ورود شورای عالی امنیت ملی به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است

ورود شورای عالی امنیت ملی به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است



دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در اطلاعیه ای اعلام کرد: انتشار برخی اخبار غیرمستند درباره ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است.

  • فلای‌تودی

به گزارش مجاهدت از مشرق، در اطلاعیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی آمده است: شورای عالی امنیت ملی بر اساس قوانین و مأموریت‌های مصوب، صرفاً در موضوعاتی ورود می‌کند که به امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و صیانت از منافع و امنیت مردم کشور مرتبط باشد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: بدیهی است موضوعات اجرایی و مدیریتی در حوزه‌های ورزشی، مادام که واجد ابعاد امنیت ملی نباشند، در حیطه وظایف شورا تعریف نمی‌شوند.

این مطلب را از دست ندهید :  اندیشمند الجزایری: دفاع از ایران اسلامی را واجب شرعی می‌دانم

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: شورای عالی امنیت ملی ایران متذکر می‌شود طبق مصوبات قانونی، اطلاع رسانی درباره اخبار دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی صرفا توسط این دبیرخانه انجام خواهد شد و هیچ رسانه‌ای مجوز انتشار اخبار غیررسمی و تایید نشده از جلسات و تصمیمات این مجموعه را ندارد.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

ورود شورای عالی امنیت ملی به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید