وی در دوران مبارزات انقلاب اسلامی در سالهای ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به واسطه سخنرانیها و فعالیتهای گسترده علیه رژیم طاغوت به طور مکرر دستگیر و در زندانهای قزل قلعه، قصر، قم و … زندانی و در نهایت در آستانه انقلاب اسلامی آزاد شد.
حجتالاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بروجن از طرف جامعه مدرسین با حکم آیت الله طاهری خرم آبادی و در جوپار کرمان از طرف آیت الله مشکینی رحمت الله علیه برای تأسیس کمیته انقلاب اسلامی منصوب شد و تا بهمن سال ۱۳۶۳ در مجتمع آموزشی ابوریحان بیرونی وابسته به دانشگاه تهران به تدریس معارف اسلامی، تاریخ اسلام و ریشههای انقلاب اسلامی پرداخت و مدتی نیز فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و امام جمعه موقت منطقه شمال ورامین بود.
وی از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸ به عنوان مسئول بنیاد شهید انقلاب اسلامی قم به خدمت پرداخت و سپس تا سال ۱۳۶۹ مسئولیت بنیاد شهید نیشابور را به عهده گرفت و از سال ۱۳۶۹ به مدت ۱۸ ماه مسئول بنیاد شهید شهرری بود و پس از آن تا سال ۱۳۷۴ به عنوان مدیرکل مددکاری و مشاوره و از سال ۱۳۷۴ تا اوایل ۱۳۸۳ با سمت مدیرکل بنیاد شهید استان تهران مشغول خدمت به خانواده معظم شهدا بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین شکری از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ نیز به عنوان قائم مقام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.
وی در طول خدمت در سال ۱۳۷۹ به عنوان مدیر نمونه ملی و در سال ۱۳۷۸ به عنوان مدیر نمونه استانی و در سالهای ۱۳۷۷، ۱۳۷۶، ۱۳۷۵ و ۱۳۷۸ به عنوان مدیر برتر بنیاد شهید انقلاب اسلامی برگزیده شده است.
انتهای پیام/ 141
منبع خبر