گوترش: حمله زمینی به رفح فاجعه انسانی به همراه دارد

گوترش: حمله زمینی به رفح فاجعه انسانی به همراه دارد



دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن تاکید بر برقراری آتش‌بس در غزه، درباره هرگونه حمله زمینی به رفح در جنوب این باریکه هشدار داد.

به گزارش مجاهدت از مشرق و به نقل از الجزیره، «آنتونیو گوترش» اعلام کرد: آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) در خدمت به آوارگان فلسطینی اقدام ویژه‌ای کرده و به منشور و اصول سازمان ملل در همه اقدامات خود عمل کرده است. ما باید در راستای حفظ این خدمات و تداوم آن حرکت کنیم.

وی افزود: ۱۷۱ نفر از کارکنان ما که در غزه کشته شده اند را مورد تکریم قرار می دهیم. این آماری بزرگ در تاریخ سازمان ملل متحد است.

گوترش بیان کرد: بابت توقف حمایت مالی آنروا از سوی برخی کشورها، متاسف هستیم و بر حمایت از آن و افزایش فعالیت این نهاد پایبندیم.

وی ادامه داد: ما بر ضرورت دست یابی به آتش بس در غزه به منظور رساندن کمک های بشردوستانه به غزه تاکید داریم.

دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن تاکید بر ضرورت تجدید نظر در تصمیم برخی کشورها که حمایت مالی از آنروا را متوقف کرده‌اند، بیان کرد: بسیاری از کشورهایی که حمایت مالی از این نهاد را متوقف کرده اند، شروع به تجدید نظر در این باره کرده اند و امیدواریم که همه به این آژانس امدادرسانی کمک کنند.

گوترش اظهار داشت: من بر تداوم فعالیت آنروا و تقویت روند آن مصمم هستم و ما باید به دنبال حفظ این روند باشیم.

وی افزود: هر حمله زمینی اسرائیل به رفح، فاجعه انسانی به همراه خواهد داشت.

از سوی دیگر «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه از مقامات رژیم صهیونیستی به سبب ممانعت از ورود کمک های بشردوستانه آژانس امداد رسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) به نوار غزه انتقاد کرد و از تل‌آویو خواست که تمامی موانع در برابر ورود کمک ها به غزه را از میان بردارد.

وی افزود: آنروا قلب تپنده کمک های انسان دوستانه به نوار غزه است.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه در ادامه هشدار داد که جلوگیری از ورود کمک ها به غزه از سوی تل آویو، هزاران نفر را در معرض قحطی قرار داده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

وزارت بهداشت فلسطین روز گذشته اعلام کرد که با گذشت ۱۷۰ روز از حملات مستمر ارتش رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه آمار شهدای فلسطینی به ۳۲ هزار و ۲۲۶ نفر افزایش یافته است و طی این مدت ۷۴ هزار و ۵۱۸ فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی مجروح شده اند.

منبع: ایرنا

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است


این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید