ضرورت وحدت، انسجام و کار جهادی بین مسئولان

ضرورت وحدت، انسجام و کار جهادی بین مسئولان


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در استان مازندران امروز (دوشنبه) در دیدار با «مهدی یونسی رستمی» استاندار، معاونین و مدیران کل به مناسبت هفته دولت، آغاز ماه ربیع الاول و سالروز هجرت پیامبر اکرم (ص) و همچنین هفته دولت را به دولتمردان تبریک گفت و برای شهدای این هفته، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، طلب علو درجات کرد.

وی از مقاومت مردم مازندران در دوران دفاع مقدس تقدیر کرد و حمایت‌های جانانه آنان را عامل اصلی پیروزی‌ها دانست. 

آیت الله محمدی لائینی همچنین از استاندار و تمامی معاونان و مدیران به خاطر خدمات ارزنده و تلاش‌هایشان در پشتیبانی از مردم و پیشبرد پروژه‌های عمرانی قدردانی کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه مازندران در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و ورزش قطب هست، تأکید کرد: در بخش صنعت دچار عقب‌ماندگی و کمبود‌های فراوانی هست. 

عضو مجلس خبرگان رهبری چالش‌های اصلی استان را در چند محور برشمرد و اعلام کرد: مدیریت نامناسب منابع آب و خاک، استفاده بی‌رویه از سموم و آفت‌کش‌ها، تغییر کاربری‌های غیرمجاز زمین‌های کشاورزی و فقدان مدیریت صحیح در واردات و صادرات محصولات کشاورزی از مهم‌ترین مشکلات این حوزه هست. 

این مسئول اضافه کرد: کشاورزی مازندران باید به سمت دانش‌بنیان شدن پیش برود تا بسیاری از مشکلات آن حل شود.

این مطلب را از دست ندهید :  توزیع ۲۰۰ سری جهیزیه توسط قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه

وی یادآور شد: فقدان زیرساخت‌های مناسب برای اقامت گردشگران و وضعیت نامناسب جاده‌ها از جمله کمبودهاست.

آیت‌الله محمدی لائینی همچنین بر ضرورت توجه به مسائل فرهنگی در سواحل و شهر‌های گردشگری تأکید کرد و از مدیران خواست تا با برنامه‌ریزی مناسب از آسیب‌های فرهنگی جلوگیری کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران مدیریت آب را در استان کمتر از میانگین کشوری دانست و بر لزوم تکمیل سد‌ها و لایروبی آب‌بندان‌ها تأکید کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در مورد طرح‌های آب منطقه‌ای نیز انتقاد کرد و از استاندار خواست تا با استفاده از اختیارات تفویض‌شده، مشکلات ناشی از تغییر بستر رودخانه‌ها را حل کند.

این مسئول با تبریک روز پزشک و روز داروساز، به کمبود‌ها در حوزه درمان اشاره و از اینکه تعرفه‌های پائین درمانی در بیمارستان‌های دولتی، پزشکان را به سمت بخش خصوصی سوق می‌دهد انتقاد کرد و خواستار اصلاح تعرفه‌ها برای بهبود خدمات درمانی شد.

وی در پایان بر ضرورت وحدت، انسجام و کار جهادی بین مسئولان تأکید کرد و از همه مدیران خواست تا با تلاش شبانه‌روزی در جهت رفع مشکلات مردم گام بردارند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

ضرورت وحدت، انسجام و کار جهادی بین مسئولان

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید