگاه دیپلماسی ایران بدون توجه به نتیجه مذاکرات به دنبال تحقق حداکثری منافع ملت ایران است.

به دنبال پیوستن دائمی جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری‌های شانگ‌های زمینه ایجاد کریدور‌های اقتصادی با کشور‌های عضو پایه‌گذاری خواهد شد. مناقشات و مسائل مربوط به تروریسم، تجزیه‌طلبی و افراط گرایی حل می‌شود و مقدمه‌ای برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشور است.

انتهای پیام/341

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید