مجاهدت

فعالیت‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار یعقوب سلیمانی روز پنج‌شنبه دوم بهمن ماه در دومین روز از دومین همایش سراسری مدیران ارشد بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال جاری که به صورت ویدئوکنفرانس در سالن عرفان (سیدالشهدا (ع)) برگزاری شد، ایثار و شهادت را دو محور اساسی در فرهنگ اسلامی خواند و اظهار داشت: آنچه باعث بقای اسلام و نظام اسلامی است، فرهنگ ایثار و شهادت است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد: دشمن از بدو تولد انقلاب تمام تلاشش را برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی به کار برد، اما امروز که ۴۲ سال از پیروزی انقلاب گذشته است، در سایه همین فرهنگ ایثار و شهادت، قدرتمندتر و بااقتدارتر ادامه می‌دهیم.

سلیمانی با اشاره به شکست توطئه‌های مختلف دشمن در مسیر رشد انقلاب اسلامی گفت: دشمن جسم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرفت، اما روح بزرگ او احیا شد و الان شاهدیم که اثرات و بازدارندگی سیدالشهدای محور مقاومت و همراهان و همرزمان ایشان و همه شهدای ما، فراتر، والاتر و اثرگذارتر از قبل است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با تأکید بر اینکه خدمت بی‌منت به شهدا وظیفه ما است، در بیان سیاست‌ها و رویکرد‌ها و برنامه‌های پیش روی معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: نگاه ما در بخش فرهنگی بنیاد، انجام برنامه‌های کیفی و اثرگذار و با تأکید بر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی افزود: بنیاد مرکز ثقل و مرجع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، اما باور و رویکرد ما این است که این مرجعیت باید همراه تعامل با سایر دستگاه‌ها باشد. در این راه هم بدون توجه به نگاه و سلایق سیاسی و فقط عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در برنامه‌های مختلف ملی، هم با نهاد‌های مختلف لشکری و کشوری مشارکت و همکاری داشته‌ایم و هم آمادگی مشارکت و هم‌افزایی در برنامه‌های آینده را خواهیم داشت.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهیه و تدوین سند ملی چشم‌انداز دفاع، مقاومت، ایثار و شهادت با مشارکت بنیاد و نیرو‌های مسلح را یکی از اقدامات فرهنگی مهم بنیاد در چندماهه اخیر خواند و اضافه کرد: بعد از گذشت ۴۲ سال از عمر انقلاب اسلامی، جای خالی یک سند فرهنگی و پیرو آن مهندسی فرهنگی احساس می‌شد که این سند در همین راستا تهیه و تدوین شده و ثقل و اساس آن هم فرهنگ دفاع، مقاومت، جهاد و شهادت است.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالای بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش پژوهش‌ها، تشکل‌ها و همچنین در بخش انتشارات، اضافه کرد: برای اثرگذاری اقدامات بنیاد در بخش‌های مختلف، باید برنامه‌ها با پیوست فرهنگی همراه شود. در تولید سریال، مستند و تیزر اتفاقات خوبی افتاده و با تعاملاتی که با سازمان و صداوسیما داشتیم، شبکه‌ها هم همراه هستند؛ اما در موضوع فضای مجازی کمی خلأ و مسئله داریم و باید همت و تلاش مضاعفی داشته باشیم و خودمان را به‌روز نگه داریم.

مدیران کل معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در ادامه به ارائه توضیحاتی در خصوص حوزه‌های تخصصی خود پرداختند.

انتهای پیام/ 112



منبع خبر
خروج از نسخه موبایل