نوری: کاهش هزینه نگهداری در طراحی یادمان‌های دفاع مقدس مورد توجه باشد

نوری: کاهش هزینه نگهداری در طراحی یادمان‌های دفاع مقدس مورد توجه باشد


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «کمال نوری» عضو کمیته مراکز فرهنگی و یادمان‌های شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان امروز (چهارشنبه) در نشست تخصصی کمیته‌های این شورا، با اشاره به روند بررسی و تصویب طرح‌های مرتبط با المان‌ها و یادمان‌ها، اظهار داشت: حوزه فعالیت ما به طور مشخص در دو بخش متمرکز هست. نخست، بررسی و تصویب طرح‌های طراحی المان‌ها و یادمان‌هاست که پس از بررسی نقشه‌ها و رسیدن به پختگی لازم، نسخه‌ای از آن‌ها در آرشیو نگهداری می‌شود و سپس برای اجرا ابلاغ می‌‌شود. در مرحله اجرا نیز نظارت و پیگیری دقیق برای اجرای صحیح طرح‌ها مطابق با مصوبات انجام می‌شود.

دفاع مقدس مورد توجه باشد” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/۱۴۰۳/۱۲/۸/۲۸۳۷۶۳۳_۷۵۴.jpg” alt=”نوری: کاهش هزینه نگهداری در طراحی یادمان‌های دفاع مقدس مورد توجه باشد” width=”۶۰۰″ height=”۴۰۰″>

وی افزود: در سال گذشته، هشت جلسه تخصصی برگزار شد که در آن‌ها ۳۲ پرونده مورد بررسی قرار گرفت. برخی از این پرونده‌ها دو یا سه بار در جلسات مطرح شدند، چرا که دارای مولفه‌های دقیق و چارچوب‌های خاصی هستند که باید به دقت بررسی شوند. همچنین، هشت بازدید میدانی برای نظارت بر فرآیند اجرای المان‌ها انجام شد.

نوری با تاکید بر سرعت در رسیدگی به طرح‌ها، گفت: استانداری در اسرع وقت به طرح‌های ارسالی رسیدگی می‌کند و به محض تکمیل فرآیند اداری، جلسات بررسی برگزار می‌شود. ما همواره آماده‌ایم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، طرح‌ها را بررسی و اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی همچنین به برخی چالش‌های موجود اشاره کرد و گفت: یکی از نکات مهم، لزوم همراهی طرح‌ها با برنامه‌های زمان‌بندی‌شده و عملیاتی هست. دستگاه‌های اجرایی باید در کنار ارسال طرح‌ها، جدول زمان‌بندی اجرای پروژه‌ها را نیز ارائه دهند. این موضوع به ویژه در پروژه‌هایی مانند خاکسپاری شهید گمنام بسیار حائز اهمیت هست، چرا که باید المان‌های مرتبط به‌طور فنی و دقیق طراحی و اجرا شوند.

عضو کمیته مراکز فرهنگی و یادمان‌ها ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات، نیاز برخی طرح‌ها به تعمیر و نگهداری مداوم هست. ما به دنبال طرح‌هایی هستیم که علاوه بر زیبایی و دقت فنی، نیاز به هزینه‌های نگهداری مکرر نداشته باشند. این موضوع با اهداف ما هماهنگی بیشتری دارد.

نوری با اشاره به مشارکت فعال طراحان و خبرگان در جلسات کمیته، تصریح کرد: ما از حضور طراحان و استفاده از تجربیات خبرگان استقبال می‌کنیم. همچنین، پیش از شروع فرآیند طراحی، کمیته به محل اجرای طرح مراجعه کرده و کلیات آن را بررسی می‌کند. این رویکرد کمک می‌کند تا طرح‌ها با دقت بیشتری اجرا شوند.

وی با تاکید بر پیگیری مستمر اجرای المان‌ها و یادمان‌ها، خاطرنشان کرد: ما همواره آماده‌ایم تا در حد توان، خدمت‌رسانی کنیم و از تمامی دستگاه‌ها و همکاران می‌خواهیم تا با همکاری بیشتر، در اجرای این مهم ما را یاری کنند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید