«صفرعلی رضایی» شهیدی که در خواب نوید شهادتش را دادند

«صفرعلی رضایی» شهیدی که خواب شهادتش را دیده بود


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، روز دوشنبه ۲۷ مرداد سال ۶۷ عقربه‌های ساعت ۱۴:۰۰ را نشان می‌داد که گوینده اخبار صدای جمهوری اسلامی ایران، در رأس خبرهای خود، خبری به این مضمون را قرائت کرد: «جمهوری اسلامی ایران طی پیامی به دبیرکل سازمان ملل، ضمن قدردانی از اقدامات وی اعلام کرد، در جهت استقرار امنیت، قطعنامه ۵۹۸ را رسما پذیرفته است».

دو روز پس از این خبر، امام خمینی (ره) در پیام بسیار مفصلی که به مناسبت سالگرد کشتار زائران ایرانی در مکه و نیز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ صادر کردند، ضمن تشکر از همه عزیزانی که در جبهه‌ها شرکت کردند، اعلام داشتند که «در مقطع کنونی، پذیرش قطعنامه را به مصلحت انقلاب و نظام می‌دانم».

پنجم مرداد سالگرد عملیات مرصاد یکی از صحنه‌های ناب مجاهدت و فداکاری مردم ایران و از غرورآفرین‌ترین عملیات‌‌هایی بود که رزمندگان اسلام در برابر گروهک جنایتکار منافقین به خوبی از کیان انقلاب اسلامی دفاع کردند.

«مرصاد» يادآور آخرين برگ کتاب دفاع مقدس

عملیات مرصاد از جمله عملیات‌هایی بود که در آن مرد و زن، پیر و جوان به خوبی از کیان انقلاب اسلامی دفاع کردند و آخرین برگ از کتاب قطور دفاع مقدس را به نمایش گذاشتند، در بین شهدای مرصاد استان خراسان‌جنوبی دو شهید بیش از دیگران می‌درخشید؛ سرداران شهید «سید‌حسین موسوی‌مقدم» فرمانده تخریب لشکر ویژه شهدا و «صفرعلی رضایی» جانشین گردان امام‌علی‌(ع).

درست شش روز پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل از سوی ایران، مقارن ساعت ۱۴:۳۰ سوم مرداد سال ۱۳۶۷ منافقین و ارتش عراق به تصور اینکه اوضاع داخلی ایران نابسامان است عملیات مشترک خود را با هجوم زمینی از مسیر سرپل ذهاب و از جنوب گردنه پاتاق (نزدیکی سرپل ذهاب) آغاز و به طرف شهر کرند پیشروی کردند

آشنایی با شهید «صفرعلی رضایی»

صفر علی در سال ۱۳۳۸ در روستای «نوگیدر» در شهرستان بیرجند پا به عرصه گیتی نهاد. تحصیلات ابتدایی خود را در همان روستا به پایان رساند و سپس برای ادامه تحصیل به بیرجند رفت. روزهای پایانی تحصیلات دبیرستان با روزهای پر التهاب انقلاب اسلامی همزمان شد و او نیز مخالفت خود را با رژیم اعلام می‌کرد و در راهپیمایی‌ها و تظاهرات مردمی شرکت می‌کرد.

با پیروزی انقلاب اسلامی «صفرعلی» که در رشته فرهنگ و ادب دیپلم گرفته بود، عازم خدمت سربازی شد. او تمام دوره سربازی خود را در «نقده» گذراند و با اتمام این دوران، به عضویت سپاه انقلاب اسلامی درآمد. چندی بعد ازدواج کرد و یک ماه پس از تولد اولین فرزندش، راهی جبهه شد.

 شهید «صفرعلی رضایی» در مدت حضور طولانی و پربار خود در جبهه، در عملیات های متعددی شرکت کرد. والفجر مقدماتی، والفجر یک، والفجر ۹ و کربلای پنج، از مهم‌ترین عملیات هایی به شمار می‌روند که او در آن‌ها شرکت داشت. در عملیات والفجر ۹ بود که از ناحیه دست چپ و پشت به شدت مجروح شد و این جراحات مدتی او را در بیمارستان بستری کرد. اما هنوز به طور کامل بهبود نیافته بود که دوباره روانه جبهه شد.

با اینکه بیشتر اوقات از خانه و خانواده‌اش دور بود سعی می‌کرد که همسر و فرزندانش را از خود راضی نگه دارد و لحظه‌ای از یاد خانواده‌اش غافل نمی‌شد و  همواره به همسرش برای تربیت فرزندان تأکید داشت.

وقتی خبر پذیرش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل به گوش «صفرعلی رضایی» رسید بی‌تاب شد و در اندوه عقب ماندن از قافله یارانش گریست، اما این آخر راه نبود، چندی نگذشت که منافقین وطن فروش با طمع خام نفوذ به میهن از مرزهای غربی وارد کشور شدند و عملیات مرصاد آغاز و صفرعلی نیز در این عملیات شرکت کرد و مردانه جنگید.

نوید شهادت در خواب

شهید «صفرعلی رضایی» پیش از عملیات مرصاد که در آن به شهادت رسید، یک شب خواب دیده بود که کسانی آمده‌اند و اسامی برخی از رزمندگان را در لیستی ثبت می‌کنند و از جمله اینکه نام ایشان هم در آن لیست نوشته شده بود. هنگامی که علت را پرسیده بود گفته بودند: مأموریت داریم که نام شما را در این لیست بنویسیم!

به هر حال صبح آن روز با همرزمان و دوستان خود، خداحافظی ویژه‌ای کرده بود و از آن‌ها حلالیت طلبیده و گفته بود: بدین ترتیب من مطمئنم که به شهادت می‌رسم. به هنگام تشرف به عملیات مرصاد، خود را کاملا آراسته بود و سر و دست خود را حنا کرده و بسیار خوشحال بود و در همان عملیات به شهادت رسید«صفرعلی رضایی» پس از هشت سال خدمت و دفاع به تاریخ ۱۳۶۷/۵/۶ در تپه‌های حسن‌آباد اسلام‌آباد غرب به دست منافقین و مزدوران ضد وطن، هدف رگبار مسلسل قرار گرفت و سرانجام پس از رشادت‌های فراوان در عملیات مرصاد توسط منافقین کوردل به شهادت رسید.

گزیده‌ای از وصیت‌نامه شهید

بیانات روح بخش رهبر کبیر انقلاب این نائب بر حق امام زمان را یک حکم و فتوای شرعی دانسته و مطیع دستورات و فرامین این مرجع تقلید عالی قدر باشیم. خدا می‌داند که هدف همه شهدا، شعار عملی «هیهات من‌الذله» امام حسین (ع) است. یعنی دفاع از حق مظلوم و علیه ظالم جنگیدن و تن به ذلت و خواری ندادن.

امروز ما در حال دفاع از اسلام و نوامیس و حیثیت و شرف خودمان هستیم و تا هر موقع که اسلام و رهبر صلاح بدانند بر مبارزه بی‌امان خود ادامه خواهیم داد، حتی به قول رهبرمان اگر در ایران یک خانه بماند و در آن خانه، یک نفر باشد. پس در نتیجه ما برای تداوم قیام خونین کربلا، تا پیروزی نهایی حق بر باطل این راه را ادامه خواهیم داد.

سخنم با کسانی که در مملکت اسلامی مسؤولیت دارند این است که بدانید مسؤولیت سنگینی بر عهده شماست. شما باید خدمتگزار اسلام و مردم محروم و ستم کشیده باشید. با عمل و رفتار خود باید نمونه و الگو باشید. سخنان امام بزرگوار را سرلوحه کارها قرار دهید و طوری عمل کنید که مردم اسلام را از شما ببینند. بدانید که این مردم و شهدا بودند که به شما مسؤولیت دادند و امروزه خدمت در چنین مملکتی بسیار دشوار است.

سخنی دارم با برادران همرزم و سپاهی خودم. برادرانم! ای تداوم‌دهندگان قیام خونین سرخ عاشورا! امروز شما باید در همه معرف اسلام باشید و همیشه سخن شهید مظلوم، بهشتی، را سرلوحه خدمت مقدستان قرار دهید. ما برای تداوم انقلاب به دو چیز احتیاج داریم: خون دادن و خون دل خوردن. آری برادران! این سنگر، سنگر حماسه و ایثار است و شما وارثان خون‌های مطهر شهدا هستید. پس تقوا و استقامت و بردباری و از خودگذشتگی را سرلوحه کارتان قرار دهید و مطمئن باشید که با داشتن چنین ویژگی‌هایی هیچ‌گاه شکست نخواهید خورد.

وصیتی دیگر دارم به امت حزب‌الله و همیشه در صحنه و آن این است که این انقلاب برای تداوم، احتیاج به همکاری شما دارد. همانطور که تا به حال از جان و مال خود در راه اسلام و انقلاب گذاشته‌اید، باید تحمل و صبر بیشتری داشته باشید. انسان با ایمان و مؤمن در بیشتر سختی‌ها و ناملایمات امتحان می‌شود.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید