لزوم معرفی چهره واقعی گیلان؛ تاریخ و هویت گیلان شناسانده شود

لزوم معرفی چهره واقعی گیلان؛ تاریخ و هویت گیلان شناسانده شود


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «مجید رحمانی» کارگردان نمایش بزرگ میدانی «از تبار باران» امروز در آئین تجلیل از یاوران و نقش‌آفرینان نمایش بزرگ میدانی “از تبار باران” دومین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان اظهار داشت: در این نمایش توانستیم قصه بگوییم، پیام اثرگذار منتقل کنیم و از تاریخ و هویت‌مان دفاع کنیم؛ از آستارا تا رودسر و از بندرانزلی تا قلب گیلان از این اثر استقبال شد و بازخورد‌های مردم بسیار امیدبخش بود.
وی با اشاره به سختی‌ها و موانع مسیر اجرای این نمایش بزرگ افزود: در طول کار، بار‌ها احساس کردیم ممکن هست در صحنه‌ای با مشکل مواجه شویم، اما با همدلی، همراهی و توانمندی دوستان هنرمند ادامه دادیم و در نهایت موفق شدیم.
 
کارگردان نمایش «از تبار باران» با بیان اینکه ملتی که تاریخ و هویت خود را بشناسد در برابر جنگ‌ها، خرافات و تحریف‌ها تاب‌آوری بیشتری دارد گفت: استان گیلان دارای تاریخی غنی و پرافتخار هست و باید این هویت اصیل گیلانی را به نسل‌های جدید معرفی کرد؛ باید با زبان هنر که زبانی رسا، روان و اثرگذار هست با نسل جوان سخن گفت.
 
رحمانی با تأکید بر اینکه جریان فرهنگی «جلوه‌های عاشقی» تازه در آغاز راه هست، تصریح کرد: در این طرح، بیش از هزار نفر فعالیت دارند و این جریان عظیم فرهنگی نیازمند حمایت، صیانت و بازآفرینی مستمر هست؛ خوشبختانه نمایش «از تبار باران» در شب‌های کنگره در شهر رشت با استقبال بیش از ۸۰ هزار نفر از مردم مواجه شد.
 
وی با بیان اینکه مردم تشنه حقیقت هستند اظهار داشت: کار فرهنگی متعهد، متصل به وحی و مبتنی بر مستندات هم مورد پذیرش مردم قرار می‌گیرد و هم لذت‌بخش هست؛ دولت و برخی دستگاه‌های فرهنگی نیمه‌تعطیل وظیفه دارند از کار‌های هنری فاخر و متعهد حمایت کنند.
 
رحمانی افزود: در برخی شهرستان‌ها برخی مسئولان می‌گفتند “این مراسم را هر شب برگزار نکنید، چون مردم نمی‌آیند”، اما دیدیم که هر شب هزاران نفر آمدند و با اشتیاق تا پایان نمایش نشستند؛ این استقبال نشان داد مردم هنر اصیل، مؤمنانه و ریشه‌دار را به‌خوبی می‌فهمند و قدر آن را می‌دانند.
 
وی با اشاره به لزوم معرفی چهره واقعی گیلان گفت: میلیون‌ها گردشگر هر سال به گیلان سفر می‌کنند و گاه آسیب‌های فرهنگی سبب شده تصویری نادرست از گیلان ارائه شود در حالی‌که گیلانِ اصیل و مؤمن بسیار فراتر از این برداشت‌های سطحی هست؛ باید با ابزار هنر، تاریخ، هویت و حقیقت گیلان را به همگان معرفی کنیم.
 
در پایان این آیین، از دو کتاب جدید در حوزه شهدا با عناوین “پیشتاتن” و “فیلسوف محله ما” رونمایی شد.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

لزوم معرفی چهره واقعی گیلان؛ تاریخ و هویت گیلان شناسانده شود

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  دانمارک مجمع جهانی داووس را تحریم کرد
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید