به گزارش مجاهدت از دفاعپرس از بیرجند، «جواد قناعت» استاندار خراسان جنوبی برای اجلاسیه ملی جهادگران در شهرستان فردوس پیامی صادر کرد.
متن این پیام بدین شرح است:
«نعمت خدمتگزاری را و توان خدمتگزاری را که خدای متعال به شما هدیه کرده، قدر بدانید؛ خدا را شکر کنید؛ افزایش این گنجینه معنوی را از خدا بخواهید و این را بدانید که هر جامعهای و هر کشوری از یک چنین سرمایه عظیمی و ذیقیمتی برخوردار باشد، بدون هیچ تردیدی خواهد توانست به برترین قلههای عزت و عظمت دست پیدا کند». رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی)
شهریورماه سال 1347 که زمینلرزهای سهمگین، فردوس را لرزاند و با تخریب تعداد زیادی از واحدهای مسکونی، هزاران نفر از اهالی نازنین این دیار را به کام مرگ کشید، و خانههای ویران شده، اجساد مانده زیر آوار و آنها که از دام این درشتی طبیعت رهیده بودند، همه چشمانتظار الطافی بودند که از آلامشان بکاهد، گروهی از طلاب حوزه علمیه مشهد به سرگروهی یک طلبه جوان «سید علی خامنهای» در منطقه مستقر شدند تا جای خالی کمکهای دولتی را پر کنند.
با استقرار «پایگاه امدادی روحانیت» در فردوس، ضمن دمیده شدن روحی تازه بر کالبد بیجان مردم داغدار منطقه، در عین ناباوری محمولههای کمکهای مردمی را به منطقه گسیل داشت، بخش عمدهای از نیازها را برطرف کرد و ساخت و ساز منازل مسکونی را پایهگذاری کرد. این کمکها تا مدتها ادامه یافت و رونق کارگاههای تولیدی خانگی را هم سبب شد.
حضور گروهی از طلاب در قامت جهادگرانی که بیوقفه کار کردند تا کمکاریهای دولت را جبران نمایند، در حقیقت فرصتی برای اثبات نقش گروههای مردمی در مدیریت حوادث و انجام امورات مختلف بود، اتفاق میمونی که از آن روز پایهریزی شده و بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی رونق گرفت و امروزه نیز به اصلی لاینفک در سیاستگذاریها و برنامهریزیها تبدیل شده است.
به یمن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با اصل مهمی که به تدبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در فردوس پایهریزی شد، امروز شاهد حضور پرجوش و خروش گروههای جهادی فراوان متشکل از جوانان کارآمدی هستیم که با تأسی از سیره و سلوک امام و مقتدای خود، با روحیهای انقلابی و جهادی در دورافتاده ترین و محرومترین نقاط میهن اسلامی مشغول خدمت به مردم هستند و تلاشهای بینظیرشان، نقشی بهسزایی در انتقال گفتمان خدمت، کمک به توسعه روستاها، غنیسازی اوقات فراغت، ارائه خدمات عمومی، ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرت، تسهیل سطح دسترسی مردم به خدمات و… داشته و دارد.
بدون تردید اجلاسیه ملی جهادگران، فرصتی مغتنم برای مرور این خدمات ارزنده و صد البته یادآوری نقش حضور پایگاه امدادی روحانیت در شروع حرکتهای جهادی در سطح کشور دارد و بهسزاست که این تاریخ برای همیشه در تقویم مناسبتهای ملی ثبت و ضبط شود.
اینجانب ضمن قدردانی از همه بزرگوارانی که در فرمانداری، نهاد امامت جمعه و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فردوس، دستگاههای اجرایی، نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی، حوزههای علمیه، صدا و سیما، اصحاب رسانه و … با تعامل و همبستگی در برپایی این گردهمایی ملی نقش داشتهاند، امید آن دارم که این اجلاسیه بتواند نام فردوس و خراسان جنوبی را در تاریخ این مرز و بوم ماندگار نماید.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است