به گزارش مجاهدت از گروه بینالملل دفاعپرس، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیهای تاکید کرد: دشمن جنایتکار صهیونیستی به سیاستها و اقداماتی که باعث تعمیق فاجعه بشری و جنایت گرسنه نگه داشتن عمدی بیش از دو میلیون فلسطینی در نوار غزه میشود ادامه میدهد.
حماس افزود: رژیم صهیونیستی در زمینه ورود کمکهای بشردوستانه و رسیدن آنها به دست غیرنظامیان بیدفاع مانع تراشی میکند و به طور عمدی کارمندان سازمان ملل و نهادهای بشردوستانه را هدف قرار میدهد. به طوری که شمار شهدای نیروهای آژانس آنروا به تنهایی به ۲۰۳ شهید رسیده هست.
در بیانیه جنبش حماس همچنین آمده هست: از جامعه جهانی و سازمان ملل انتظار میرود با اتخاذ اقداماتی در راستای متوقف کردن تجاوزات مداوم کابینه رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه سازمانهای بشردوستانه و نهادهای بینالمللی و کارکنانشان و همچنین مقابله با اقدامات جنایتکارانه صادره از سوی رژیم صهیونیستی در زمینه مجرم دانستن آژانس آنروا این قطعنامه را تثبیت و اجرا نمایند.
آنروا یکی از آژانسهای فعال در حوزه خدمات رسانی به آوارگان فلسطینی تحت نظر سازمان ملل هست که مقامات صهیونیست از زمان شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) با هدف تشدید آلام مردم غزه و کشتار و محرومیت بیشتر آنها، این آژانس را آماج حملات و اتهامات متعددی قرار داده اند.
اتهامات تل آویو علیه آنروا باعث قطع کمکهای کشورهای غربی به سازمان آنروا شد. اگرچه با روشن شدن بی پایه بودن این ادعاها برخی از این کشورها کمکهای خود به آنروا را از سرگرفتند اما آمریکا تحت نفوذ لابی صهونیست همچنان این محدودیتها را بر آنروا اعمال میکند.
مجمع عمومی سازمان ملل چهارشنبه شب قطعنامه ای را با اکثریت آرا در حمایت کامل از فعالیت آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصویب کرد.
این مجمع، قطعنامه A/ES-۱۰/L.۳۲ را با ۱۵۹ رای تصویب و بر حمایت کامل خود از مأموریت آژانس امداد و کار یابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA «تاکید و از قانون تصویب شده توسط کنست (پارلمان) رژیم اسرائیل در ۲۸ اکتبر ۲۰۲۴ ابراز تاسف کرد.
این قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل ۱۵۹ رای موافق، ۹ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع کسب کرد.
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) اواسط آبان ماه گذشته، لایحهای را تصویب کرد که بر اساس آن آژانس آنروا از فعالیت در سرزمینهای اشغالی منع میشود. این قانون تا ۹۰ روز پس از تصویب با هدف تشدید فشارها بر فلسطینیها در نوار غزه اجرایی خواهد شد و بر فعالیت آنروا در غزه، کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی تاثیر منفی خواهد گذاشت.
انتهای پیام/۹۵۵
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست