نماد سایت
مجاهدت

نماینده ولی‌فقیه در همدان: شهید رئیسی ۴۰ سال با اخلاص خدمت کرد


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، در نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور فقید کشورمان، شامگاه (شنبه) مراسمی با حضور گسترده مردم در حسینیه امام خمینی(ره) شهر همدان برگزار شد.

آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، در این مراسم با قدردانی از حضور پرشور مردم، اظهار داشت: آیت‌الله رئیسی شخصیتی مردمی و محبوب بود که خدمات ارزشمندی به کشور ارائه کرد و سایر شهدای خدمت نیز از چهره‌های شریف و خدوم انقلاب بودند.

وی با اشاره به دشواری‌ها و آسیب‌پذیری مسئولیت‌های سیاسی، افزود: شهید رئیسی طی ۴۰ سال خدمت صادقانه در عرصه‌های مختلف، با سلامت نفس و اخلاص به وظایف خود عمل کرد و این سلامت در فضای پرتنش سیاسی، نیازمند همت و اراده‌ای والا هست.

نماینده ولی‌فقیه در همدان تأکید کرد: هر کس خالصانه و بدون چشم‌داشت به نظام جمهوری اسلامی خدمت کند، بی‌تردید به موفقیت دست خواهد یافت. این نظام حاصل فداکاری هزاران شهید جوان و عارف هست و حفظ آن، وظیفه‌ای همگانی هست.

وی همچنین یادآور شد: شهید رئیسی دغدغه‌مند مشکلات مردم بود و با وجود دشواری‌های فراوان، مسئولیت اجرایی کشور را پذیرفت و با تمام توان در راستای حل مسائل مردم تلاش کرد.

در بخش پایانی این مراسم، از خانواده‌های شهیدان حسین شاه‌حسینی و میرزا محمد سلگی، به‌پاس رشادت‌های این عزیزان تقدیر به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خروج از نسخه موبایل