۱۶ تک‌فرزند کرمانشاهی در جنگ ۱۲ روزه شهید شدند

۱۶ تک‌فرزند کرمانشاهی در جنگ ۱۲ روزه شهید شدند


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از کرمانشاه، «خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه امروز در نشست خبری اکران مستند شهدای اقتدار که در قرارگاه رسانه‌ای بسیج غرب کشور برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس آمار شهدای دفنی، در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، کرمانشاه ۶۵ شهید تقدیم انقلاب کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه افزود: از این تعداد، ۴۸ شهید از سپاه پاسداران، ۱۱ شهید از نیروی زمینی ارتش، دو شهید از فراجا و چهار شهید غیرنظامی بودند.

شهیدی با بیان اینکه ۵۱ شهید متأهل و ۱۴ شهید مجرد بودند، گفت: ۱۶ شهید تک‌فرزند ذکور بودند و دو خانواده استان نیز دو شهید تقدیم انقلاب کردند؛ خانواده شریفی‌نسب و خانواده اسدی. همچنین در شهرستان اسلام‌آبادغرب یک مادر به همراه فرزندش در بخش حمیل به شهادت رسیدند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه از اجرای ۲۶۴ دیدار با خانواده‌های معظم شهدا در قالب طرح سپاس خبر داد و افزود: نصب سنگ مزار شهدای جنگ ۱۲ روزه نیز بلافاصله انجام شد.

این مطلب را از دست ندهید :  یادواره شهدای دانش آموز دختر در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

وی ادامه داد: تاریخ شفاهی شهدای جنگ ۱۲ روزه نیز از برنامه‌های اصلی بنیاد شهید هست و تاکنون ۱۰ مصاحبه با خانواده شهدا انجام شده و تلاش می‌کنیم تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

شهیدی خاطرنشان کرد: در هفته دفاع مقدس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به ریاست استاندار کرمانشاه برگزار می‌شود و همچنین گلباران مزار شهدا، اجرای طرح سپاس، تبلیغات محیطی و حضور ۱۲۰ راوی آموزش‌دیده در محافل فرهنگی از دیگر برنامه‌های این هفته هست.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه مطرح کرد: پایش سلامت جامعه ایثارگری در سطح استان و برپایی میز خدمت در ادارات و شهرستان‌ها نیز از دیگر اقدامات بنیاد شهید خواهد بود و یکی از اقدامات سالانه بنیاد شهید، تعویض پرچم مزار مطهر شهداست که امسال نیز همزمان با هفته دفاع مقدس انجام خواهد شد.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

۱۶ تک‌فرزند کرمانشاهی در جنگ ۱۲ روزه شهید شدند

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید